Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Az Év fórumozója 2013
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gündogan - Blaszczykowski, Reus, Grosskreutz - Lewandowski.
Bayern Munich: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Mandzukic.
BVB!
Bayern Munich: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Javi Martínez, Schweinsteiger - Robben, Müller, Ribéry - Mandzukic.
BVB!
- JOseppe
- Jugador d'estrella
Klopp miatt is, akit én egy zseninek tartok (akit én nem titkolom, hogy nálunk is szívesen elnézegetném a padon ), meg mint csapat is számomra egyértelműen a borussia a szimpatikusabb csapat.Számomra főleg Sweinsterger és Gomez miatt is, egy nagyon unszimpatikus gárda ez a bajern.Egyedül heynkes az az ember, akire azt mondom hogy elismerem a munkásságát ott bajor honban. 

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára JOseppe 2013.05.25. 19:38:17-kor.
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
-
- Az Év fórumozója 2013
Ma este
NUR
DER
BVB!
Jó kis meccs lesz, a tippem 2-2, aztán jöhet a hosszabbítás, ahol meg Lewa bekotor egyet.
Hajrá, Dortmund!
Nagyon megérdemelnék.
NUR
DER
BVB!
Jó kis meccs lesz, a tippem 2-2, aztán jöhet a hosszabbítás, ahol meg Lewa bekotor egyet.
Hajrá, Dortmund!
Nagyon megérdemelnék.
- Tivornya
- Capitá del Barça
A Dortmundnak "szurkolok", csak eddig mindig a későbbi győztes tette taccsra a Barcát... 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- visca el barca
- Presidente del Barça
mindenki meglepetésre számít, nem lesz.
sima, 2-0, 3-0 a bájernnek. ettől függetlenül egy jó, pörgős, hajtós meccs lesz.
sima, 2-0, 3-0 a bájernnek. ettől függetlenül egy jó, pörgős, hajtós meccs lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Legyen sok gól, sok izgalom, fordítás, a végén tizenegyesek és Dortmund siker!
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Érdekes meccs lesz, én nagyon várom, hogy a Dortmund szerezzen vezetést, akkor lenne érdekes a meccs, főleg lelkileg megélni a bajoroknál, eléggé begörcsölhetnek.Gyakorlatilag "örök másodikokkal" teli a csapat.
Legyen jó meccs, tudatos játék, s legyenek tizik
Legyen jó meccs, tudatos játék, s legyenek tizik

Ajánlom a Dortmundnak, hogy nyerjen, mert a haverommal fogadtam egy milka csokiban...
Komolyra fordítva a szót, remélem a Dortmund nyer, szimpatikus "kis" csapat, meg hát kiejtették a Reált!

Komolyra fordítva a szót, remélem a Dortmund nyer, szimpatikus "kis" csapat, meg hát kiejtették a Reált!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Poszi 2013.05.25. 18:20:06-kor.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nagyon reménykedek egy Dortmund diadalban, de ez a Bayern idén annyira együtt van, hogy elképzelni nem tudom, hogy ne nyerjék meg. Ha a Dortmund szerzi az első gólt, akkor vmelyest még látok esélyt, de máskéént már nem.
Sztem 2-1-re behúzza a Bayern.
Sztem 2-1-re behúzza a Bayern.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Capon
- Llegenda del Barça
Én nem is tudom kinek fogok szurkolni, lehet meccs közben dől el, de most inkább a Dortmundot mondanám, ők a kisebb csapat.
Egyébként meg Bayern sikert várok, de hogy az milyen körülmények közt fog megvalósulni azt nem tudom. Lehet 2-2-es hosszabbítás után, de az is lehet simán nyernek a rendes játékidőben több góllal is.
Egyébként meg Bayern sikert várok, de hogy az milyen körülmények közt fog megvalósulni azt nem tudom. Lehet 2-2-es hosszabbítás után, de az is lehet simán nyernek a rendes játékidőben több góllal is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- geridoss
- Director del Fútbol
Meglep, hogy senki sem ír a mai meccsről, azért mégis csak egy jó kis döntő lesz, hiába nem vagyunk érdekeltek már úgy istenigazán 
Én megmondom őszintén, a Dortmund sikerét várom (vagy mind1, csak ne a Bayern nyerje meg
), de mondhatjuk úgyis, hogy nagyon fogok szurkolni a Bayern ezüstnek.
Biztos vagyok benne, hogy szoros meccs lesz, mivel az egymás elleni mérlegük ebben a szezonban két döntetlen, és két éppen csak nyögvenyelős Bayern siker. A legutóbbi öt olyan egymás elleni meccsük, amikor a Bayern idegenben volt, 2 dortmundi siker, 2 döntetlen, 1 bayern siker (még 2009ben tudták idegenben megverni a Dortmundot utoljára!!).
Jó, Lewáék sem lesznek otthon, de azért ez figyelemre méltó. Ráadásul a Dortmund szerintem szervezettebb, mint a Bayern, ők csapatként nagyon erősek.
Hosszabbítás utáni 2-1-et tippelek a Dortmundnak.
Nektek vélemények? Tippek?

