ozsimiki írta:
Őszinte leszek veled: attól függetlenül, hogy nem "fogok mindent a helyesírási hibák"-ra, engem nagyon zavar, hogy a fórumozók 90%-a kb. írástudatlan és hülyeségeket ír, olvasni meg csak azt olvassa, amit ő maga leír. A fórumszabályzatos dolog, amit említesz, abból indult ki, hogy azt hittem, ez titeket is zavar, ebben tévedtem, és éppen ezért innentől kezdve nem is erőltettem ezt nálatok. (Annak ellenére, hogy ha a véleményemet kérdezed, ez továbbra sem tetszik, de beleszólni nem fogok)
Ettől fogva én viszont belefáradtam, h nso szintű arcokkal kell vitatkoznom, legyen szó igazolások topikról vagy bármiről, ez valóban meg is látszik a stílusomon, amikor ezekhez a témákhoz szólok hozzá. (Bár az utóbbi időben már ehhez sem veszem a fáradtságot, annyira reménytelen, ahogy írod is) Ráadásul miután értelmes vitát nem lehet és nem is érdemes folytatni olyan emberekkel, akik azt sem tudják hány ország van a világon, de "olvasott"-nak tartják magukat, kb. tényleg annyi tartalmi hozzáfűznivalóm van, mint hogy éppen mi volt hülyeség ebben vagy abban. És azt hiszem nem csak én fáradtam bele, legalábbis, ha összeszámolod azokat az arcokat, akik egykor itt napi szinten fórumoztak, és ma már sehol sincsenek. (pl. daffy nekem le is írta, h ezért hagyta itt ezt az egészet) Az elmúlt fél év egyik legjobb és legtartalmasabb beszélgetését egyébként jelwazzal folytattam, PÜ-ben. (Annak ellenére, hogy soha nem gondoltam volna, hogy vele normálisan tudok majd egyszer vitatkozni) A PÜ-t mondjuk leginkább a téma indokolta, de jól jelzi, h itt a fórumon már alig lehet olyan embert találni, aki nem csak 2 mondatos hsz-ekkel, write-only módban tolja.
Ennyit a "csak én vagyok az, akinek minden baja van" részhez. Én ki merem jelenteni, hogy nem csak én vagyok az akinek baja van, viszont csak én vagyok az, aki ezt szóvá is teszi, felvállalja.
A moderátori részrehajlást úgy értettem, h van egy szabályzat, amit kb. senki nem tart be, ennek megfelelően viszont lassan már tképpen akkor és úgy tiltotok ki bárkit, ahogy gondoljátok. Ez tulajdonképpen törvényesnek teljesen törvényes, jogosnak viszont egyáltalán nem érezném pl. azt, ha most 5 off miatt kitennél egy hétre, miközben helyenként oldalakon keresztül megy az off bizonyos topikokban. Ebből a szempontból ez szerintem egyértelműen részrehajlás lenne. Sztem ilyesmire volt precedens is. de mind1, ezen sem akarok vitatkozni, csak azért írtam le, h értsd mire gondolok.
Viszont tiszteletben tartom a kérésed, és megígérem, hogy tőlem nem fogod a jövőben viszontlátni azt, amit kifogásolsz.
shutterisland írta:
a deu-s témára utaltam az előző hsz-em végén, ott valóban kioktattam pár embert, de csak azért, mert én kitüntett figyelemmel követem, és sokkal többet tudok róla azoknál, akikről (nem is egy vagy kettő esetben!) kiderült pü-k vagy más fórumok által, hogy 3-4 meccsen látták ÖSSZESEN, és még kajak a nevét sem tudják leírni, annyira vakon vannak.
Szóval akkor szerintem vak és buta embereket ki lehet oktatni, ha én úgy gondolom, hogy jobban értek a témához? Nem pont ezt kifogásoltad idáig?