Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Miért mikor volt Sánchez máshol? mindig jobb oldalon kezdett, vagy középen ritkán, baloson néha-néha tűnt fel.Tobias88 írta:Sanchez nagyon jól játszik, Pedro meg kihagyott vagy 5 ziccert... Lehet jövőre Neymar lesz baloldalt és Sanchez jobboldalt?
Ugyanaz mint Perez, kezet foghatna vele. Még a végén a padra is le akar ülni.csababarca írta:régen rossz,ha egy csapatnál az elnök rakja össze a keretet, nem hallgatva az edzőre.lui1698 írta:Mert gondolom Rosell sajnálta volna a fizetését, arra a 15-20 meccsre amit jövőre kapott volna.Robcsyy írta:Ezt nem értem. Ha Tito azt mondja számít Abidalra, akkor a vezetőség miért hoz más döntést?
régen rossz,ha egy csapatnál az elnök rakja össze a keretet, nem hallgatva az edzőre.lui1698 írta:Mert gondolom Rosell sajnálta volna a fizetését, arra a 15-20 meccsre amit jövőre kapott volna.Robcsyy írta:Ezt nem értem. Ha Tito azt mondja számít Abidalra, akkor a vezetőség miért hoz más döntést?
Mert gondolom Rosell sajnálta volna a fizetését, arra a 15-20 meccsre amit jövőre kapott volna.Robcsyy írta:Ezt nem értem. Ha Tito azt mondja számít Abidalra, akkor a vezetőség miért hoz más döntést?

Pedig a védelem mindent megtesz,hogy ne ússzuk meg kapott gól nélkül,de Pintos máshogy gondolja..FCB-Mate-FCB írta:Mekkora Pinto védés és mekkora góóóól!!!!