Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
piton
Capitá del Barça

2013.06.07. 16:48:29

Nulla tenisszel? Nem tudom neked melyik számít nullának, az h csak visszapörgetjük a labdákat, és várjuk h kezdeményezzen a másik, vagy az h ütöm erőből, támadok, helyezem a labdákat amibe benne van a hibázás is. Nálam inkább az utóbbi számít tenisznek.

Nadal-Djokovic:
Jó kis meccs lett így a végére. Szinte csak Djokovic játékán múlik, h mi lesz a végeredmény.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.06.07. 16:33:32

Ebben a sportban nulla tenisszel is eredményt lehet elérni. Vicc.
Hogy ennek mindig fogja valaki fentröl a kezét,hihetetlen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.07. 16:27:33

Édes Istenem...mind a 4 szettben break előny,és lehet ebből csak 2őt nyer meg Rafa és jöhet az 5....

komolyan mondom...nah azért meglátjuk még,de ez a tie break is csehül áll...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.06.07. 16:00:40

2-1, 4-3-nál Rafa szervál.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.07. 14:57:39

6-3-mal Djokóé a második! Jó kis szett volt ez is.

A harmadik szett megnyerése nagyon fontos lenne lélektanilag is, gyerünk, Nole!
szerk.: 5-0 egyelőre Rafának... :oops:
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.07. 14:07:57

Első szett megvan 6-4-el Rafának!

Elejét jobban kezdte a szerb,de Rafa kivészelte,aztán ő is belemelegedett,és egy break ezúttal elég volt. Djoko elég sokat hibázgat,szóval valószínű lesz még ennél neccesebb szett is,ha csökkenti a hibáit,viszont akkor sem lesz nagy gáz, ha ezen a szinten folytatja Rafa!

VAMOS!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.06. 21:02:15

Tavalyinál nem jobb az idei Djoko szntem. Igaz, Nadal majdnem egy évet hagyott ki,én tartom magam ahhoz,h hűvösebb,nyirkosabb időben van jóval nagyobb esélye a szerbnek.

Természetesen napsütésben is,de korántsem akkora,és olyan körülmények között Rafa a favorit. Remélem fejben is lezárta a neccesebb Djokos korszakát,és akkor meglehet a döntő.

VAMOS RAFA!!!
Kép
piton
Capitá del Barça

2013.06.06. 20:41:09

Tökmindegy milyen körülmények lesznek, Djokonak így is úgy is van esélye a győzelemre.

Monacoban a létező leglassabb salakpályán, napsütésben sikerült Nadalt két szettben vernie, amelyikből az első majdnem 6-0 lett.

Ha vkinek van esélye Nadal ellen az Djokovic, hiányzik neki az RG győzelem ezért mindent meg fog tenni érte.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.06.06. 19:27:38

Serena bődületes tenisszel 6-0,6-1el bejutott a döntőbe Errani ellen.

Zsinórban 30. győzelmét aratta,a fináléban jön Sharapova. Én mindkettőt bírom (igen,Serenat is 1998 óta),de az amerikainak fogok drukkolni,mert az Ő esetében szeretném ha még pár rekordot megközelítene,átírna. Az orosznak erre sok esélye nem lesz szntem pályafutása során már.

Nem mellesleg ha nem jön közbe sérülés,akkor S.Williamsnek összejöhet idén a kb lehetetlen Grand Slam (tudom még sok meccs van addig), utoljára Ő állt hozzá a legközelebb,és a Serena Slamet teljesítette is (4egymást követő GS siker,de nem mind egy naptári évben)

Srácoknál holnap álomelődöntő:

13tól Rafa-Djoko, nagyon remélem,h meglesz Nadalnak,és,h sütni fog a nap (ahogy illene ezen a tornán kb végig :D),akkor kijöhetnek a bődületes pörgetései,láthattuk tavalyi döntőn,h akkor a legjobb Djoko se sokat tehet,viszont ha esős idő lesz,lesz sansza.

