Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én nekem ezzel semmi bajom nincs. Legalább újra rivaldafénybe kerülhetnek régi nagy múltú csapatok, valamint nem csak a Madrid, MU, Bayern, Barca négyes lehet mindig a középpontban.Barcaman14 írta:Monacoban még épül az újabb "olajcsapat".Sajnos ebből egyre több lesz.
Épp ezt akartam írni én is. Durva, hogy évről évre előszednek valahonnan egy gyereket, akik 1-2 év múlva a vételárának a sokszorosáért passzolnak tovább.Barcaman14 írta:A Porto ismét remekül csinálta. Hihetetlen bevételekre tesznek szert így.
A Porto ismét remekül csinálta. Hihetetlen bevételekre tesznek szert így.ab1daL írta:Hivatalos: Joao Moutinho és James Rodriguez a Monacoba igazolt összesen 70 millió euróért!
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... rt-2247625
És ez még csak az eleje, ők az első fecskék. Kíváncsi vagyok, mennyire fogják ezen felül "szórni" a pénzt, és kiket sikerül még megszerezniükab1daL írta:Hivatalos: Joao Moutinho és James Rodriguez a Monacoba igazolt összesen 70 millió euróért!
Egy pillanatra megijedtem, Boubacar Sanogoról van szó.JOseppe írta:SanogoArsenal
Érdekes igazolás Wenger részéről.
A PL azért csak más légkör, mint az ukrán bajnokság.visca el barca írta:10 éve ott van a donyeckben, nemtom' minek megy a whu-ba... pénzt biztos nem fog annyit kapni, másrészt ukárnok azért mindig tolnak egy pár kör bl-t...
A lengyelnek szerintem visszalépés lenne az Atma, de ettől függetlenül jól csapatná ott az biztos.Barca_10 írta:Láttam az imént, h Falcaot elengedi az Atletico.. nos, szerintem a pótlás Lewandowski lesz. Falcaot már 2 éve is jó pár európai élcsapat akarta megszerezni, most Lewával ugyanez a helyzet, és volt pár hír anno, h távozni szeretne Dortmundból.
Vélemények?
2005 óta tartó City-szurkolásom alatt mindig ilyen balfékek irányították a csapatot, mint Mancini. Tényleg elegem van már abból, hogy euromilliókat dob ki ilyen Javi Garciákra meg Sinclairekre, hogy aztán a padra se férjenek fel, Rodwellről már nem is beszélve. Ha nem kacsa a hír, akkor megint egy jó kis buta húzást láthattunk az olasztól, fogalmam sincs Fernandinho hová férne be ebbe a TKP. sorba.. Na mindegy, nagyon kellene ide a pletykákban felmerült Pellegrini.Gergely írta:salas9 írta:Az olasz Sky Italia szerint a Manchester City megegyezett a Sahtarral, így a 27 éves brazil (5-szörös válogatott) Fernandinho nyártól Manciniékhez kerül.
A dologban annyi a vicces még, hogy 14 millióra taksálják, és a City állítólag 25 milliót fizet érte
Nem értem , hogy lehet még az olasz mindig itt edző...
Hihetetlen Euro százmilliók felesleges kidobása!
salas9 írta:Az olasz Sky Italia szerint a Manchester City megegyezett a Sahtarral, így a 27 éves brazil (5-szörös válogatott) Fernandinho nyártól Manciniékhez kerül.
A dologban annyi a vicces még, hogy 14 millióra taksálják, és a City állítólag 25 milliót fizet érte