Én megmondom őszintén, a Dortmund sikerét várom (vagy mind1, csak ne a Bayern nyerje meg

Biztos vagyok benne, hogy szoros meccs lesz, mivel az egymás elleni mérlegük ebben a szezonban két döntetlen, és két éppen csak nyögvenyelős Bayern siker. A legutóbbi öt olyan egymás elleni meccsük, amikor a Bayern idegenben volt, 2 dortmundi siker, 2 döntetlen, 1 bayern siker (még 2009ben tudták idegenben megverni a Dortmundot utoljára!!).
Jó, Lewáék sem lesznek otthon, de azért ez figyelemre méltó. Ráadásul a Dortmund szerintem szervezettebb, mint a Bayern, ők csapatként nagyon erősek.
Hosszabbítás utáni 2-1-et tippelek a Dortmundnak.
Nektek vélemények? Tippek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geridoss 2013.05.25. 18:04:05-kor.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Így van. Viszont előre látom, hogy a 2015 tavaszán a Spurs rosszabb gólkülönbséggel lesz 5. a PL-ben, az EL döntőt meg 11-el elvesztik, szóval megint nem jön össze.Gareth Tello írta:Sőt.LG írta:Ezt egyébként nem tartom rossz ötletnek. Így 2015-ben két magyar csapat is ott lehet a BL-ben akár.
nso:
Egy új UEFA-szabály értelmében 2015-től az MB1 első nyolc helyezettje automatikusan indulhat a Bajnokok Ligájában. A szövetség ezzel kívánja elismerni a Mennyei Bajnokság európai szinten is kiemelkedő színvonalát.![]()
Mondjuk az első nyolc: Győr, Fradi, Vidi, Loki, Honvéd, Kecskemét, MTK, Diósgyőr.
Ha 2014-ben a Siófok megnyeri az EL-t (és miért ne tenné), akkor 2015-ben kilenc magyar csapatnak szurkolhatunk majd a BL csoportkörében.

-
- Az Év fórumozója 2013
Sőt.LG írta:Ezt egyébként nem tartom rossz ötletnek. Így 2015-ben két magyar csapat is ott lehet a BL-ben akár.
nso:
Egy új UEFA-szabály értelmében 2015-től az MB1 első nyolc helyezettje automatikusan indulhat a Bajnokok Ligájában. A szövetség ezzel kívánja elismerni a Mennyei Bajnokság európai szinten is kiemelkedő színvonalát.

Mondjuk az első nyolc: Győr, Fradi, Vidi, Loki, Honvéd, Kecskemét, MTK, Diósgyőr.
Ha 2014-ben a Siófok megnyeri az EL-t (és miért ne tenné), akkor 2015-ben kilenc magyar csapatnak szurkolhatunk majd a BL csoportkörében.

Ezt egyébként nem tartom rossz ötletnek. Így 2015-ben két magyar csapat is ott lehet a BL-ben akár. 