Utána pedig Ferrer-Tsonga,itt a franciának drukkolok, de kb biztos vagyok benne,g kizárt,h erről az ágról kerüljön ki a Garros győztese...

VAMOS RAFA!
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.06.06. 10:29:25

http://totaldamage.blog.hu/2013/06/04/a ... st_irt_ala

Silva pluszt 10 meccset vállalt még a UFC-nél.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.06.05. 19:23:17

Na, csak összejött.

Ferrer - Tsonga

Nadal - Djokovic

A két elődöntő.

Első meccsen egy szoros, hosszú, 5 szettes meccset várok, Tsonga győzelemmel. Második meccsen pedig egy picit simább, 4 szetteset, ahol Nadal kerül ki győztesen.

Tsonga - Nadal döntő pedig egy színvonalas, 5 szettes párharc lesz, ahol Nadal nyer. :P
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.04. 20:23:03

Gareth Tello írta: Ferrer szerintem legyőzi a négy között.
Aki ismeri Michael Ballackot, az ültesse át Őt a teniszbe, és akkor megkapjuk David Ferrert. Örök második, aki soha nem tud semmit kezdeni a lehetőségekkel. Nyomatja a lasztikat vissza az ellenfélhez, 50.000 km-t fut a meccsen, és a végén mindig veszít. :oops: :roll:

Lassan úgy érezhetitek, hogy mindig az ellenkezőjét mondom, amit Ti gondoltok, de ez nem "kötekedés". :lol: Szerintem Ferrer maximum nehézzé teszi Tsongának a döntőbe jutást. Ferrer a tenisz mezőnyéhez képest viszonylag alacsony, aminek következtében az adogatása nem hogy előny, hanem egyenesen hátrány. Tsonga szerintem 4-5 bréket meg fog csinálni. Ez meg az Ő stabil adogatása mellett elég kell hogy legyen a meccs megnyeréséhez. :-$ :-$

Djoko az szerintem sima lesz. Visszavág Haas-nak a Miamiban elszenvedett vereség miatt. (Dimitrovtól sikerült elégtételt vennie :lol: )

Nadal-Wawrinka :arrow: Amennyiben nem nyújtotta volna oly' hosszúra a Richard elleni meccsét Stan, akkor azt mondanám, hogy itt is lehet meglepetés. Wawrinkának a játéka meg van, illetve meg lenne ahhoz, hogy megverje Nadalt. Viszont, szerintem Wawrinka attól, hogy minden labda visszajön majd, elkezd hibázni, és el fog menni kissé az önbizalma is. Egy Wawrinka szett szerintem benne van, főleg, ha Nadal olyan agyhalott lesz, mint Fognini ellen, akinek tálcán kínálta a lehetőséget, hogy szetteket nyerjen ellene.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.04. 19:51:12

Hát, ennyi volt a Garros... :cry: Grat Tsongának, fizikálisan Fed fölé nőtt, megérdemelt a továbbjutása.
Ferrer szerintem legyőzi a négy között.

A másik ágon meg azért szurkolok Wawrinkának, hátha megveri Nadalt. Jó lenne egy svájci a négy között, ha már Roger búcsúzott.
Haas meg szépen menetelt eddig, de Djokovic ellen szerintem esélye sem lesz.
Primitive írta:GT!

Level2

Level99 :lol: :lol:
Egyre jobb... :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2013.06.04. 18:12:20

4-3 Tsongának és ő adogat. :oops: :lol:

Megnyerte, 3 szettben.

Ferrer - Tsonga
Nadal - Djokovic ? :D
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.04. 17:13:33

Idáig beigazolódni látszik a felvetésem, és a megérzésem. Egyelőre Roger nem érkezett meg a mérkőzésbe, pedig mát a 2. szettben járunk.

1. szettet brékelőnyről bukta el, 4-3-ról lett 5-7! 2. szettet 0-2-vel kezdi!

