Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Aki ismeri Michael Ballackot, az ültesse át Őt a teniszbe, és akkor megkapjuk David Ferrert. Örök második, aki soha nem tud semmit kezdeni a lehetőségekkel. Nyomatja a lasztikat vissza az ellenfélhez, 50.000 km-t fut a meccsen, és a végén mindig veszít.Gareth Tello írta: Ferrer szerintem legyőzi a négy között.
Egyre jobb...
Simon meccseket nem nagyon nézek, ha csak nem a kedvencemmel játszik. Egyik legantipatikusabb játékos az ATP mezőnyében. Köszönheti ezt a mutatott "teniszének". (erős túlzással mondanám én ezt tenisznek) Nyerő ütést csak TV-ből látott szerencsétlen feje, vagy akkor ha az ellenfele nyerőt üt. Az ATP mezőny Caroline Wozniacki-ja.Gareth Tello írta: Sajnos lemaradtam róla, most viszont nézem a Federer-Simon összecsapást, eddig jó kis meccs, Fed egyszer már el is vette a francia adogatását, most éppen 4-1-re megy.
szerk.: És még egyszer, 5-1.
A Nadal - Djokoban egyetértünk, a másik ágon nem. Úgy érzem, hogy ott valemelyik underdog meglepetést fog okozni. Már, ha Tsongát és Robredot lehet underdognak nevezni. Talán Robredo megpecsételte a sorsát azzal, hogy zsinórban három 5 szettes meccsen van túl, ahol kivétel nélkül ugye 0-2-ről fordított. Ez azért sokat kivesz az emberből, főleg 3X évesen.... Ferrert ismerve túl fog jutni honfitársán viszont egy TOP4 ellen megint összeszrja majd magát. Ezt teszi lassan már rutinból az ember.S.Agüero írta:Negyeddöntők. :
Tsonga - Federer
Robredo - Ferrer
Nadal - Wawrinka
Djokovic - Haas
Valószínűleg ebből Federer - Ferrer és Nadal - Djokovic lesz.
Jó meccsek elé nézünk.
Sajnos lemaradtam róla, most viszont nézem a Federer-Simon összecsapást, eddig jó kis meccs, Fed egyszer már el is vette a francia adogatását, most éppen 4-1-re megy.Primitive írta:Aki akar nagybetűs teniszt látni, az azonnal kapcsoljon az Almagro-Robredo meccsre!!!!!!!
Ezen meghaltam, köszi!Primitive írta:Itt a házi feladat GT!![]()
FB profilS.Agüero írta:
Szerk.: Ezen a képen ki látható?![]()
Benne vagyok.egyszer összejönne egy nagyobb szabású EB találkozó,nyomatni kéne egy mini-pingpong bajnokságot
[grammarnazi]Devvarman[/grammarnazi]Primitive írta:Ennek a névnek fuss neki mégegyszer.
Primitive írta:kép
Naná, hetente kétszer, de ezt sokszor kevésnek érzem, imádom.nagyiibarca írta:A nézésén kívül valaki játszani is szokott teniszt?
Ennek a névnek fuss neki mégegyszer.Gareth Tello írta:Fed három szettben győzte le spanyol ellenfelét, a második körben az indiai Dewarman ellen menetelhet tovább.
remek sport!LG írta:
Pingpongot egy időben sokat játszottam, nem is olyan rosszul, azért ott is kell mozogni, persze közel sem annyit, mint a teniszben, de azért nem árt a gyorsaság olykor, főleg ha az ellenfél irányítja a labdamenetet. Egyszer voltam középsulisok versenyén, a csoportkörből továbbmentem második helyen, de aztán a 16-ban kifogtam egy profit, és agyonvert. Az egyik szetteben csak úgy szereztem pontot, hogy lecsapásból telibe találta az ütőmet, és szerencsésen pattant vissza. Egyébként meg annak is örültem, ha néha vissza tudtam tenni az ütőjét.