2013.06.05. 16:01:13
szerintem a mathieu-rami pakk nem lenne rossz, ketten együtt max. 20ból kijönnének és lenne egy jó kis bő, sok alternatívát kínáló névsor a védelembe.
figyelembe véve, hogy a vezetőség láthatóan nem kíván már védőkre sokat költeni, ez így korrekt lenne szerintem. klasszis név, hiába várjuk, úgy tűnik, hogy nem fog érkezni, akkor meg jobban járnánk szerintem ezzel a két emberrel, akik bár nem topvédők, de tudható, hogy mit lehet tőlük várni, mint vmi felkapott emberrel, aki lutri, de cserébe kerül egyedül 20-25 millióba.
a valenciaiak teljesítményei elegek is lehetnek, ha tito normálisan megszervezi a védelmet mind hátul mind pedig a középpályán, mert azt azért jó tisztázni, hogy jöhet ide akárki, maldini vagy nesta is visszatérhetne, ha tito nem lesz képes vmit kezdeni. nem bohóc nevek szaladgáltak idén sem a védelmünkben, attól függetlenül, hogy elfogytunk hátul, mégis kabaré volt a teljesítmény, ez nem véletlen. összetett probléma, amit magában az igazolás nem fog megoldani. a bayern belső védőpárosát se két klasszis alkotja, de ha a védekezés, ami az egész csapatot érinti rendben van (ami egyébként pepnél nálunk is rendben volt), akkor nincs is rá szükség.
szóval az a lényeg, hogy 20ért kettejük jöhetnek nyugodtan, s még maradna egy kis apró, ha valóban akarunk egy larsson-féle embert előre.
ja, még ivanovicról is volt szó, ő ugyan ez a kategória kb., bár szívesebben látnám itt mint ramit, de mint említettem, nem ez fog dönteni a jövőbeli teljesítményünkről. lehet persze szájat húzni, hogy mi a barca vagyunk és miféle nevek merülnek fel, csak a tény az, hogy neymarért kiadtunk egy zsák pénzt, ami után nyilvánvalónak tűnik, hogy nem fogunk védőért is kiadni 30-40 között. szóval nem biztos, hogy nagyobb hülyeség belegondolni abba, hogy kisebb nevekkel működhetne-e a dolog, mint az, hogy sírunk, ha nem vmelyik top5 védő merül fel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Zozzy 5 2013.06.05. 16:11:54-kor.