Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Pique a biztos pont középen, akkor el vagyunk veszve. Hacsak nem talál vissza a kb. két évvel ezelőtti formájára, de erre nagy esélyt nem látok. Sajnos úgy tűnik neki a celebkedés és Shakira már fontosabb, mint a futball.Alcantara írta:Nekem úgy rémlik egy nagyon nagy játékos, aki fénykorán jóval túl érkezett, rossz volt néha nézni, amit sokszor Oleguer és ő műveltek.zola8787 írta: Szerintem simán lehet olyan középső védő, mint annó volt ThuramBírom a francia védőket. Hajrá Abidal!
Az ütemérzéke és helyezkedése kiváló volt, de a gyorsasága finoman fogalmazva is kívánnivalót hagyott maga után. Én speciel nem szeretnék egy ilyen "nosztalgia" középső védőt a jelenlegi csapatba. Fiatal, erőtől duzzadó, gyors, fejjátékban kiváló ember kell, mert a jelek szerint Piqué mester lesz, aki biztos pont középen.
Minden tiszteletem Abidalé, a klub szerintem rendkívül korrekt volt vele a mostani ajánlattételkor, ettől több már nem lehetséges az előzmények és kora után.
Köszönünk mindent, Abi!I would have like to have stayed and played on at Barcelona but the club saw it differently and I have to respect their decision.
Én is borzasztóan sajnálom a távozását, de egy klub életében nem csak érzelmi alapokon kell dönteni, sőt egyáltalán nem. A klub végig nagyon tisztességes volt a játékossal szemben, hiszen a betegség kialakulásakor nem bontottak vele szerződést, ahogy azt máshol simán meglépték volna. Végig hatalmas támogatást kapott a klubvezetéstől és a csapattagoktól is, a 2011-es BL-serleg felemelése pedig szvsz hatalmas elégtétel lehet egy ilyen helyzetben. Nem hiszem, hogy bárhol máshol ezt így megélhette volna. Az, hogy a háttérben még milyen érdekek mozgatják a döntéshozókat, azt mi nem fogjuk megtudni, de azt is figyelembe kell venni, hogy Tito feladata a következő 1-2 évben a jövő csapatának a felépítése lesz. Márpedig ebben nem biztos, hogy Abidalnak már helye lenne hosszabb távon. Valószínűleg ő is érez még magában 1-2 komolyabb szezont, ami nem feltétlenül 10-15 percnyi játéklehetőségeket jelent. Nálunk ugyanis nagy valószínűséggel ez várna rá. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban és várunk vissza Eric!Facsy írta:Nem bírom megérteni, és nagyot csalódtam a klubban, Titoban és a vezetésben h nem képesek még 1 évet adni neki. nem tudom mennyi pénzt keres, de simán kinézem belőle hogy kevesebb lóvéért is maradna, és amíg ilyen játékosokat tartunk el mint Pedro akinek durván szólva semmi haszna, és Abi-t meg elengedjük egy olyan posztról ahol az elmúlt 2 évben mindig volt hiány. Biztos tisztába lenne vele hogy csak csere, de Jordi Alba cseréjének pedig szerintem elsőosztályú lenne... nem értem...télleg nem. dühít.
ráadásul így ennek a sztorinak nagyon olyan szaga van, hogy mellette voltunk mert Mi több vagy mint egy Klub...de sajnos nem a szlogen miatt kéne úgy viselkedni ahogy, hanem azért legyen ez a szlogenünk mert mi ezek vagyunk. tudom nem szeretet szolgálat, de tuti lett volna haszna a jövő évben, aztán békében felakaszthatta volna a Camp Nouba a cipőjét....
Nekem úgy rémlik egy nagyon nagy játékos, aki fénykorán jóval túl érkezett, rossz volt néha nézni, amit sokszor Oleguer és ő műveltek.zola8787 írta: Szerintem simán lehet olyan középső védő, mint annó volt ThuramBírom a francia védőket. Hajrá Abidal!
