Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó nem akarok vitázni, de sztem a szitu a következő volt.Léfe írta:Az nagy tévedés, hogy Oleger lökte el Gabrit , mert felvettem a msccset és bár Olege tényleg nem ide való, de most Gabri lökte el Olegert a hátával, melleslsg Ő sem megfelelö szintü védő.
Ronal.10 írta:Ronaldinhonak ugyis eltörlik a pirosát figyeljétek meg tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jol megverjük a Valenciát és ugyan ugy állunk!!!
Vito írta:így van -ég nincsnagy baj. de azért engedjetek meg egy kis elemzést.
amikor megláttam a kezdőt, már akkor rossz érzéseim voltak.
- a -20 percet játszó Gabrit kezdőnek nevezni egy mumus-csapat ellen?!
- a kezdőcsapatunk 4-4-2-höz, vagy 4-4-1-1-hez hasonlított. Deco inkább középpályán mozgott, mint a szélen .innentől kezdve a Barca nem tudta saját játékát játszani.
(csak úgy mellékesen:Bomi még mindig nem győzőtt meg...)
- mi ez az "Oleguer-magasztalás"?! mostmár tényleg azt mondom, hogy vak az, aki nem látja, hogy mennyire gyenge.
az 1 gólnál otthagyta az emberét (Torrest), hogy odébb lökhesse Gabrit. a 2. gólnál ...hagyjuk még szabálytalankodni sem tudott. a 3. gólnál volt a legkevésbé vétkes. (bár azért egy luftra futotta)
nem mondom, hogy csak az ő hibájából kaptunk ki, de azért furcsa, hogy minden fiaskónál, szorosabb meccsnél az ő hibáiról kell beszélni.
nem idevaló! lehet, hogy másik csapatban jobb lesz, de nem a Barcelonában! 2-3 éve ezt várjuk és semmi...
néztem tegnap a cselszi meccsét! -Jézusom, mit csinál majd vele Robben...?
És a MILAN-JUVENTUS Bl döntö a Milanak nemvolt nyegebb tamadosora mint most a Barcae megsem tudot golt löni viszont ha olyan a vedelme mint a mienk akkor kikap es nemnyer tizeegyesekel!NO az melesleg a foci szegyene volt az a döntö az iylen olasz meg angol klubok miatt kell jo védösor ha BL-t akarunk nyerni!redlions írta:Emlékszem a Manchester - Byern BL döntőre! Szerintem az akkori Bayernek volt a legjobb védelme Európában, mégis kikaptak 2 perc alatt! Nem lehet biztosra menni! Ez a foci szépsége.Cziprusz írta: Az a korszak már lejárt hogy rúgjunk egy gólal többet mint amenyit kapunk!Akkoriba mikor ez még jó bevált nyert is a barca sok kupát!A bajnokságot idénis megynerjük ott anyira nem jönn elöl a vedelem gyenegsége de egy egyenes kieséses rendeszreben már sokkal veszejesebb egy kis hiba is a bajnokságban kilehet küszobölni az egyenes kiesésben nem biztos!Hajra Barca!
Emlékszem a Manchester - Byern BL döntőre! Szerintem az akkori Bayernek volt a legjobb védelme Európában, mégis kikaptak 2 perc alatt! Nem lehet biztosra menni! Ez a foci szépsége.Cziprusz írta: Az a korszak már lejárt hogy rúgjunk egy gólal többet mint amenyit kapunk!Akkoriba mikor ez még jó bevált nyert is a barca sok kupát!A bajnokságot idénis megynerjük ott anyira nem jönn elöl a vedelem gyenegsége de egy egyenes kieséses rendeszreben már sokkal veszejesebb egy kis hiba is a bajnokságban kilehet küszobölni az egyenes kiesésben nem biztos!Hajra Barca!
