Neymar
Bemész a Botigába, veszel egy mezt, és olyan nevet és számot nyomatsz rá, amilyen jól esik. Ennyi a képed titka.Dr.Dre írta:Örülök Neymar érkezésének. Amúgy szerintem a 11-es mez lesz neki, láttam pár képet ahol már gyártják a Neymaros,11-es mezeket.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem lepődnék meg ha soha az életbe nem tudnánk meg. Arra számítok ez is olyan lesz mint a Barca adóssága. Arról is mindig más és más adatok jönnek ki. Sosem tudjuk hogy állunk pontosan.S.Agüero írta:Van már valami hivatalos adat arról, hogy most végül is véglegesen mennyiért jött?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Varatrix
- Director del Fútbol
Király! Hihetetlen hogy ezt ilyen gyorsan elintézték. Remélem a többi tárgyalásunk sem fog túlságosan elhúzódni és a felkészülési szezonra már tisztázódik a jövő évi keret. A kapus szerintem még gyorsan meglesz a védőre vagyok kíváncsi meddig húzódik. Tartsuk ezt a gyorsaságot!
Kár belegondolni hogy milyen sok idő amg játszani is fog. Most lesz csak vége a szezonnak, már tűkön ülök.
Kár belegondolni hogy milyen sok idő amg játszani is fog. Most lesz csak vége a szezonnak, már tűkön ülök.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Gergely
- Jugador del Barça
Dr.Dre írta:Örülök Neymar érkezésének. Amúgy szerintem a 11-es mez lesz neki, láttam pár képet ahol már gyártják a Neymaros,11-es mezeket.
Most ez azt jelenti, hogy Thiago vagy elmegy, vagy lepaktáltak vele,és ő kap egy másik számot.
Villa ha elmegy,szerintem Alexis Megkapja a 7-est.
Kínában minden lehetséges ott már Neymaros Barca mezes bábú is van a boltokban

-
- Barça B
Dr.Dre írta:Örülök Neymar érkezésének. Amúgy szerintem a 11-es mez lesz neki, láttam pár képet ahol már gyártják a Neymaros,11-es mezeket.
Most ez azt jelenti, hogy Thiago vagy elmegy, vagy lepaktáltak vele,és ő kap egy másik számot.
Ez a láttam már pár képet, hogy gyártják a 11-es mezt, ez honnét?

- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Örülök Neymar érkezésének. Amúgy szerintem a 11-es mez lesz neki, láttam pár képet ahol már gyártják a Neymaros,11-es mezeket.

Titi - The Legend!
Az oké, csak abból amit írtál úgy jön le, hogy _tény_, hogy Neymar csak akkor válhat be, ha egy "pótapa" stílusú edzője lenne, és az is _tény_, hogy Tito nem ilyen. Holott egyiknek az ellenkezőjére sincs bizonyíték.visca el barca írta:mert én ugy érzem. vhogy nem nézem ki titobol a nagy motivátort. neymarnak kellene egy olyan ember mint zselének volt sir alkesz...
tito lehet kb ugy all neymarhoz, hogy, nah én nem kértem, jött egy púp a hátamra...
Szerintem ez úgy van, hogy ugyebár 3 féllel kell megegyezni. A Santos megvan, mert övéké volt Neymar játékjogának 55%-a, ez a Barcának kb 28 millióba került, marad még a másik 45%, ami meg ezek szerint 22 millió körül lehet majd.visca el barca írta:amugy vmelyik cikkiró, vagy ha valaki nagyon ttohn van a témában (tehát nem csak tippelget) leirhatná, hogy hogy jött az az 50-54 millio amit mindenhol írnak...
Abszolút nem mondható olcsónak így sem, de nem az én pénzem, másrészt még mindig jobb mint ha 100 miska lenne

- visca el barca
- Presidente del Barça
mert én ugy érzem. vhogy nem nézem ki titobol a nagy motivátort. neymarnak kellene egy olyan ember mint zselének volt sir alkesz...barca99 írta:Ez miért kijelentő mód?visca el barca írta:neymarnak ahhoz beilleszkedjen nagyon kellene egy "pót apa" egy igazi edzőlegenda akire felnézhet, aki sokat foglalkozna vele. tito sajnos nem ilyen. nem érzem h nagy pedagógus lenne...
tito lehet kb ugy all neymarhoz, hogy, nah én nem kértem, jött egy púp a hátamra...

amugy vmelyik cikkiró, vagy ha valaki nagyon ttohn van a témában (tehát nem csak tippelget) leirhatná, hogy hogy jött az az 50-54 millio amit mindenhol írnak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez miért kijelentő mód?visca el barca írta:neymarnak ahhoz beilleszkedjen nagyon kellene egy "pót apa" egy igazi edzőlegenda akire felnézhet, aki sokat foglalkozna vele. tito sajnos nem ilyen. nem érzem h nagy pedagógus lenne...
[quote="visca el barca"]neymarnak ahhoz beilleszkedjen nagyon kellene egy "pót apa" egy igazi edzőlegenda akire felnézhet, aki sokat foglalkozna vele. tito sajnos nem ilyen. nem érzem h nagy pedagógus lenne... 
Dani Alves nem pont az etikett nagykövete, de ahogy tudom kitűnő apuka