Ha nem olyan hatalmas a fizetése, miért ne lehetne megpróbálni? Pont jó, hogy vége a szezonnak, kezdhet edzeni, felvenni az eddigi elvesztett izmait. Szerintem simán lehet olyan középső védő, mint annó volt Thuramsalas9 írta:A mundodeportivo szerint csütörtökön Rosell és Abidal bejelenthetik, hogy Eric távozik a csapattól június 30-a után. A francia játékos még 1-2 évig szeretne játszani, ám itt nem tudni mennyi szerepet kapna (gondolom keveset).
Akkor olyan embert kellene kirakni, akinek még nagyobb jövője van a klubnál vagy Puyolt. Ennyi "fölösleges embert nem bír el a keret. Még ha szigorúak vagyunk, akkor is 6-7 ember van előtte. Nem reszkírozhatunk arra, hogy minden évben ennyien kidőlnek majd a védelemből+eltiltottak lesznek, akkor pedig max 4-5 meccsen jut majd szóhoz. Ez neki jó lenne? Azt mondta még 1-2 évig játszani szeretne, de itt sajnos ez nem játékot jelenteneculinho írta: Én nem írnám le, cserének nagyon szívesen elnézném, a csapatra is jó hatással lenne a jelenléte. Kaphatna egy 1+1 éves szerződést, jelentősen kisebb fizetésért. Szerény, reális embernek tartom, szerintem elfogadná. Több poszton is bevethető. Meglátjuk mi lesz, de én soha nem fogok olyat mondani, hogy menjen, mert ide már nem fér be. Ebbe a védelembe nyugodtan betehetjük, rosszabb nem lehet.
Csak mondom, h mivel a spanyol bajnokságban 1-25-ig kötelező számozni a játékosokat, ez nem igazán fog működni (feltéve, h nem akarunk minden évben max 24 fős kerettel kiállni)shutterisland írta: no és a 22-es mezszámot a tiszteletére visszavonultatni.
ezzel az a baj, hogy tudat alatt te is (én is amúgy) azt vesszük alapnak, hogy hiányos a védelmünk, kevés az emberke, mert idén sok volt a sérült.Alba-val simán rotálhatnák egymást.
Játszott mennyit is? 130-140 percet összesen?Sanama írta:csak anniyt kérdeznék a kedves vezetőségtől, hogy látták-e hogy játszott amikor visszatért?
Ezzel én is egyetértek, de sajnos egyrészt meg lehet érteni a döntést. Azaz, azok alapján amit leírtam, logikusnak tűnhet a vezetőség döntése. Habár azért azt megnézve, hogy mekkora tartása van és milyen minőséggel játszik, tényleg lehetne még marasztalni. Nem tudom, én egyfelől megértem a vezetőséget (elég félősek mostanában, talán elhamarkodottak is), de remélem marad Abidal.Sanama írta:csak anniyt kérdeznék a kedves vezetőségtől, hogy látták-e hogy játszott amikor visszatért? Jelenleg leiskolázna bárkit a védelemből.
Szó szerint ugyanezt gondolom, azt hittem, h ez mindenki számára triviális, de olvasva a hozzászólásokat....Mihu írta:10ből 9en a korára fogjátok a dolgot. Javier Zanetti 39, és múlthéten szenvedte el pályafutása első komoly sérülését...3 éve, 36 évesen a BL győztes Inter abszolút alapembere volt, ráadásul a középpályán, ahova igencsak kell az erőnlét. Abinak a műtét előtt se volt komoly sérülése, és egyáltalán nem az a sérülékeny fajta. A beavatkozás előtt és után is magabiztosan, jó formában játszott. Nem értem a vezetőség döntését. Ő is olyan a keretben, mint Messi a pályán. A puszta jelenléte megváltoztat mindent. Szerintem amikor Ő belép az öltözőbe, akkor annak súlya van mindenki szemében. Alba-val simán rotálhatnák egymást.
Egyáltalán nem érzem azt, hogy hoznunk kéne egy fiatal tehetséget, aki padozna Jordi mögött.
Nagy hibának tartom ezt a vezetőség részéről...