perez 8-tól sajtotajékoztatot tart, ott jelentik be, hogy neymarrol is lemaradtakAlexis9Sánchez írta:Na hol van a bejelentés, hogy Neymar a miénk?![]()
Hétfő van,és lassan este már!
![]()

perez 8-tól sajtotajékoztatot tart, ott jelentik be, hogy neymarrol is lemaradtakAlexis9Sánchez írta:Na hol van a bejelentés, hogy Neymar a miénk?![]()
Hétfő van,és lassan este már!
![]()
Maximálisan egyetértekTámadás most sem azért nincs, mert nem 0-0-10-ben állunk fel, hanem mert nincs letámadás, pörgős passzjáték, érkezés a 16-oson belülre. Ezen sokat nem változtatna, hogy eggyel kevesebb embert nyomunk fel előre. Viszont legalább lenne középpályás-védekezés, nem szaladnának át rajtunk minden egyes alkalommal, amikor Alves/Alba nem ér vissza.
És megkockáztatom, azzal, h ebben a felállásban lenne egy csatárunk, már eleve annyi gólt jelentene, amit 3 vkp sem tudna ellensúlyozni.
Nem hülyeség, csak a taktika kb. akkor fog először változni, amikor valamelyikünket kinevezik ott edzőnek. Ez a szezon is megmutatta, h Titonak minimális hajlandósága van a taktikai változtatásokra.MichaaBee írta: Régóta mondom, hogy nem is hülyeség a 4-2-3-1.![]()
két vkp
Thiago-Messi-Iniesta
csatár
Támadás most sem azért nincs, mert nem 0-0-10-ben állunk fel, hanem mert nincs letámadás, pörgős passzjáték, érkezés a 16-oson belülre. Ezen sokat nem változtatna, hogy eggyel kevesebb embert nyomunk fel előre. Viszont legalább lenne középpályás-védekezés, nem szaladnának át rajtunk minden egyes alkalommal, amikor Alves/Alba nem ér vissza.zola8787 írta:És akkor még inkább nem lenne támadás..
Nem is biztos amúgy, hogy mindenáron kell neki utód. Lehet, hogy a visszavonulása után kellene átadni a múltnak ezt a két kreatív kp-val a pályán féle rendszert...[/quote]Csak akkor ki lenne Xavi utódja?
Hát azért ha egy Iniesta - Messi - Thiago hármas osztogatna egy kimondott gólvágó mögött.. azért még lehet én is gólkirály lennék.zola8787 írta:És akkor még inkább nem lenne támadás..Régóta mondom, hogy nem is hülyeség a 4-2-3-1.![]()
két vkp
Thiago-Messi-Iniesta
csatár
ez megint csak a média felé egy csont, illetve a többi klub aktívitásának fokozása érdekében tett nyilatkozat... mert az ugye srófolná a páva árát.JOseppe írta:"A terv szerint marad a szerződése lejártáig, és nem hallottunk arról, hogy a Santos tárgyalásban állna Neymar eladásáról" - így Neymar édesapja a Radio Bandeirantes-nek.
http://www.extrafoci.hu/index.php?optio ... Itemid=201
![]()
nana! csodás márszejt nem fikázzuk!zola8787 írta:Ne akarjuk már Marseille-es 1-0-kal győzni.
És akkor még inkább nem lenne támadás..Régóta mondom, hogy nem is hülyeség a 4-2-3-1.![]()
két vkp
Thiago-Messi-Iniesta
csatár
Régóta mondom, hogy nem is hülyeség a 4-2-3-1.gergo9 írta:Szvsz a jelenlegi keretben nincs olyan aki pótolni tudná 1v1-ben Xavit persze nem a jelenlegit.sjd írta: Csak akkor ki lenne Xavi utódja?
Talán egy olyan megoldás mint a spanyol válogatottban ahol Busquets játszana Alonso helyén és mondjuk Song Busquets helyén.
Thiago,Iniesta,Messi a 3 legkreatívabb játékosunk pedig szabadabb posztokon játszana ahol azért a két "vkp" biztosítana is valamennyire.
Szvsz a jelenlegi keretben nincs olyan aki pótolni tudná 1v1-ben Xavit persze nem a jelenlegit.sjd írta: Csak akkor ki lenne Xavi utódja?
Csak akkor ki lenne Xavi utódja? Mert ha Thiago-t és Cescet is inkább Iniesta pozíciójában játszatjuk, akkor ide nem jut senki. (Max ha Busquetset feltolják, de amennyire ő kirobbanthatatlan vkp-ként, ez esélytelen)gergo9 írta:Thiago-nak leginkább a posztjával van baj túl "mélyen" van, némi variáció kellene kp-n hogy ki tudjuk aknázni a képességeit és a hibái se kerüljenek túl sokba.
Xavi 2011 óta lejtőn van nem látom mi változna nála jövőre. Lassú , körülményes és sajnos már nem csak előre flop már hanem a kp-s letámadásban is gyakran lék.bali 15 írta:
Én meg Xaviban nem látok már potenciált aki csak lassítja a játékunkat és foglalja a helyet Thiago elől.....