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?redlions írta:Attól hogy mi tamadófocit jatszunk nem kellenek rosz védök!A Brazil válogatotnak is vannak jó vedöi mégsem jatszik vedekezö focit!Cziprusz írta:
A szép, támadó foci lehetőségét nem zárja ki, ha jó védők vannak hátul...mondom ezt úgy, hogy veled értek egyet
redlions írta:Ez igaz! De szerintem a Barça sosem a védőiről volt híres... Legyen egy jó védelem (ez szvsz meg van) és legyen egy klasszi középpályás, támadó alakulat, ami több gólt rúg, mint amennyit kap. Ez a Realnal csak félig igaz! Meg is kell nézni, hogy mit nyertek az utóbbi időben! Nem kellene a vereség miatt síránkozni! Nem kell temetni senkit! Ki van a tabella élén??? Véletlenül? Nem hiszem... Miért a Barçát tartják a legesélyesebbnek a BL-ben, ha [auto_cenzúra] a védelme??? Azért mert nem [auto_cenzúra] és remek támadó alakulatunk is van! Picit leengedtünk! ÉS??? Jobb most, mint a Chelsea ellen! Torony magasan vezetjük a tabellát, mégis mindenki fikázza a védelem egyik - hanem is túl jó, de - oszlopos tagját.... Azért tessék már leállni! Nem ott vagyunk, ahova Rijkaard előtt süllyedtünk!Badi írta:redlions írta:Akkor szerződtes Isteneket... Kontra ellen a hiba veszélye mindig benne van. Ezért szép a foci! Inkább ilyen focit nézek, mint védekezőt.
A szép, támadó foci lehetőségét nem zárja ki, ha jó védők vannak hátul...mondom ezt úgy, hogy veled értek egyet
Élcsapat vagyunk! A bajnokság favorítja, mégis úgy beszélünk a csapatról, mintha a középmezőnyben lennnk... Ez vicc! Legyetek már büszkék a csapatra!!! A fikázást meg hagyjátok a realosokra!
Visca el Barça!
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?Cziprusz írta: Mondtam én egy félszoval is hogy vedekezö focit jatszunk?Tudom hogy enmlehet lecsökenteni a kontrák elen a veszélyt de jó védökel lehet rajta csökenteni!Akkor erös egy csapat ha egy olyan tamadosora van mint a Barcanak és ez mellet vannak jó vedök is és igy nyugottaban támadhat!Attól hogy mi tamadófocit jatszunk nem kellenek rosz védök!A Brazil válogatotnak is vannak jó vedöi mégsem jatszik vedekezö focit!
Ez igaz! De szerintem a Barça sosem a védőiről volt híres... Legyen egy jó védelem (ez szvsz meg van) és legyen egy klasszi középpályás, támadó alakulat, ami több gólt rúg, mint amennyit kap. Ez a Realnal csak félig igaz! Meg is kell nézni, hogy mit nyertek az utóbbi időben! Nem kellene a vereség miatt síránkozni! Nem kell temetni senkit! Ki van a tabella élén??? Véletlenül? Nem hiszem... Miért a Barçát tartják a legesélyesebbnek a BL-ben, ha [auto_cenzúra] a védelme??? Azért mert nem [auto_cenzúra] és remek támadó alakulatunk is van! Picit leengedtünk! ÉS??? Jobb most, mint a Chelsea ellen! Torony magasan vezetjük a tabellát, mégis mindenki fikázza a védelem egyik - hanem is túl jó, de - oszlopos tagját.... Azért tessék már leállni! Nem ott vagyunk, ahova Rijkaard előtt süllyedtünk!Badi írta:redlions írta:Akkor szerződtes Isteneket... Kontra ellen a hiba veszélye mindig benne van. Ezért szép a foci! Inkább ilyen focit nézek, mint védekezőt.
Mondtam én egy félszoval is hogy vedekezö focit jatszunk?Tudom hogy enmlehet lecsökenteni a kontrák elen a veszélyt de jó védökel lehet rajta csökenteni!Akkor erös egy csapat ha egy olyan tamadosora van mint a Barcanak és ez mellet vannak jó vedök is és igy nyugottaban támadhat!Attól hogy mi tamadófocit jatszunk nem kellenek rosz védök!A Brazil válogatotnak is vannak jó vedöi mégsem jatszik vedekezö focit!Badi írta:redlions írta:Akkor szerződtes Isteneket... Kontra ellen a hiba veszélye mindig benne van. Ezért szép a foci! Inkább ilyen focit nézek, mint védekezőt.Cziprusz írta:
Hát épen ezért kéne pár jóvédö hogy a hiba lehetösége lecsökenjen!
redlions írta:Akkor szerződtes Isteneket... Kontra ellen a hiba veszélye mindig benne van. Ezért szép a foci! Inkább ilyen focit nézek, mint védekezőt.Cziprusz írta:
Akkor szerződtes Isteneket... Kontra ellen a hiba veszélye mindig benne van. Ezért szép a foci! Inkább ilyen focit nézek, mint védekezőt.Cziprusz írta: