2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Luis Suárez.Bestbarca írta: A legnagyobb bajom azzal ha nem jön Neymar,hogy akkor ki jön?Aguero,Falcao,Rooney,kb ez még egy szint és poszt...Mind drágább lenne,öregebb,és mindet nehezebb idehozni...Most Reussal meg hasonlókkal ne fárasszon már senki...Teljesen más típusú játékos,mint most mi keresünk...Nem középpályás kell ide,azokkal megtölthetnénk már 5 kamiont...igazi befejező ember kell,aki jó szélen...Marha ritka amúgy...Pláne Barca szintű...
Muniain, Griezmann (,Masi, Depay, Kapus, Védelem)Gareth Tello írta: Ezzel csak az lenne a bajom, hogy kit hoznánk helyette?
20-25 milla? Tudod milyen focisták vannak ilyen árban? Lehet, hogy nem ér 50-et, Messin és Cr-en kívül talán egy focista sem ér ennyit, de meg kell szokni hogy ilyenek az árak. Ha egy Bale 60-70, Falcao 80 (Aguero sem lenne sokkal olcsóbb mint a brazil) stb. akkor az 50 még reális is. Nekem annyi a gondom, hogy hiába sok az a pénz más alternatívát nemigen látok. Ahogy lentebb is írták, vehetünk egy másik nagy nevet helyette (közel ennyiért), de előrébb nem nagyon lennénk vele. Talán ő sem válik be, nincs rá garancia, de végre egy olyan játékos lenne ott, akinek az a posztja és brazil bajnokság ide vagy oda benne van az a plusz, ami nagyon kell nekünk. Szerintem megállapodnak egy köztes árban (40-45 millió) és jönni fog. Az pedig külön plros pontot jelent nálam, ha tényleg elkötelezett a csapat irányába és igazán ide akar jönni.RELOAD írta:http://barcanoticias.blog.hu/2013/05/23 ... n=blhshare
Végre egy jó hír. Én nem bánnám, ha jönne, de max. 20/25 millió euró fejében többet tényleg nem ér. Vigyék csak nyugodtan 100 milláért Madridba.
messideco írta:
Állítólag a 23 milliós ajánlat volt az utolsó Neymarért. Nemár?
nem tudom milyen formában lehetne elhozni, de agüero-t például el tudnám képzelni nálunk.Gareth Tello írta: Ezzel csak az lenne a bajom, hogy kit hoznánk helyette?
Nem is kell fifázni ahhoz, hogy értsd az iróniát.Alexis9Sánchez írta:Mert miért kellene mindenkinek tudnia, hogy kik ők? Szerintem ha akkora ászok lennének ők minden hülye ismerné őket.... Fifával meg nem játszom...visca el barca írta:aki meg nem tudja h ki az a masi meg depay és transfermarktoznia kell hozzá az szégyelje el magát...
99-es ratinges játkosokat nem ismerni...
Ezzel csak az lenne a bajom, hogy kit hoznánk helyette? Reuson kívül sok alternatívát nem látok, őt meg eddig szinte egyáltalán nem hozták szóba velünk, meg amúgy is azt nyilatkozta, hogy marad Dortmundban.MessiFan írta:Csak én reménykedek titokban abban, hogy addig "zsugoriskodunk" a Neymar ügynél, hogy egy másik elviszi csillagászati összegekért?
Komolyan mondom, kitiltást követelek ezeknek a futballanalfabétáknak.visca el barca írta:aki meg nem tudja h ki az a masi meg depay és transfermarktoznia kell hozzá az szégyelje el magát...
Mert miért kellene mindenkinek tudnia, hogy kik ők? Szerintem ha akkora ászok lennének ők minden hülye ismerné őket.... Fifával meg nem játszom...visca el barca írta:aki meg nem tudja h ki az a masi meg depay és transfermarktoznia kell hozzá az szégyelje el magát...palesz77 írta:Más téma:
visca el barca írta:sztem a legtöbbunk csak google translatezik, vagy chromeban fordíttatja az oldalt... legalabbis én igy szoktampalesz77 írta:Más téma:![]()
aki meg nem tudja h ki az a masi meg depay és transfermarktoznia kell hozzá az szégyelje el magát...
sztem a legtöbbunk csak google translatezik, vagy chromeban fordíttatja az oldalt... legalabbis én igy szoktampalesz77 írta:Más téma:
Ő az idősebb Dos Santos, nem Jonathan. Ettől függetlenül valószínű tényleg hogy eligazol, csak ez a cikk pont nem róla szól. Amúgy még a végén a sok év kallódás után focista lesz Giovaniból, elnézegetném, hogy a Valenciában mit tud, a Spanyol foci fekszik neki legjobban úgy tűnik - a válogatott után, mert ott rendre jól játszott amikor láttam.franklin írta:Ha így megy már Dos Santossal sem kell számolni
http://www.sport.es/es/noticias/mercado ... os-2398397
lui1698 írta:FIFA-ban mindkettő felmegy 99-re, 2018-ra...Alexis9Sánchez írta:Meg ha ő akkor mi benne olyan jó?Depay meg gondolom a Psv-s... rá könyebben lehetett rákeresni!
FIFA-ban mindkettő felmegy 99-re, 2018-ra...Alexis9Sánchez írta:Meg ha ő akkor mi benne olyan jó?Depay meg gondolom a Psv-s... rá könyebben lehetett rákeresni!
Komolyan mostmár megkérdem, mert többször látom itt az ő nevüket, de ki az a Masi meg Depay?bence-barca írta:Ez mekkora hülyeség...![]()
Alba meg Alves tudod mikor fog szélsővédőt játszani, ha hozzuk Masit és Depayt is...![]()