Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor ajánlom, hogy több Chelsea meccset nézzél.Chino írta:Ezt a Luiz-Ivanovic pakkot én se erőltetném. Luiz nagyon jó kis védő volt 2-3 éve, de mára rendkívül bizonytalan lett. Ilyen szempontból kézenfogva mehetnek Piqué-vel. Benne is folyamatosan megvan az ordító hiba lehetősége. Nekünk egy biztosabb kh kell, ráadásul egy jó ideje nem is játszik védőt. Ivanovic pedig jó fizikai felépítésű játékos, de kb ennyiben ki iys merül az összes pozitívuma. Inkább minőség kellene nekünk, mint mennyiség. Ennek a pakknak az árából talán TS is kijönne.
luiz bőven elég lenne. minek két ember? nem a játékosok minosegevel van baj, hanem a komplett, csapatszintu védekezéssel. de aki nézi meccseket az láthatná. nem értem mit fujjatok ezt a vegyünk még 6 védő dumát.csababarca írta:Azt már nagyon jól megoldotta a fórumközösségünk,hogy ki ne.visca el barca írta:komolyan van ember aki ivanovicban gondolkodik ?30 éves, lassú, ezer jobb megoldás van nála.
De akkor ki? Kíváncsi vagyok a véleményedre,hogy ha Hummels, Thiago Silva kettős bukó, akkor ki jönne nálad szóba?
Pepe átadólistára került, 20 körül vihető.csababarca írta:Azt már nagyon jól megoldotta a fórumközösségünk,hogy ki ne.visca el barca írta:komolyan van ember aki ivanovicban gondolkodik ?30 éves, lassú, ezer jobb megoldás van nála.
De akkor ki? Kíváncsi vagyok a véleményedre,hogy ha Hummels, Thiago Silva kettős bukó, akkor ki jönne nálad szóba?
Azt már nagyon jól megoldotta a fórumközösségünk,hogy ki ne.visca el barca írta:komolyan van ember aki ivanovicban gondolkodik ?30 éves, lassú, ezer jobb megoldás van nála.
Barcaman1993 írta: Azért a Bayern ellen Bartraval a védelemben lazán ki lehetett volna próbálni a 2 vkp-s játékot. A nagycsapatok ellen mindenképpen ki kéne próbálni. Az előző szezonban annyiszor égtünk meg a nagyok ellen, ahányszor csak lehetett. Egyedül a gyengélkedő Milant, meg a strandról jövő Realt tudtuk megverni. Ez jövőre kevés lesz.
Azért a Bayern ellen Bartraval a védelemben lazán ki lehetett volna próbálni a 2 vkp-s játékot. A nagycsapatok ellen mindenképpen ki kéne próbálni. Az előző szezonban annyiszor égtünk meg a nagyok ellen, ahányszor csak lehetett. Egyedül a gyengélkedő Milant, meg a strandról jövő Realt tudtuk megverni. Ez jövőre kevés lesz.csababarca írta:Vakmacsaka!
Nyilván idén az egész védekezési szisztéma rossz volt, de nem is lehetett megoldani,mindig teli voltunk hátul sérültekkel, plusz posztidegen játékosok játszottak hátul.
Puyol szerintem már csak mutatóba fog néha játszani. Ha fog egyáltalán még játszani.csababarca írta:Részben igazad van, részben nincs.Mikaos írta:...
Adott 3 középső védő, az egyik öreg, a másik bizonytalan, a harmadik nem középső védő, csak próbálják vele azt játszatni.
Masch minden mozdulatán, helyezkedésén látszik,hogy nem zsigerből teszi,hanem gondolkozik előtte. ez nagy baj.
Piqué meg hiába tehetséges, mellé kell egy biztos valaki, aki korábban Puyol volt,és jól is működtek együtt. Puyol azonban már rég nem az,aki 2-3 éve volt, sokat sérült, sebessége is kopott.
Bartra nagy kérdőjel, én látom benne a potenciált. Ezért olyan megoldást, mint Marquinos nem keresnék,arra itt van Bartra.
