Bestbarca írta:"Muniain, Griezmann (,Masi, Depay)" Báhhhh...Értem én hogy nagy csapatban nem bizonyított még Neymar,de hozzájuk képest mérföldekkel előrébb jár azért...Pláne a zárójelesknél,bár az gondolom max vicc lehet...Jó tehetséges játékosok,de potenciálban,zsenialitásban max a cipőjét köthetnék be Neymarnak...Mindenki lenézi a brazil bajnokásgot,de azért 4 éve ő a legjobb ott,úgy hogy taknyos kölökként már a legjobb tudott lenni...Okés értem én sok a hype körülötte,és láttunk már ilyenekből nagy bukást,de ekkora felhajtás senki körül nem volt,azért ez sem véletlen...Igen biztos kell neki majd idő hogy megszokja az európai focit,úgy kb 1hónap...A labda itt is kerek,itt is faragni fogják mint brazíliaban...Csak kicsit mások lesznek a játszótársak...Amúgy meg nem kell tőle sok az első évben,ha odakerül berúgja már megérte...Ezt jelenleg senki nem tudja Messin kívül...Villa is már csak akkor rúg gólt ha belebotlik és befejeli helyette az ellenfél...
Ezzel nagyon vitatkoznék.
Először is rendben brazil bajnokság nyilván nem rossz, de azért könyörgöm ha egy Ronaldinho nagy király tud lenni az mindent elmond (nincs bajom az ő személyével félre értés ne essék, de nem európai szint már ezt láthattuk mi is)
Sokszor előjön érvnek hogy 1 szezonos emberek ne jöjjenek, hát Neymar konkrétan 0 kilométeres.
Én azt az óriási potenciált se látom benne, Griezmann, Muníain tízszer előrébb tart mint a brazil, játéktudásban, fegyelemben, rutinban.
Attól zseniális, mert ide-oda ugrál?Ne vicceljünk már, rég nem erről szól a foci, ide puzzledarabok kellenek, akik maximálisan betartják a taktikát.
Én egyáltalán nem szomorkodnék ha mégse hoznánk ide, biztató hogy a vezetőséget se ejtették a fejére, nem akar sokat fizetni érte.20-30 millióért meglehetne próbálni, de akkor már ebből a pénzből ahogy sjd is írta lehetne hozni mást is.Többet meg biztos hogy nem ér.