Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"A klubnak szigorú, hosszú távú vásárlási kötelezettsége van 40 millió euró értékben. Ezzel kapcsolatban az idei évben 10 millió máris kifizetésre került."barca99 írta:Oké, de ez a hivatalos pénzügyi jelentésből van, ha jól emlékszem ez publikus, teljes egészében hozzáférhető, és tényleg benne volt az ominózus mondat.kristop írta:hát pont ez az, hogy minden jel arra mutatott már korábban is, hogy hozzánk fog jönni, és előleg is van, de a santos és a barca se erősítette meg ezt soha, sőt, általában tagadták. ezért írtam úgy ahogy.
Ahogy néztem most a meccsen,braziliában is vannak favágó védők és hasonlóan reagál rá mint messi,szerencsésen elugrik (gondolom ezt külön tanítják),szóval ha hasonlóan alkalmazkodik mint messi akkor nem lesz sok sérülése,ahogy messinek sem.TT írta:azt remélem elkerülik a sérülések, aztán kibontakozik gond nélkül
Oké, de ez a hivatalos pénzügyi jelentésből van, ha jól emlékszem ez publikus, teljes egészében hozzáférhető, és tényleg benne volt az ominózus mondat.kristop írta:hát pont ez az, hogy minden jel arra mutatott már korábban is, hogy hozzánk fog jönni, és előleg is van, de a santos és a barca se erősítette meg ezt soha, sőt, általában tagadták. ezért írtam úgy ahogy.
Én nagyon bízom benne. Remélem csodát hoz mint anno Dingo tette. Kell az újdonság és az ötletessége. Remélem a sérülések is elkerülik, mert azért valljuk be, eléggé nyeszlett a gyerek.SuperMessi írta:Megkönnyezte a búcsút az imént, és azt írta az öltözőbe hogy "elmegyek, de visszajövök". Szimpatikus srác, remélem beválik és minket is sokáig elkápráztat majd.
kössz hogy szólsz!visca el barca írta:santos-flamengo a digin, most. (aki esetleg felvetelrol nézné a meccsünket, az első félidot nézze meg)
ez a szavas ha jol tudom, joval azutan került ki, hogy sejteni lehetett h neymar hozzánk jön.szimisi92 írta: Gareth Bale (76%, 2,210 szavazat)
Neymar (24%, 711 szavazat)
Azért az túlzás, hogy mindenki.StickyFingaz írta:Olvasom ezeket a madridom.hu-s kommenteket..hát...Tegnap délelőtt még mindenki Neymart szerette volna Bale helyett.Most meg Neymar egy zsoldos semmirekello aki a pénz miatt ment a Barcába Bale pedig a jelenkor egyik legjobb játékosa.
Azért hozzá kell tennem, hogy Bale tényleg az egyik legjobb játékos jelenleg...StickyFingaz írta:Olvasom ezeket a madridom.hu-s kommenteket..hát...Tegnap délelőtt még mindenki Neymart szerette volna Bale helyett.Most meg Neymar egy zsoldos semmirekello aki a pénz miatt ment a Barcába Bale pedig a jelenkor egyik legjobb játékosa.
Én magam írtam, hogy CR messze van Messitől, saját vélemény.Piqué írta:Ezen jót nevettem,azért ez egyénfüggő hogy ki neki a legjobb játékos..de hogy fényévekLionel85 írta:Még a második legjobb játékosnak tartott CR is fényévekkel van messze tőle![]()
![]()
![]()
![]()
Az egy eset. Azóta azért Messi is már inkább többet passzol, kevesebb egyéni megmozdulása van, sokat keresi a társat. Egyébként bizonyára Messi is megkapja a szidást, ha önzőzik. Volt erről vita eleget.visca el barca írta:nem, persze. azért vágják bele minden létező összefoglalóba messi getafe elleni gólját amit félpályáról indulva szerzettLionel85 írta:szépek ezek az egyéni villanások, meg a labda végigvitele a pályán, de Barcelonában nem ez a divat.
milyen furcsa ha messi önzősködik, meg szlalomozik az mekkora király, neymarnak meg nem szabad... kettős mérce...
Az tuti. Aki hiteles infókat akar az odaát megtudjaMezner2 írta:Ha valakit érdekel a valódi ára,az nézzen át a szomszédbaMindenki hiteles infot tud,lassan 100 milliónál tartanak annyira számolgatnak
Én örülök neki,hogy már csak az érkezésétől is tele lett a gatya jó pár embernél,ebben a srácban akkora a potenciál,hogy az elképesztő,ha ki is hozza magából ami benne van,akkor 2-3 év múlva,ha Isten,és Messi is úgy akarja simán aranylabdás lehet
![]()
hát pont ez az, hogy minden jel arra mutatott már korábban is, hogy hozzánk fog jönni, és előleg is van, de a santos és a barca se erősítette meg ezt soha, sőt, általában tagadták. ezért írtam úgy ahogy.barca99 írta:Akkor ez mi volt?