Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miksi Józsefné?sjd írta:Amúgy így végignézve a szabályzatot, ezt tképpen semmi nem tiltja.S.Agüero írta:Lehet itt trollkodik valamilyen másik nickkel.![]()
Úgyhogy ez adott is pár ötletet
Nekem is.sjd írta:Amúgy így végignézve a szabályzatot, ezt tképpen semmi nem tiltja.![]()
Úgyhogy ez adott is pár ötletet
Akkor jó.miihii írta:Nem, írtam is neki, h megmarad a regje, uh bármikor reaktiválhatja magát
Nem, írtam is neki, h megmarad a regje, uh bármikor reaktiválhatja magátvisca el barca írta:remelem azért nem törölted ki, hátha meggondolja még magát.Gareth Tello írta: daffy
igen. közben már láttam h írták. nem szoktam ott forumozni, nem is tudtam h vanTim írta:Nyugi, nem nálad van a hiba. Ha olvasod az adott oldal topikjait, akkor láthatod hogy sokan panaszkodnak emiatt. Az oldallal,pontosabban a németországi szerverekkel van a gond. Nekem már letöltésnél is jelzi hogy nem létező torrentet töltökÍgy aztán nincs seedkötelezettségem.
Ha máshonnan is töltesz akkor láthatod hogy azokka a letöltésekkell nincs semmi gond.
Nem törölted ki esetleg a fájlokat? Vagy nem tetted át egyik helyről a másikra?visca el barca írta:senki? valaki segitsen már, mert már mindet kiprobaltam se semmi.visca el barca írta:vmi torrent mágus segitsen már![]()
napok óta bent van vagy 5 torrenten, lejött már mindegyik, és seedelem vissza őket, viszont folyamatosan leállnak, piros szinuek lesznek, hibát észlel a rendszer. ha kilépek a torrentből és ujraindítom akkor egy pár percig mennek, de utána vmelyik megint le áll (mindig másik, össze-visza mennek)
van olyan torrent amit bent van 5 napja, de 3-4 óránál nem seedelt vissza többet
lehet ezzel vmit csinálni?
Nyugi, nem nálad van a hiba. Ha olvasod az adott oldal topikjait, akkor láthatod hogy sokan panaszkodnak emiatt. Az oldallal,pontosabban a németországi szerverekkel van a gond. Nekem már letöltésnél is jelzi hogy nem létező torrentet töltökvisca el barca írta:senki? valaki segitsen már, mert már mindet kiprobaltam se semmi.visca el barca írta:vmi torrent mágus segitsen már![]()
napok óta bent van vagy 5 torrenten, lejött már mindegyik, és seedelem vissza őket, viszont folyamatosan leállnak, piros szinuek lesznek, hibát észlel a rendszer. ha kilépek a torrentből és ujraindítom akkor egy pár percig mennek, de utána vmelyik megint le áll (mindig másik, össze-visza mennek)
van olyan torrent amit bent van 5 napja, de 3-4 óránál nem seedelt vissza többet
senki? valaki segitsen már, mert már mindet kiprobaltam se semmi.visca el barca írta:vmi torrent mágus segitsen már![]()
Amúgy így végignézve a szabályzatot, ezt tképpen semmi nem tiltja.S.Agüero írta:Lehet itt trollkodik valamilyen másik nickkel.
nahát nekem is pont vmelyik nap jutott eszembe h hogy el tunt ő is.miihii írta:Ő írt rám még pár hónapja, h töröljük a regjét, mert felfüggeszti a fórumozást, uh nem is várható már.Gareth Tello írta: Ahogy daffy is.
Lehet itt trollkodik valamilyen másik nickkel.miihii írta:Ő írt rám még pár hónapja, h töröljük a regjét, mert felfüggeszti a fórumozást, uh nem is várható már.Gareth Tello írta: Ahogy daffy is.
Ő írt rám még pár hónapja, h töröljük a regjét, mert felfüggeszti a fórumozást, uh nem is várható már.Gareth Tello írta: Ahogy daffy is.
Ahogy daffy is.messideco írta:kurdt bácsit látta valaki a fórumon mostanában? Nagyon eltűnt.
Például a 2. ?Deus írta:Óriási képek!Néhány szitu ismerős nekem
![]()
http://index.hu/nagykep/2013/06/03/pialni_este_jo/
Amúgy tényleg jó, nekem tetszik, viszont bárki megrajzolja, még tudás sem kell hozzá kb. Órai firkálgatásaimat lehet kiadom Picasso néven, kaszálok vele pár millát!visca el barca írta:most olvasom h több évnyi nyomozás után megkerült piacasso bagoly cimu képe
értem én h muveszet, de nah![]()
pföh...lui1698 írta:És ez ér vagy 100 misit...visca el barca írta:most olvasom h több évnyi nyomozás után megkerült piacasso bagoly cimu képe
értem én h muveszet, de nah
És ez ér vagy 100 misit...visca el barca írta:most olvasom h több évnyi nyomozás után megkerült piacasso bagoly cimu képe
értem én h muveszet, de nah
De a neved kisbetűs, ezért írtam kisbetűvel, még ha nagybetűs is lenne alapból.kanty írta:A kisbetűzés miért zavar jobban, mint például az, hogy folyamatosan nem teszel pontot a mondat végére?Bob_Marley írta: Jó de pl, milyen már a totál egybefüggő, tagolatlan, folyamat kisbetűzést olvasni, nem is értem ez most miért divat, hogy nem írunk nagy betűvel![]()
![]()
Ja és az USA topicba kisbetűvel kezdtél egy mondatot, ráadásul az első szó az én "nevem".![]()
Rendben.kanty írta: Mondom szőrszálhasogatásnak érzem. De, ha akarod minden hibádnál - helyesírási vagy fogalmazási - írok majd egy pü-t.
Bár nem vagyok megrögzött fórumozó, ilyen téren bármikor számíthattok segítőkészségemre.Gareth Tello írta:Erről jut eszembe, sjd, tényleg megcsinálhatnánk már az SJDGT-féle autokorrektort.![]()
![]()
A kisbetűzés miért zavar jobban, mint például az, hogy folyamatosan nem teszel pontot a mondat végére?Bob_Marley írta: Jó de pl, milyen már a totál egybefüggő, tagolatlan, folyamat kisbetűzést olvasni, nem is értem ez most miért divat, hogy nem írunk nagy betűvel![]()
Én meg azt hittem, hogy abból az ihatatlan Vadász keserűből akar egy vödörrel. Néztem is, hogy milyen taknyokat iszik.visca el barca írta:a vbk nálunk is vadász, de én tegnap ota ezen gondolkodom h ozsi mi a rákra irta ezt a vödör vadászt