Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elkell szomorítsalak, Ibrán voltak a legtöbben, 60.000 néző volt akkor, míg Ronaldinho-n 20k.Messi199 írta:Tuti megdőlt a néző rekord , Ibrára nem voltak ennyien kíváncsiak
Pont az a típus ő aki élvezi ezt.papek89 írta:Jó nagy nyomás lesz rajta. Csak bírja elviselni.
tribünös rész majdnem tele, olyan 30ezren lehetnek max kint.visca el barca írta:hát elég kevesen vannakmax 20.000 ember, bár a tribünös részt nem nagyon mutatják...
De Ibránál az orra miatt nem fért be annyi néző (bocs ezt nem hagyhattam ki)Messi199 írta:Tuti megdőlt a néző rekord , Ibrára nem voltak ennyien kíváncsiakgeridoss írta:Már nem azé, de kicsit sokan vannak a stadionban
Van valami hivatalos szám? 50-60ezren biztos vannak..
Tuti megdőlt a néző rekord , Ibrára nem voltak ennyien kíváncsiakgeridoss írta:Már nem azé, de kicsit sokan vannak a stadionban
Van valami hivatalos szám? 50-60ezren biztos vannak..
Biztos fogja neki valaki mondani, hogy puszi... Aztan ha nem csinalja, akkor meg nagyobb baj lenne belole, hogy akkor miert ideje jott, stblui1698 írta:A legfontosabb kérdés: lesz címerpuszi, vagy nem lesz címerpuszi?
Kötelező klisé aminek borzalmasan nagy feneket kerítenek az emberek...lui1698 írta:A legfontosabb kérdés: lesz címerpuszi, vagy nem lesz címerpuszi?
lui1698 írta:A legfontosabb kérdés: lesz címerpuszi, vagy nem lesz címerpuszi?
Főleg , ha az egész csapat ott lesz a bemutatásán , amúgy ki az a Depaylui1698 írta:Varatrix írta:Depay bemutatásán biztos rekord dől.
Jó, de ahhoz azt is hozzá kell tenni, hogy Masi-val együtt fogják őket bemutatni, mint a klub történetének két legnagyobb igazolását.
Olyan pletykák is vannak, hogy lehet, hogy idén megvesszük őket, de csak 3 év múlva mutatják be őket hivatalosan, mert annyian akarják őket látni, hogy ki kell bővíteni a stadiont.
Jó, de ahhoz azt is hozzá kell tenni, hogy Masi-val együtt fogják őket bemutatni, mint a klub történetének két legnagyobb igazolását.Varatrix írta:Depay bemutatásán biztos rekord dől.
Dehogy... Az nem reklámbevétel. A reklámbevétel alatt azt értsd, mint mikor Messi forgat Koby Briantel a Barcán kívül. A Madrid ilyenkor is lenyúlja az 50%ot.Messi199 írta:Amúgy a mezeladásból befolyó összegek , se a Klub kaszájába landolnak , hanem Neymar számlájára ?
Depay bemutatásán biztos rekord dől.Messi199 írta:Hát telt ház nem lesz ma , de azért sztem laza 65-70 ezer culé össze jöhet , ahogy szép lassan telik a Camp Nou![]()
Jah néha én is azt hittem,hogy miután egy-két angol busz kirakta a leállósávba,hogy majd vastüdőre kell kapcsolni szegény gyereket!lui1698 írta:Azért, volt 1-2 szitu mikor úgy pakolták odébb, mint a sicc.sörvirsli írta:Mondjuk attól függetlenül,hogy cérna a tegnapi Anglia elleni meccsen sem törték el az angol védők.Nyilván önbizalmának se tenne rosszat, ha mondjuk róla pattanna le a védő.