Sipi24 írta:Amúgy nem tudom a hajának mi köze hozzá? Ha ilyen el shaarawy-s hajjal jött volna az se érdekelne.. Szerintem egyértelmű, hogy nem nagyképűen megy bemutatkozni, meg hát azért biztos mondták neki, hogy normálisan viselkedj. Én inkább attól, félek, hogy ha megszokja a légkört és fekszik neki a játék, elkezd néha egy két flip flap-ot csinálni meg fél pályáról megindul kicselez 4-5 embert és gólt lő, a sajtó meg mindenki élteti, az mennyire fog tetszeni Messinek, mert biztos hogy nagyon fog majd tetszeni, főleg ha istenítgetik majd Neymart. Na mind1 ne legyen igazam, és tudjanak összejátszani, és együtt és csapattal szép és eredményes játékot játszani.
Azért az Messi szegénységi bizonyítványa lenne, ha az zavarná hogy van más aki képes jó teljesítményre.. Nehogy már azt gondoljuk, hogy rajta kívül senki nem játszhat jól. Iniesta is terrorban lehet Messi miatt a játéka alapján, most is milyen visszafogott szezont produkált. Meg az ifista Tello se meri meghúzni a cseleket. Ne feledjük, hogy Messit a csúcson járó Ronaldinho oktatta, tudja milyen fontos egy jó mentor, meg mennyit segíthet, gondolom ő sem lesz rest hinteni némi tudást és segíteni.. Ha rossz napja van néha morcos a csapattársakkal - főleg idén - ez tény, de nem hiszem hogy hosszabb távon elnyomna akárkit is, hogy csak ő csilloghasson. Annál nagyobb csapatember szerintem.. Neymar meg a nyilatkozatai alapján kb annyira csodálhatja Leot, mint anno ő Dinhot, szerintem ellesznek ők. Bízom benne, hogy hasonló mentor-tanítvány kapcsolat lehet kettejük közt. Az lenne a csúcs.
Neymarról meg annyit, hogy kb 1,5-2 éve nem hallottam róla szörnyű híreket, lehet jót tett neki a gyerek, meg hogy kezd benőni a feje lágya. Most meg még a legjobbakkal is játszhat együtt, tuti hogy nem lesz akkora arca, hogy ki kelljen szélesíteni az ajtókat hogy beférjen. Szerintem örül, hogy itt lehet és tanulhat.
szerk.: Miksi Józsefné
Az azért remélem csak vicc, hogy azt gondolod, hogy azt küldik el, aki jobb teljesítményt nyújt. Neymar lehet hogy arany tojást tojik jelenleg, de Messi akkor arany rögöket kb. Ha az nem is lenne elég, hogy egymaga rúg 50 gólt/szezon legalább - ja, biztos ezek után kiraknánk -, de még marketing értékben is bombasztikus.. Tudtommal az egyetlen focista aki a Times címlapján szerepelt. 4-szeres aranylabdás. Sorra dönti a rekordokat. Ráadásul saját nevelés, ami nálunk szent és sérthetetlen dolog.. Tényleg, szerintem álmatlan éjszakái lesznek annyira fog rettegni, hogy esetleg kiteszik egy olyan Brazil gyerek miatt, aki az se tuti hogy beváltja a hozzá fűzött óriási elvárásokat. Ne legyünk már komolytalanok. Az meg hogy a Sport mit ír az lényegtelen, láttunk már nagyobb hülyeséget is tőlük az ilyen cikkeknél.