Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen.bennike123 írta:a sport1 csak felveterrol adja?
Busquetset meg Xavit elütötte a vonat, v mi ez az anomália a középpályán? Tito kezd egyre szenilisebb lenni, hogy már olyan játékosokat is pályára küld, akiknek kell a játékperc.Gareth Tello írta:Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Thiago, Song, Iniesta; Alexis, Cesc y Villa.
Én nem tudom, mi alapján döntik el, de megmosolyogtattakVaratrix írta:Ez szavazásos alapon működik vagy tényleg fontosabbnak titulálják mint a katalán rangadót?
Ez szavazásos alapon működik vagy tényleg fontosabbnak titulálják mint a katalán rangadót?salas9 írta:Ó, hogy egyem meg a sport1-etKét hete nem láttam mérkőzést (munka miatt), erre vasárnap este a miénket adják felvételről, mert a madrid Sociedad-i fellépését adják élőben. Egyem meg őket...
![]()
Nem rossz, de még mindig nem a tökéletes képbence-barca írta:http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8495_n.jpgBarca333 írta:Sziasztok!
Nem tud valaki egy képet, amin Tito és Abidal a magasba emelik a trófeát? Google-n csak 2-t találtam, de azok igen gyengék. Szerintem egy ilyen kép minden szurkolónak sokat jelentene!
Esetleg ez ?
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8495_n.jpgBarca333 írta:Sziasztok!
Nem tud valaki egy képet, amin Tito és Abidal a magasba emelik a trófeát? Google-n csak 2-t találtam, de azok igen gyengék. Szerintem egy ilyen kép minden szurkolónak sokat jelentene!
Azért remélhetőleg 11 új ember nem kell. Egyébként tényleg változtatni kell ezen a játékon, mert nem lesz ez így jó. A mai meccs még úgy, ahogy rendben volt, Messivel/normális helyzetkihasználással itt 4-5 simán lehetett volna közte. A védelem meg elképesztően gyenge. Képességekben a világ elitjében az egész sor, de mégis együtt, mintha vmi probléma lenne. Azt meg vki árulja már el, hogy Montoya mi a francért buktatta ott a gyereket? Ismét sikerült kapott góllal lehozni a meccset.Mezner2 írta:Legyen már vége ennek az évnek,totálisan nem érdekel,ha a jövő évben 11új játékos lesz a csapatban,de nem akarom azt látni mint egész tavasszal,ezt a lélektelen f*st....A védekezésünk egészen nevetséges,össze-vissza futkosunk mint az elmebetegek,semmi tudatosság,komplett védő négyest kéne cserélni,hogy ebből jövőre kupa legyen (az idei teljesítményből kiindulva természetesen,és nem a képességekből...)
lui1698 írta:Minden tiszteletem a srácoké. Tét nélküli meccs, és még is ugyan akkora tűzzel játszottak végig, mint az elmúlt hónapok során.
Fontosabb a 100 pont a BL-nél.lui1698 írta:Minden tiszteletem a srácoké. Tét nélküli meccs, és még is ugyan akkora tűzzel játszottak végig, mint az elmúlt hónapok során.