Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tavaly úgy emlékszem, hogy adták, nem? Sőt biztos, mert emlékszem, ahogy Valdes hibájánál...Erxy írta:Uefa miatt nem mehet emberi időben a meccs, ugye ilyenkor vannak selejtezők...
Viszont most nézem, hogy a SportTV honlapján a műsorújság alapján nem adják a meccset...
Teljesen egyetértek. De a kupameccseket szintén ilyen későn adják... Értem én, hogy sziesztáznak, de ez akkor is késő. A játékosoknak sem hiszem, hogy pont ez az ideális "aktív" időszak.ZBarca írta:Én egyszerűen nem értem, miért vannak mindig olyan későn a szuperkupa meccsek.Tavaly, ha jól emlékszem, fél tizenegykor volt és az első meccset meg is néztem, de idén tizenegykor lesz és már most tudom, nem fogom megnézni.
Na de mi lesz jövőre?
Éjfélben kezdődik majd? Azt azért ne! Remélem jövőre már kilenckor elkezdődik, nem akarok hajnalban meccset nézni!
Hupsz, az is szerda.Drigo írta:Hogy mikor???S.Agüero írta:Az FC Barcelona és az Atletico Madrid játszik majd a spanyol Szuper Kupáért Augusztus 21-én pénteken, és 28-án szerdán.A második meccs a Camp Nou-ban lesz.
Hogy mikor???S.Agüero írta:Az FC Barcelona és az Atletico Madrid játszik majd a spanyol Szuper Kupáért Augusztus 21-én pénteken, és 28-án szerdán.A második meccs a Camp Nou-ban lesz.
Ez az egy, ami egyértelmű.MQuC írta:Én úgy gondolom, hogy ez egy kupadöntő, ahová az Atletico is bejutott. Nem lesz egyértelmű madridi győzelem.
Vagy a szokásosnál is jobban Barça-színekbe öltöztetni az öltözőjüket, és ott hagyni nekik Pintót, hogy szórakoztassa őket.recrea írta:Oké, de legalább meg lehetett volna dobálni a Real csapatbuszát, szidni a játékosokat, "Campeones"-ezni az arcukba...csakhogy érezzék a törődést.![]()
Szerintem is röhögve behúzza a Real a döntőt, előtte akár le is mehetnek a strandra napozni meg sörözni, addig kipucolják a cipőiket az Atletico játékosok.
Osztom a véleményed......az Atletico 10-ből 10-szer "lefekszik" a Real-nakrecrea írta:Szerintem is röhögve behúzza a Real a döntőt, előtte akár le is mehetnek a strandra napozni meg sörözni, addig kipucolják a cipőiket az Atletico játékosok.
Oké, de legalább meg lehetett volna dobálni a Real csapatbuszát, szidni a játékosokat, "Campeones"-ezni az arcukba...csakhogy érezzék a törődést.Gareth Tello írta:Szerintem nekik is jobb, kevesebbet kell utazniuk.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... le-2224437
Érdekes, hogy ebbe a matracosok belementek.
Illetve nekünk is jobb így, nem igazán örültem volna, ha egy madridi csapat megint ünnepelt volna a Camp Nouban.
Bárcsak úgy lenne, de nem valószínű. A Bernabeúban játszanak, a probléma az, hogy a Real ellen. Ha a Real B állna ki a Castillával, akkor is nyerne a Real. Röhej ez az Atletico, mert a Ronaldo nélküli tartalékos Real ellen is megégtek, meg a Messi nélküli 10 emberes Barca ellen is. Nem fűznék sok reményt a mai meccshez...visca el barca írta:csorikáméknak 10-15 évente összejöhetne legalabb egy gyozelem a balett ellen... istenkém mekkora pofára esés lenne ha kinyalnának...
Gondolom a WC-k azóta föl lettek szerelve.Vakmacska írta:Én azért emlékszem, hogy tavaly milyen vernyákolást, meg óbégatást vágtak le, hogy ott akarták a döntőt.
Szerintem nekik is jobb, kevesebbet kell utazniuk.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... le-2224437
Érdekes, hogy ebbe a matracosok belementek.