Én sem vagyok Thiago fan, rengeteg hibával játszik, s itt nem csak a labdaeladásokról van szó.Xavi pótlására jelen pillanatban alkalmatlan ez szerintem egyértelmű.Gündogannal pótolni is badarság lenne.Thiago illetve az apja ha panaszkodik, akkor viszont el kell engedni, s jó pénzt csinálni belőle.Vagy kölcsönbe elengedni, ha türelmes tud lenni akkor jó, s a vezetés sincs könnyű helyzetben mert egyértelmű Thiago még közel sincsen készen sőt.visca el barca írta:soha nem titkoltam, egyike vagyok azoknak, aki nem vágna eret magán ha eladnánk. jó jó a srác de én vhogy nem látom benne azt az oriasi potenciált amit sokan... pershe az h egy egyszezonos törökkel pótolják egyenesen vicc...Alcantara írta:Ennek a Thiago féle eladásnak talán az is lehet az alapja, hogy Mazinho papa rendszeresen a sajtón keresztül üzenget a vezetőségnek, hogy a fia a több játéklehetőség hiányában el is igazolhat. Talán ezzel a "mehet ha kifizetik az árát" jellegű elnöki erődemonstrációval próbálják helyretenni egy kicsit.
Ha a Barca marad a saját játékánál (és tuti, hogy marad), akkor Thiago szerintem gyengítés a csapatnak. Kegyetlen ügyes, az egyik legtechnikásabb a csapatban, lát is a pályán, de az, hogy meccsenként elad vagy 10 labdát, az egy ilyen mentalitású csapatnál öngyilkosság (főleg ha a védelem nem kapja össze magát). Sahin is mekkora sztár volt 1-2 évig a Dortmundba, elment a Realba és mondhatni 1 senki volt. Szerintem Gündogan is ilyen lenne.visca el barca írta:helyes.Alcantara írta:Ennek a Thiago féle eladásnak talán az is lehet az alapja, hogy Mazinho papa rendszeresen a sajtón keresztül üzenget a vezetőségnek, hogy a fia a több játéklehetőség hiányában el is igazolhat. Talán ezzel a "mehet ha kifizetik az árát" jellegű elnöki erődemonstrációval próbálják helyretenni egy kicsit.
soha nem titkoltam, egyike vagyok azoknak, aki nem vágna eret magán ha eladnánk. jó jó a srác de én vhogy nem látom benne azt az oriasi potenciált amit sokan... pershe az h egy egyszezonos törökkel pótolják egyenesen vicc...
Én meg Xaviban nem látok már potenciált aki csak lassítja a játékunkat és foglalja a helyet Thiago elől.....jó jó a srác de én vhogy nem látom benne azt az oriasi potenciált amit sokan... pershe az h egy egyszezonos törökkel pótolják egyenesen vicc...
helyes.Alcantara írta:Ennek a Thiago féle eladásnak talán az is lehet az alapja, hogy Mazinho papa rendszeresen a sajtón keresztül üzenget a vezetőségnek, hogy a fia a több játéklehetőség hiányában el is igazolhat. Talán ezzel a "mehet ha kifizetik az árát" jellegű elnöki erődemonstrációval próbálják helyretenni egy kicsit.
Igazából ez azért van (szerintem) mert mindenki látja hogy ez a Barca innoválásra szorul. Valszeg az újságírók meg morzsákból már rakják össze a jövő évi keretet...Chino írta:Lehet, hogy nincs sok valóságtartalma, de (nem őket akarom védeni) ők is más forrásokra, jelen esetben a sport.es-re hivatkoznak. Ha így van akkor pedig, ha igaz a pletyka, ha nem, ők csak továbbadják a híreket, így a hír hitelessége nem tőlük függ.
Egyszer már amúgy, ha jól emlékszem foglalkoztak valahol a Gündögan-Thiago üggyel, ezért pánikolok egy kicsit, de értelmét nem látom, remélem ezt fent is így gondolják. Lehet, hogy csak kevés volt a hír Neymarról aznapra és kellett vmi más is.
Azért érdekes hogy még javában tart a liga, de már annyi névvel összehoztak minket, mint egy fél átigazolási időszakban.
Lehet, hogy nincs sok valóságtartalma, de (nem őket akarom védeni) ők is más forrásokra, jelen esetben a sport.es-re hivatkoznak. Ha így van akkor pedig, ha igaz a pletyka, ha nem, ők csak továbbadják a híreket, így a hír hitelessége nem tőlük függ.Castiel írta:Ha jól tudom 1x már valaki felvetette hogy ezek a Barcanoticias által közölt hírfolyamok több pletykaalappal rendelkeznek mint hitelességel... talán tiltólistára is szerették volna tenni(tévedés jogát fenttartom
)
Amúgy pont Xavi helyett kéne Thiagót betuszkolni már a kezdőbe. Gündogan-Xavi páros így elég fura... Amúgy is, 1 jó szezon után erősen túlzás a Barcába. Még hír formában is..
Vajon ki lessz a Következő??? Fellaini??