örülök, hogy az Arsenal megint megcsinálta és ott lesz a BL-ben. Bár azért még lesz egy selejtező is addig...
Nem igazán követtem idén a PL-t, de jövőre azért jóval kiegyenlítettebb szezon várható, gondolom. Moyes nagy kérdés, hogy mire megy a MU-val, de én nem várok tőle elsőre egy nagy fölényű bajnoki címet, de a tűz közelben 100%, hogy ott lesznek.
Azzal, hogy Mancinit elküldték a City-től, máris erősödtek szvsz. 

Valószínűleg megint lesz ott jövés menés és ha végre megtalálják a keret minőségéhez megfelelő trénert, akkor jóval jobb szezont produkálhatnak.
Aztán ott lesz több mint valószínű Mourinho Chelseaje. lehet őt utálni, de azért minden csapatánál maradandót alkotott( a Realnál is 

)
Spurs: ha jól értesültem, úgy néz ki, hogy Bale maradni akar, ez már félsiker és még sikerül erősíteni, akkor nem csak a 4. helyért küzdhetnek.
Az Arsenalnál jövőre várom azt, hogy kiesnek a top4-ből, kivéve ha jócskán megerősítik a keretet, de általában a fordítottja valósul meg,
Akit nagyon szeretnék újra a legjobbak között látni, az a Liverpool. Nekem nagyon hiányoznak már az elitből. 

Más: Lukaku jelenleg kinek a tulajdonában van? Mert, ahogy látom egész szép szezont futott.