Allez JO! :lol: :oops:

2-0 Tsongának!

Döntő szett egy Tsonga brékkel kezdődött! Ez nagyon kevés....

Tsonga és Ferrer is szettveszteség nélkül az elődöntőben. Érik a Tsonga-Djokovic finálé! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Primitive 2013.06.04. 18:19:00-kor.
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.03. 23:33:07

Gareth Tello írta: Sajnos lemaradtam róla, most viszont nézem a Federer-Simon összecsapást, eddig jó kis meccs, Fed egyszer már el is vette a francia adogatását, most éppen 4-1-re megy. 8)
szerk.: És még egyszer, 5-1.
Simon meccseket nem nagyon nézek, ha csak nem a kedvencemmel játszik. Egyik legantipatikusabb játékos az ATP mezőnyében. Köszönheti ezt a mutatott "teniszének". (erős túlzással mondanám én ezt tenisznek) Nyerő ütést csak TV-ből látott szerencsétlen feje, vagy akkor ha az ellenfele nyerőt üt. Az ATP mezőny Caroline Wozniacki-ja. :roll: :twisted:
S.Agüero írta:Negyeddöntők. :

Tsonga - Federer
Robredo - Ferrer

Nadal - Wawrinka
Djokovic - Haas

Valószínűleg ebből Federer - Ferrer és Nadal - Djokovic lesz. :)

Jó meccsek elé nézünk. :wink:
A Nadal - Djokoban egyetértünk, a másik ágon nem. Úgy érzem, hogy ott valemelyik underdog meglepetést fog okozni. Már, ha Tsongát és Robredot lehet underdognak nevezni. Talán Robredo megpecsételte a sorsát azzal, hogy zsinórban három 5 szettes meccsen van túl, ahol kivétel nélkül ugye 0-2-ről fordított. Ez azért sokat kivesz az emberből, főleg 3X évesen.... Ferrert ismerve túl fog jutni honfitársán viszont egy TOP4 ellen megint összeszrja majd magát. Ezt teszi lassan már rutinból az ember.

Djoko ellen ma Kohli szettet vett, viszont utána kicsit odakoncentrált, és simán behúzta. Nadal, mint ahogy azt lejebb leírtam, simán,gond nélkül lépett túl a japánon. (ilyen sima meccsre számítottam)

Ozsimikivel volt itt annó egy kis "vitánk" Tsongáról, és az erőteniszéről. Akkor azt mondtam, hogy a szerváinak köszönheti, hogy itt tart. Nos, be kell ismernem, hogy annó igazad volt. :oops: (mentségemre szóljon, akkor még ennyire talán nem volt jó labdamenetben a francia) Azóta megkedveltem, és előszeretettel ülök le megnézni a meccseit. Főleg hazai pályán, ahol extázisban játszik. Elismerem Federert, a nagyságát, és amit a teniszben művelt, de holnap Tsongának fogok szurkolni. Meg van a játéka ahhoz, hogy megverje Fedexet.

GT!

Level2

Level99 :lol: :lol:

Holnap kikérdezem! :oops: :-$ =;
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
MatyiG
Adminisztrátor

2013.06.03. 22:48:32

Negyeddöntők. :

Tsonga - Federer
Robredo - Ferrer

Nadal - Wawrinka
Djokovic - Haas

Valószínűleg ebből Federer - Ferrer és Nadal - Djokovic lesz. :)

Jó meccsek elé nézünk. :wink:
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.02. 17:54:57

Primitive írta:Aki akar nagybetűs teniszt látni, az azonnal kapcsoljon az Almagro-Robredo meccsre!!!!!!! 8)
Sajnos lemaradtam róla, most viszont nézem a Federer-Simon összecsapást, eddig jó kis meccs, Fed egyszer már el is vette a francia adogatását, most éppen 4-1-re megy. 8)
szerk.: És még egyszer, 5-1.