- salas9
- Entrenador del Barça
Tegnap a Reuters hírügynökség értesülése alapján már beszámoltunk arról, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szándéka szerint a jövőben az Európa-liga győztese automatikus indulási jogot szerezne a Bajnokok Ligájában. A döntést ma az UEFA hivatalosan is bejelentette.
Az UEFA-főtitkár, Gianni Infantino hivatalos bejelentése szerint az Európa-liga 2014–2015-ös kiírásának győztese automatikusan indulási jogot szerez a 2015–2016-os Bajnokok Ligája indulásra. Ezzel azt akarják elérni, hogy népszerűbb legyen a sorozat, vonzóbbá tegyék a csapatok számára a részvételt, a minél jobb szereplést.
Változás továbbá, hogy az eddigi hat helyett 16 kiemelt csapat lesz a csoportkörben, amelyeknek nem kell selejtezőt játszani.
A döntés a topklubok és az UEFA megegyezése nyomán született, és azért csak 2015 után lép életbe, mert akkor járnak le a jelenleg érvényben lévő tévés szerződések.
Az UEFA-főtitkár, Gianni Infantino hivatalos bejelentése szerint az Európa-liga 2014–2015-ös kiírásának győztese automatikusan indulási jogot szerez a 2015–2016-os Bajnokok Ligája indulásra. Ezzel azt akarják elérni, hogy népszerűbb legyen a sorozat, vonzóbbá tegyék a csapatok számára a részvételt, a minél jobb szereplést.
Változás továbbá, hogy az eddigi hat helyett 16 kiemelt csapat lesz a csoportkörben, amelyeknek nem kell selejtezőt játszani.
A döntés a topklubok és az UEFA megegyezése nyomán született, és azért csak 2015 után lép életbe, mert akkor járnak le a jelenleg érvényben lévő tévés szerződések.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ilyen feltételezésseket nem is értem.
Azért, mert vannak bunda meccsek, egy BL döntőtől szerintem egytől egyig minden játékos földhöz veri a seggét. Nem lehet olyan, hogy azért nem játszik, mert jövőre vagy bármikor majd a Bayernben újra eljut odáig. Vagy, hogy ne okozzon galibát a következő csapatának .

Szerintem biztos, hogy valóban sérült. Élete eddigi legfontosabb meccse lenne, és bármennyire is erősnek tűnik a Bayern, nem tudhatja, hogy még egyszer eljut-e egyáltalán BL döntőbe élete során. Ha tudná vállalni a játékot, játszana.shawn írta:Hivatalos: kihagyja a BL-döntőt a Dortmund sztárja
Mario Götze nem épült fel térdsérüléséből, így nem lesz ott a Bajnokok Ligája-döntőjén - közölte a Borussia Dortmund szerdán.
(persze lehet h tényleg sérült, de) érdekes...
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez nagy érvégés a Dortmundnak, szerencsére Hummels azért tudja vállalni a játékot.shawn írta:Hivatalos: kihagyja a BL-döntőt a Dortmund sztárja
Mario Götze nem épült fel térdsérüléséből, így nem lesz ott a Bajnokok Ligája-döntőjén - közölte a Borussia Dortmund szerdán.
Egyre jobban izgulok a Dortmundért. Ez egyrészt a Bayern iránti ellenszenvemből fakad, másrészt pedig korábban is kedveltem őket, amit idén produkáltak a BL-ben pedig csak még jobban megerősített ebben. A Bayern részéről mindenki nagyon magabiztos illetve a közvélemény is egyértelmű bajor sikert vár, nagyon remélem, hogy Kloppék meglepik őket.
Én 1-1-re tippelek, majd a hosszabbításban a Dortmund megy a mennybe.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Hivatalos: kihagyja a BL-döntőt a Dortmund sztárja
-
- Az Év fórumozója 2013
- ab1daL
- Director del Fútbol
Ha a Bayern nyeri a BL-t, akkor megint egy Mourinho vs Guardiola meccsel kezdődik az idény (Chelsea-Bayern az Európai Szuperkupáért).
Amennyiben José ugye megy London kék felébe.. És nyernek a bajorok.. remélem nem!
Amennyiben José ugye megy London kék felébe.. És nyernek a bajorok.. remélem nem!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
-
- Llegenda del Barça
Amúgy van idén szerencsétlenebb csapat a Benfica-nál? Bajnokságot is a Porto elleni rangadó 92. percében veszítették el valószínűleg a hétvégén, most meg az EL-t, ugyanúgy a hosszabbításban...
3 nap alatt mindezt..
3 nap alatt mindezt..