Dani Alves nem pont az etikett nagykövete, de ahogy tudom kitűnő apuka

[quote="visca el barca"]neymarnak ahhoz beilleszkedjen nagyon kellene egy "pót apa" egy igazi edzőlegenda akire felnézhet, aki sokat foglalkozna vele. tito sajnos nem ilyen. nem érzem h nagy pedagógus lenne... 
Puyol,Xavi,Ini szerintem rájuk fel tud nézni (mindenkire,csak ők a "pót apa" szerepet betölthetik)

Puyol,Xavi,Ini szerintem rájuk fel tud nézni (mindenkire,csak ők a "pót apa" szerepet betölthetik)
"Absque pugna non est victoria"
- visca el barca
- Presidente del Barça
neymarnak ahhoz beilleszkedjen nagyon kellene egy "pót apa" egy igazi edzőlegenda akire felnézhet, aki sokat foglalkozna vele. tito sajnos nem ilyen. nem érzem h nagy pedagógus lenne... 
ami még nagy félelmem, hogy elkezdik izommal pakolni... nem szabad, láthattuk mi lett a vége bojannál, meg patonál... az egyik látványosan belassult, a másik meg állandoan sérült lett...

ami még nagy félelmem, hogy elkezdik izommal pakolni... nem szabad, láthattuk mi lett a vége bojannál, meg patonál... az egyik látványosan belassult, a másik meg állandoan sérült lett...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Na, most már én is elhiszem, hogy tényleg hozzánk igazolt. Én nagyon örülök neki, és remélem, hogy sok szép pillanatot fog szerezni nekünk Barca szurkolóknak.
http://www.youtube.com/watch?v=sbbpiZumOkM
Abuela de Neymaaaar
http://www.youtube.com/watch?v=sbbpiZumOkM
Abuela de Neymaaaar

- Gergely
- Jugador del Barça
Nah a tegnapi hosszú munkanapom után ez az örömhír fogadott!
Gratulálok a vezetőségnek , hogy nem tököltek és nem cseszték el az időt!
Gratulálok Neymarnak is , hogy így gondolta , itt a papára is gondolok!
Úgy érzem a mérleg nyelve ismét egy nagy + pont felé billent ezzel!
Neymar kell és kellett is....Nem szabad lett volna el tékozolni...
Azt hiszem elől így összeállhat egy olyan hármas aki stabilitást , gólt , és joga bonitot is ad egyszerre 3 játékos 3 különböző erősséggel!
Nagyon örülök neki!
Hajrá!
Gratulálok a vezetőségnek , hogy nem tököltek és nem cseszték el az időt!
Gratulálok Neymarnak is , hogy így gondolta , itt a papára is gondolok!
Úgy érzem a mérleg nyelve ismét egy nagy + pont felé billent ezzel!
Neymar kell és kellett is....Nem szabad lett volna el tékozolni...
Azt hiszem elől így összeállhat egy olyan hármas aki stabilitást , gólt , és joga bonitot is ad egyszerre 3 játékos 3 különböző erősséggel!
Nagyon örülök neki!
Hajrá!
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ha Neymar is úgy kezeli a rugdosódásokat, mint Anno R10 AZ ELEJÉN, meg mint Messi, akkor nem lesz gond. Csak Ronaldinho is egy idő után megelégelte, inkább hisztizni kezdett, vagy visszarúgott. Mostanában néha Messin is látom, hogy hőbörög a 20. alkalomnál, de ő még mindig inkább elintézi egy félmosollyal. Ez lenne a helyes magatartás Neymartól is. Remélem nem sokall majd be. Welcome!!

kicsit off de azért Thiago miért akkora szambázó? Mert 10ből 7labdája ellenfélnek megy, és meccsenként van 2 szép elhúzása? Azért ezt még mindig erős túlzásnak érzem nála.
Neymarra viszont nagyon kiváncsi leszek. Itt azért nem fognak megállni tőle 2-3méterre a védők, hanem fogják faragni ám rendesen.
Neymar-Messi-Sanchez
Azért ez a csatárhármas nem HANGZIK
rosszul.
Neymarra viszont nagyon kiváncsi leszek. Itt azért nem fognak megállni tőle 2-3méterre a védők, hanem fogják faragni ám rendesen.
Neymar-Messi-Sanchez
Azért ez a csatárhármas nem HANGZIK