Robredo-Ferrer komoly lesz.
Primitive írta:Itt a házi feladat GT! :oops: :lol:
Ezen meghaltam, köszi! :lol:
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.02. 13:58:37

Aki akar nagybetűs teniszt látni, az azonnal kapcsoljon az Almagro-Robredo meccsre!!!!!!! 8)

Én szóltam. :shock: :shock:

Ez a Robredo valami hihetetlen. Zsinórban a 3. meccse 0-2-es állásról. Sijsling, Monfils, most meg Almagro. Tette ezt úgy, hogy tegnapelőtt Monfilsszal nyomott egy maj' 4 órás meccset, tegnap párosozott majdnem 2 órát, ma pedig odaállt Almagro ellen, és 0-2-ről megnyerte a meccset!

Le a kalappal Tommy. (egyébként mindkét Tommy jól halad ezen a tornán) Hozzáteszem Haas nagyobb kedvencem, viszont ezzel a hozzáállással Robredo is belopta magát a szívembe! :D Következő körben jöhet a szintén spanyol David Ferrer.
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.02. 11:16:35

S.Agüero írta:
Szerk.: Ezen a képen ki látható? :oops: :P
FB profil :oops: :oops:

A csaj neve egyébként Petra Uberalova. :-$ :-$

A tegnapi napon azért voltak jó meccsek. Haas - Isner meccs elég keményre sikeredett. A jenki már állni alig tudott a lábán, és a 4. szett végén 12 meccslabdát hárított, tie-ben meg behúzta a szettet. Az 5. szettben meg 4-1-re nyert, de azt hiszem a fáradtság kijött belőle. Végül Tommy kín keservesen behúzta a meccset 10-8-ra. (Tommy rajta volt egyik szelómon, kicsit sem voltam ideges [-X [-X )

Djoko, ahogy azt várni lehetett lesimázta Dimitrovot. Meglátszik egyébként az, hogy egy GS mennyivel más egy mezei ezres ATP tornától.

Nadal-Fognini :arrow: :roll: ](*,) #-o

Ezen meccs után még biztosabb vagyok benne, hogy Nadal nem fog tornát nyerni. Amennyiben egy Fogninitől jobb (fejben) játékos lett volna Rafa ellenfele tegnap, akkor már nem lenne versenyben a spanyol. Ekkora bohócot, mint ez a Fognini, nem hordott még hátán a Föld. Aki látta, tudja miről beszélek. Ez a 3-0 egyeltalán nem tükrözi a meccs lefolyását. Mindenesetre Fabionak megvolt a játéka ahhoz, hogy nyerjen (legalább is megszorongassa). Nishikori nem lesz tényező Nadalnak szerintem... :twisted:

Csajoknál tegnap jót vidultam, néztem a Bartoli-Schiavone meccset. :lol: Francescát sem szeretem, viszont az elmebeteg Bartolit annyira utálom, hogy Schiavonenak szurkoltam. Idegeskedni sem kellett. Öröm volt nézni, ahogy Párizsban felmossák a salakot Marionnal. 8)

GT, nem kötekedésből írtam, hogy nézz utána a Devvarman névnek. :wink: Csak magas labda volt Grétsy Úr. :lol: :lol:

Itt a házi feladat GT! :oops: :lol:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
MatyiG
Adminisztrátor

2013.06.01. 16:51:11

egyszer összejönne egy nagyobb szabású EB találkozó,nyomatni kéne egy mini-pingpong bajnokságot
Benne vagyok. 8)
Gondolkodom is, hogy a nyáron elkezdjek-e versenyszerűen játszani. Bár, annyira jól azért nem nyomom. :roll:

Teniszezni eddig egyszer sikerült életemben, hát, mit ne mondjak, örültem, ha eltaláltam egyáltalán a labdát. :oops: Körülbelül annyira megy, mint a tollas. :D

Hogy ON is legyek. :
Sajnos mivel nincs Eurosportunk, ezért így nem nagyon tudok meccseket nézni, neten nem olyan élvezhető, talán majd a nyolcaddöntőktől megnézek párat. Azt viszont nagy örömmel látom, hogy Monfils eddig bírja szusszal. Kis szerencsével akár a legjobb 4-ben is ott lehet. 8) Nadal-Djoko nagy párharc lehet, előrehozott döntő lesz, szvsz.