De kevesek vagyunk hátul, nézd meg a top csapatok belső védőpárosát, megbonthatatlanok. Nálunk meg Piqué állandó, mellé rakosgatnak be mindenféle embert.
Nem véletlen,hogy legritkábban cserélnek az edzők bármilyen szinten középső védőt, mert azt a legrosszabb megbontani a csapat szempontjából.
Nálunk meg boldog-boldogtalan középső védőt játszik, ez nonszensz.
A kettőt azért írtam, mert én Puyolra már nem számítanék,max kiegészítőként, bocsánat érte.
Komolyan mondom ember, fogalmam sincs, hogy te mit néztél idén, de akár a tavalyi szezont is említhetném. Szinte minden komoly meccsen olyan zavarba vannak a belső védőink, mint Ádám anyák napján. Persze a La Liga töltelékcsapatai annyira gyengék, hogy még a védőink hibáit se tudják kihasználni, pl. egy Real ellen már nagy bajok lesznek a jelenlegi védőinkkel. Pique is már 2 éve rossz formában van, nem hinném, hogy most ez varázsütésszerűen megváltozna. Igazából én se bánnám, ha két védő is érkezne, de egy minimum kéne.Piqué, Puyol, Mascherano szinte tökéletes megoldják a feladatukat
Részben igazad van, részben nincs.Mikaos írta:...
Helyenként én egy új középső védőt is soknak tartanék (elnézve az elérhetőket!), így az általad felvetett két védőt pedig erős túlzásnak érzem.csababarca írta:Lassan akkor jöhetnek a tárgyalási hírek egy (jobb lenne kettő) középső védőről!
Mundodeportivo szerint most, hogy megvan Neymar előbb a "felesleges" játékosokat szeretnék elrendezni. Afellay, Fontás, Cuenca, dos Santos. Abidal már mondjuk úgy letudva, Muniesa-nak is lejár a szerződése és közel a megállapodás a Sociedaddal (de közbeszólhat még az Ajax).csababarca írta:Lassan akkor jöhetnek a tárgyalási hírek egy (jobb lenne kettő) középső védőről! Neymar-saga hamar lezárult,szépen, szóval lehet keményen rávetődni a védelem megerősítésére.
David Luiz - Ivanovic pakkra gondoltZolTano írta:miféle Chelsea pakk?? David Luizra gondolsz, mert Chelsea-s forumokon olyasmit olvastam, h Mou nem számol vele.
osztom én is. Ennyi erővel azt is mondhatta volna, hogy nem ő az edző, nem ő állítja össze a csapatot, hanem valaki más, ő csak kiül a kispadra a meccsek alatt.mess2009 írta: is. ezuttal AZT KIFOGÁSOLTAM, AHOGY ÉS AMIT OTT MONDOTT TITÓ ! .
Volt egy sport.es hír, hogy Luiz+Ivanovic, 45M-ért.ZolTano írta:miféle Chelsea pakk?? David Luizra gondolsz, mert Chelsea-s forumokon olyasmit olvastam, h Mou nem számol vele. nyílván nem igaz, de hátha mégis, sztem Ő elég jó lenne ha TS ill Hummels nem jön.csababarca írta:Lassan akkor jöhetnek a tárgyalási hírek egy (jobb lenne kettő) középső védőről! Neymar-saga hamar lezárult,szépen, szóval lehet keményen rávetődni a védelem megerősítésére.
Én azt a Chelsea pakkot támogatnám,elérhető áron.
miféle Chelsea pakk?? David Luizra gondolsz, mert Chelsea-s forumokon olyasmit olvastam, h Mou nem számol vele. nyílván nem igaz, de hátha mégis, sztem Ő elég jó lenne ha TS ill Hummels nem jön.csababarca írta:Lassan akkor jöhetnek a tárgyalási hírek egy (jobb lenne kettő) középső védőről! Neymar-saga hamar lezárult,szépen, szóval lehet keményen rávetődni a védelem megerősítésére.
Én azt a Chelsea pakkot támogatnám,elérhető áron.