visca el barca írta:dehogynem.
az első pár hónapban vitte a lendület a csapatot, szépen elevickélt pep farvizén és ennyi. látszodott egy pár változtatás (pl több keresztlabda), de ezek a változtatások a tavaszra totál eltuntek. a védelemben sulyos szerkezeti problémák léptek fel (nem egyéni hibákbol kaptuk a golokat, hanem csapatszinten nem ment a védekezés), elfogyott a motiváció, minden. persze ez a spanyol bajnokságban bőven elég volt, mert ezt a kétcsapatos ligát kispaddal is végig lehet verni.
és ez mind-mind a vezetőedző felelősége, akár itt volt akár nem. ha nem tudja ellátni a munkáját, nem kell alkalmazni. 1000x leirtam már h ez itt az fc barcelona és nem fc messi, fc montoya meg fc vilanova.
mindent és mindenkor a csapatnak kell alárendelni. ezt a mes que un club marketing szöveget pedig szép lassan le kell építeni egy egészséges határig, mert egy idő után ebbe a görcsös ragaszkodásban fog megbukni a egész... (lásd pedro. egy egészséges versenyhelyzetű csapatnál azért már már ajánlgatnk, de itt ha jövöre is gyenge lesz akkor is maradhat.) persze szép szép ez a nagy család feeling, de tudni kell hol a határ...
Minden szavaddal egyetértek! Végével leginkább!
baas11 írta:Ha megnézzük az idei BL teljesítményünket és a komolyabb rangadókat két dolgot tudok leszűrni.....
1. Eljött az ideje h az un "gála" csapatot kell megváltoztatni,frissíteni nem a padot.....(már ha egyáltalán volt idén olyan hogy a legerősebb 11 ?!?!..)
2. Tito-val bajnokságot nyertünk, viszont egy komolyabb rangadót sem....(Szuperkupa,Psg,Bayern, Real, Milan....)....azért ez elgondolkodtató !!!
Én a hírek,pletykák alapján a következő 11-el és kerettel lennék elégedett:
manager: ????
----------------Der Stegen----------------------____//---------Pinto
Alves------Pique--------Silva(Hum)--------Alba-__//Puyol,Masch,Bartra,Adri
----------------Busquets-----------------------___//---Song
------Fabregas--------------Iniesta------------___//Xavi,Thiago,Rafinha
-Reus------------Messi-------------Neymar-//Pedro,Tello,Delefu(Alex?)
egy ilyen kezdőben én is benne lennék szívesen!

csak cserepadról kidobnám Pedro-t(nálam odase férne már be) és helyére Alexis. Plusz védőknél én inkább Hummels párti vagyok, meg Fabregas helyén is inkább elnézegetném Thiago-t...