Vamos Rafa!

Szerk.: Ezen a képen ki látható? :oops: :P
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.31. 11:00:33

Primitive írta:Ennek a névnek fuss neki mégegyszer.
[grammarnazi]Devvarman[/grammarnazi]
Csak hogy örülj. :D

És akkor tippelek én is, mert tippelni szeretek. 8) :D
Round 4
Djokovic-Kohlschreiber
Haas-Tipsarevic
Nadal-Nishikori
Wawrinka-Gasquet
Monfils-Seppi
Raonic-Ferrer
Tsonga-Cilic
Simon-Federer

:arrow:

Quarterfinal
Djokovic-Haas
Nadal-Gasquet
Monfils-Raonic (nagy kedvencem Fed mellett a kanadai)
Tsonga-Federer

Semifinal
Djokovic-Nadal
Monfils-Federer

Final
Na, ez nem könnyű... Djoko-Nadal brutál lesz/lenne, én most azt érzem, hogy Nadal a visszatérése után annyira motivált itt a Garroson, hogy átgázol mindenkin és elhódítja a trófeát. Djokót szerintem verné, ahogy Fed is a franciát.
Nadal-Federer
Itt meg reméljük a legjobbakat. :D
Primitive írta:kép
:oops: :)
nagyiibarca írta:A nézésén kívül valaki játszani is szokott teniszt? :)
Naná, hetente kétszer, de ezt sokszor kevésnek érzem, imádom. 8)
Primitive
Entrenador del Barça

2013.05.31. 01:20:48

Gareth Tello írta:Fed három szettben győzte le spanyol ellenfelét, a második körben az indiai Dewarman ellen menetelhet tovább.
Ennek a névnek fuss neki mégegyszer. :oops: :oops: :lol: :wink:

Nos, lassan kirajzolódik a mezőny, hogy ki lehet ott a végén. Egy biztos, Monfils nagy szivességet tett Federernek azzal, hogy kiverte az al ágról Berdychet. Gyakorlatilag Fedex "besétálhat" a döntőbe. Benneteaut veri, majd a Simon/Querrey párharc győztesét veri (simán), a negyeddöntőben jöhet majd egy keményebb ellenfél, vagy Tsonga vagy Cilic (szerintem Tsonga). Ott azért lehetnek bajok, ha a franciát elkapja a hév, valamint Tsonga erőssége, hogy valami elképesztőt tud játszani, ha a közönség mellette van. (Párizsban gondolom mellette lesznek :lol: ) No, Fedex ott lesz a döntőben, ha Tsongán áthámozza magát.

Felső ág ugye érdekes, mert az elődöntőben lesz egy Nadal-Djokovic. (azt hiszem nem hülyültem meg, ha azt hiszem ott lesznek 8) ) Persze, még lesz holnap egy Dimitrov-Djokovic csata. Viszont Dimi most mehet majd sírni Shugarpova, izé Sharapova vállára sírni. A holnapi nem az a nap, ahol Grigoré lesz az utolsó pont. Nadal formáját tekintve elődöntős. (Bransd azért odatette magát hétfőn, kár hogy fejben kiengedett :twisted: )

És akkor most tippelek is, mert tippelni szeretek. 8)

Egy biztos számomra: Fedex nem fog tornát nyerni! Ha bejut a döntőbe, akkor sem. Marad tehát a Nole/Nadal kettős. Ugye a forma miatt sokan azt gondolják, hogy Nadal fog nyerni, én viszont azt gondolom hogy nem. (elfogultságtól függetlenül) Djokovic ezt a Nadalt bőven meg tudja verni. (salakon is) Attól függetlenül, hogy Nadal zsinórban 3 salakos tornát nyert, azt mondom, hogy Djokker ha oda teszi magát, meg fogja verni Nadalt.
Djokovic adogatásait erősebbnek érzem, és ez lehet talán a kulcs. Nole a legjobbak között van fogadóként, és Nadal szerváit (nem szeretném megsérteni, de erőtlen) bőven támadhatja majd.
Djokó jól adogat, és hosszú tud maradni, akkor bőven esélyessé léphet elő.

