Varatrix írta:Bár a nevekkel mindig gondba voltam, és valamiért név nélkülit sem szeretem. Szerintem nem sok ember kedvelte itt rajtam kívül de a kedvencem volt valami kisebb perverzió folytán Gudjohnsen. Szóval az ő nevével elátott mezem van és egy Xavi a 2008/9-es szezon.

Legnagyobb idény. A katalánra biztos hogy lecsapok ez ziher. Iniesta, Puyol, és Thiago van talonba nálam.
UI: Puyol mez mindenképp kell mert vissza fog vonulni a közeljövőben, és rajta gondolkozok erősen hiszen ki más legyen katalán zászlóba csomagolva mint a cápitano.
Gudjohnsen a legnagyobb király, hatalmas kedvencem volt anno Giuly-vel egyetemben.

Mezem sajnos nincs az ő nevével, ellenben egy gyönyörű 2010-11-es idegenbeli Busquets-mez ott lóg a szekrényben.
Még tavaly nyár elején megígértem magamnak, hogy ha jön Hummels, akkor rendelek egy mezt az ő nevével, ezt áthoztam az idei évre is, de mivel úgy tűnik, hogy a német marad Dortmundban, ezért szerintem Thiago lesz a befutó. (Bár most, hogy mondod, Puyol sem esélytelen.

)