Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem, persze. azért vágják bele minden létező összefoglalóba messi getafe elleni gólját amit félpályáról indulva szerzettLionel85 írta:zépek ezek az egyéni villanások, meg a labda végigvitele a pályán, de Barcelonában nem ez a divat.
Én sem tudtam hová tenni ezt a kijelentést, ha Iniesta nem varázsló, akkor nem is létezett soha ilyen a futballpályákon.Badi írta:Iniesta.kanty írta:Drukkolok neki természetesen. Mert számomra a jelenlegi csapatból hiányzik egy igazi varázsló
Persze. Igazad van, Iniesta tényleg egy mágus. De ilyen téren nem egy Ronaldo, Ronaldinho szint. De ez mellékes.Badi írta:Iniesta.kanty írta:Drukkolok neki természetesen. Mert számomra a jelenlegi csapatból hiányzik egy igazi varázsló
Ezen jót nevettem,azért ez egyénfüggő hogy ki neki a legjobb játékos..de hogy fényévekLionel85 írta:Még a második legjobb játékosnak tartott CR is fényévekkel van messze tőle
Egyértelmű. Ha olyan jó lesz akkor Messivel együtt szereznek még vagy 3-4 bl címet.blaugrana99 írta:Ha olyan jó lesz mint Ronaldinho már megérte idehozni.
Az vicces lenne... Messi szintjét csak Messi tudja hozni! Még a második legjobb játékosnak tartott CR is fényévekkel van messze tőle, nemhogy Neymar... Mindenki maradjon a saját szintjén és ott próbáljon meg fejlődni és a legjobb lenni!LG írta:Én azért elvárnám tőle a Messi szintet.blaugrana99 írta:Ha olyan jó lesz mint Ronaldinho már megérte idehozni.
Én azért elvárnám tőle a Messi szintet.blaugrana99 írta:Ha olyan jó lesz mint Ronaldinho már megérte idehozni.
Iniesta.kanty írta:Drukkolok neki természetesen. Mert számomra a jelenlegi csapatból hiányzik egy igazi varázsló