Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
"Egy Down-kóros lány rajzai alapján készültek ezek a karakterek, speciálisan csak a Gamperre. A mezek árverésre lesznek bocsájtva a meccs útán és a teljes összeget egy, az Iniesta által is támogatott alapítványnak adományozzák."davi10 írta:Életembe nem hittem, hogy valaha ezen fogok egy meznél fennakadni, de mik ezek a számok?
A Nike megbízta a Szivárvány Gyermekotthont, hogy rajzoljanak egy-két szép számot? Szerintem borzasztó.
Maguk a mezek. Hát a hazai semmi extra, a tavalyi jobban bejött.
Az idegenbeli meg egy nagyon szép gesztus.
De ezeket a számokat el kéne felejteni.
Nem is jártál olyan messze az igazságtól. Csak néhány hozzászólással kellett volna visszaolvasni.Életembe nem hittem, hogy valaha ezen fogok egy meznél fennakadni, de mik ezek a számok?
A Nike megbízta a Szivárvány Gyermekotthont, hogy rajzoljanak egy-két szép számot? Szerintem borzasztó.
dettóL.Messi 10 írta:Valószínűleg egyedül fogok maradni a véleményemmel, de nekem nagyon bejött ez a betű/számtípus. Végre nem valami sablonos tömegmaszlag hanem valami egyediség is volt benne.
Értem,köszi.mindorokke_barca írta:Egy Down-kóros lány rajzai alapján készültek ezek a karakterek, speciálisan csak a Gamperre. A mezek árverésre lesznek bocsájtva a meccs útán és a teljes összeget egy, az Iniesta által is támogatott alapítványnak adományozzák.mondjátok hogy ez csak a Gamperre készült speckó mez, Undorító.
http://foundation.fcbarcelona.com/detai ... -auctioned
Egy Down-kóros lány rajzai alapján készültek ezek a karakterek, speciálisan csak a Gamperre. A mezek árverésre lesznek bocsájtva a meccs útán és a teljes összeget egy, az Iniesta által is támogatott alapítványnak adományozzák.mondjátok hogy ez csak a Gamperre készült speckó mez, Undorító.
Hát igen, már én is tudom, mit szeretnék!MessiCesc írta:Áhh, elképesztően jók lettek a mezek!!!
Gondolkozom is, hogy rendelek egyet, nagyon szépek!