- Mihu
- Director del Fútbol
Na azért ezzel erősen vitatkoznék...én Ronaldo-tól és Dinho-tól sose láttam egy felesleges cselt se. Robinho olyan volt, mint CR, hogy megáll, táncol a labda fölött de semmi célja nincs vele, csak a kamerának csinálja. Az első két úriember viszont soha nem csinált táncelőadást a labda fölött. Engem például ez irritál, amit CR is csinált régebben, hogy csak lóbálja a lábát össze-vissza. Semmi értelme nincs, felesleges sallang, produkálja magát, nem őszinte. A két brazil viszont őszinte és emellett látványos játékot rakott le a pályára. Ez nekem sokkal szimpatikusabb. Remélem, hogy Neymar kicsit elhagyja ezt a "színészkedést", és egyszerű, de látványos lesz a játéka.palesz77 írta: de nem olyan "módszerrel" cseleznek, mint anno Ronaldo vagy Dinho - én Robinhot is ide sorolnám fénykorából -, ez gondolom feltűnt azért nektek is. Jelenleg nálunk Thiago tudja képviselni a sambafocit, neki vannak nagyon látványos trükkjei néha, és Neymar is ezt a vonalat fogja képviselni - elméletileg. Ezért örülök neki én is, sokan vagyunk szerintem akik szeretik a sokak szerint fölösleges, de esztétikailag szemet gyönyörködtető trükköket - mint amiket az előbb általam említett 3 brazil rendre csinál(t).

Igen kb. erről van szó, köszönöm.palesz77 írta: Szerintem félreértitek mire gondolt kanty.. Messi és Iniesta is nagyon jól cselez - enyhe kifejezés -, de nem olyan "módszerrel" cseleznek, mint anno Ronaldo vagy Dinho - én Robinhot is ide sorolnám fénykorából -, ez gondolom feltűnt azért nektek is. Jelenleg nálunk Thiago tudja képviselni a sambafocit, neki vannak nagyon látványos trükkjei néha, és Neymar is ezt a vonalat fogja képviselni - elméletileg. Ezért örülök neki én is, sokan vagyunk szerintem akik szeretik a sokak szerint fölösleges, de esztétikailag szemet gyönyörködtető trükköket - mint amiket az előbb általam említett 3 brazil rendre csinál(t).

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sziasztok.
Én nagyon örülök az érkezésének,végre messin kívül lesz egy olyan játékos akiben benne van a gól.Mert ha megnéztük messi nélkül a gól nehezen ment (tudom hogy a bajnoki 5-0,de nagy csapat ellen más),mert villa,sanchez és pedro nem ontják a gólokat és szerintem nem jó ha egy csapatban egy játékos lövi a gólok több mint a felét.Másrészt pedig megoldás lehet arra a problémára amikor már görcsösen passzolgatunk egy jól védekező csapat (pl:chelsea) ellen,és egy kis színt hoz a játékban. Emellett az öltözöi hangulat is nagyon fontos és azt tudjuk hogy ö tud hangulatot csinálni,Alvessel elég jól elszórakoztatják majd a többieket.
Én nagyon örülök az érkezésének,végre messin kívül lesz egy olyan játékos akiben benne van a gól.Mert ha megnéztük messi nélkül a gól nehezen ment (tudom hogy a bajnoki 5-0,de nagy csapat ellen más),mert villa,sanchez és pedro nem ontják a gólokat és szerintem nem jó ha egy csapatban egy játékos lövi a gólok több mint a felét.Másrészt pedig megoldás lehet arra a problémára amikor már görcsösen passzolgatunk egy jól védekező csapat (pl:chelsea) ellen,és egy kis színt hoz a játékban. Emellett az öltözöi hangulat is nagyon fontos és azt tudjuk hogy ö tud hangulatot csinálni,Alvessel elég jól elszórakoztatják majd a többieket.
"Absque pugna non est victoria"
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Szerintem félreértitek mire gondolt kanty.. Messi és Iniesta is nagyon jól cselez - enyhe kifejezés -, de nem olyan "módszerrel" cseleznek, mint anno Ronaldo vagy Dinho - én Robinhot is ide sorolnám fénykorából -, ez gondolom feltűnt azért nektek is. Jelenleg nálunk Thiago tudja képviselni a sambafocit, neki vannak nagyon látványos trükkjei néha, és Neymar is ezt a vonalat fogja képviselni - elméletileg. Ezért örülök neki én is, sokan vagyunk szerintem akik szeretik a sokak szerint fölösleges, de esztétikailag szemet gyönyörködtető trükköket - mint amiket az előbb általam említett 3 brazil rendre csinál(t).Badi és Facsy írta:Iniestakanty írta:Drukkolok neki természetesen. Mert számomra a jelenlegi csapatból hiányzik egy igazi varázsló
.
.
Messi
u.i.: Remélem nem sértettem meg senkit hogy így idéztem, csak nem akartam piramist