Amúgy a szervezőknek sincs ám könnyű dolguk. Esik az eső Párizsban, jó néhány meccset át kellett tolniuk a szerdai programból a csütörtökire. Remélem, hogy ma már jó idő lesz, és nem kell az esőt is belekalkulálni a tolódásba. 8)

Nőknél ugyanaz, mint mindig. Ha Serena elindul, akkor 90%-ban nyeri a tornát. A többi 10%-on osztozik Sharapova, Azarenka... Meg ennyi, mást ki sem tudok emelni a női mezőnyből. :roll: Nagyon egydimenziós lett a mezőny, sajnos. :roll: :roll:

De ha már nők, akkor engedtessék meg nekem egy kis szapulás: ez a Wozniacki hogy a jóbüdös#$@$$#ba jutott olyan magasra? (No.1) Egyszerűen szánalmas az a csaj. Idáig még meccseket nyert azzal, hogy védekezett, és püfölte vissza a lasztit, mostmár erre sem képes....

Aki pedig még hezitál, hogy kezdjen e el teniszt nézni, Nekik küldöm a következő képet: A JÖVŐ!

Kép :oops: :oops: :oops:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.05.31. 00:48:57

LG írta:
Pingpongot egy időben sokat játszottam, nem is olyan rosszul, azért ott is kell mozogni, persze közel sem annyit, mint a teniszben, de azért nem árt a gyorsaság olykor, főleg ha az ellenfél irányítja a labdamenetet. Egyszer voltam középsulisok versenyén, a csoportkörből továbbmentem második helyen, de aztán a 16-ban kifogtam egy profit, és agyonvert. Az egyik szetteben csak úgy szereztem pontot, hogy lecsapásból telibe találta az ütőmet, és szerencsésen pattant vissza. Egyébként meg annak is örültem, ha néha vissza tudtam tenni az ütőjét.
remek sport!
én kifejlesztettem magamon 3 ütésfajtát,amiket elég jó százalékkal tudok használni, kár,hogy csak nyaranta tudok játszani. Vicces,de jobban szeretek fogadóként játszani, mert a szervákkal nem vagyok jóban. :D

egyszer összejönne egy nagyobb szabású EB találkozó,nyomatni kéne egy mini-pingpong bajnokságot :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2013.05.31. 00:42:34

Én még nem játszottam teniszt, de láttam már tenisz pályát, és tudom, hogy jó nagy, szóval én is elismerem a teniszezők teljesítményét.

Pingpongot egy időben sokat játszottam, nem is olyan rosszul, azért ott is kell mozogni, persze közel sem annyit, mint a teniszben, de azért nem árt a gyorsaság olykor, főleg ha az ellenfél irányítja a labdamenetet. Egyszer voltam középsulisok versenyén, a csoportkörből továbbmentem második helyen, de aztán a 16-ban kifogtam egy profit, és agyonvert. Az egyik szetteben csak úgy szereztem pontot, hogy lecsapásból telibe találta az ütőmet, és szerencsésen pattant vissza. Egyébként meg annak is örültem, ha néha vissza tudtam tenni az ütőjét.

Azért egyszer legalább ki akarom próbálni a teniszt is, bár attól tartok, hogy szerválni sem tudnék. Pl. röplabdában sem tudtam megtanulni normálisan szerválni, csak föl szoktam dobni, és ököllel telibe verem a labdát, aztán megy ahova megy.
Válasz küldése