fúúú ez a másik vesszőparipám a mellett mikor egy 30 éves játékost leörgeznek. hány évre előre akarsz tervezni? 10-20? ez a labdarugasban nem igy mukodik...maister6000cm3 írta:Utána meddig lesz a helyén Fabre, 5 évig? Maximum, de utána mást kell nézni, nem lenne akkora jövője már.
thiagoval is a legnagyobb baj, hogy őse passzol a 4-3-3-hoz, neki is, akárcsak fabregasnak egy közvetlen, csatármögött poszt kellen, 4-2-3-1-ben.bali 15 írta:Eleve az is baj, hogy Fabregas igazi posztja nálunk nem létezik.
És most ne mondjátok, hogy de csak Messi játszik ott mert az más.
Fabregas az a tipikus playmaker akinek jó ha van egy partnere centerben.
Ilyen nálunk nincsen. Ezért is lenne jó a 4-2-3-1....de mind1.....
Vagy csak azért jött, meg kupákat akart nyerni, amire az Arsenalba nagyon kicsi esélye lett volna, itt meg szinte garantált. Szép amit mondasz, de ha így lenne, akkor anno nem megy oda. Egyébként én anno figyeltem az Arsenalban is, és a hullámzó teljesítmény ott is jellemző volt rá. Volt amikor bombaformában volt, de volt, hogy hónapokig gyatrán játszott. Mindenkinek vannak gyengébb időszakai, csak nála ezek túl gyakoriak, és túl hosszúak, ami ebben a Barcában nagy baj.Castiel írta:
Akaratgyenge játékosSzerintem az aki az Arsenalban kiskirály, közönség kedvenc, ahol a formája kirobbanó, gólerős, a Pl egyik legjobb irányítója, tuti kezdőtagsággal rendelkezik, eljön Barcelonába, otthagyva mindazt amit leírtam fentebb. ÉS tudja azt hogy kik játszanak a posztján... kik a konkurencia... De mégis belevág... Szerintem a Lojalitása megkérdőjelezhetetlen,és innentől az "akaratgyengeségét" sem kéne firtatni...
Csak az nem mindegy hogy Barcelonában, kergeti a bőrt egy Iniesta-Xavi páros is... és eleve a posztja telített... azért nem írok többet mert már mindent leírtak elöttem... Cescnek azért nincs kolbászból a kerítés...Pont ugyan így "pukkant ki" nálunk is Fabregas. A felsoroltak mindegyike hozná azt a szintet mint a mi fiunk.
Ez nem igaz.LG írta:Fabregas pedig folyton játszatva van, de a játékában sok köszönet többnyire nincs, és nem hinném, hogy jövőre ez változna.
Pedig egyszerű. Fabregast fölösleges igazolásnak tartottam anno a Xavi-Iniesta páros mögé, cserének egy kisebb nevű játékost is el tudtam volna képzelni, vagy már akkor is többet lehetett volna játszatni Thiagot.És pont az igazolódott be, amitől féltem, Thiago háttérbe szorult, nem nagyon látszik rajta a fejlődés, Fabregas pedig folyton játszatva van, de a játékában sok köszönet többnyire nincs, és nem hinném, hogy jövőre ez változna. Tehát ha rajtam múlna, akkor mehetne, és Thiago előrelépne 3. számú középpályássá. Viszont 3 ember 2 posztra elég karcsúnak tűnik, ezért jöhetne valaki 4. embernek, vagy a B csapatból felhozni valakit.visca el barca írta:
ez meg már itt egy totális paradoxon. találnál fabregasnál jobb "kiegészito embert, 4- számú embernek?"
most komolyan eladnád 40 millioért, hogy helyette egy tized annyi tudással rendelkező játékost 15-20 millioért?
Nem értek ezzel egyet. Az előző szezonjában produkált egy nagyon jó őszt és egy pocsék tavaszt. Azért már ez fél év.miihii írta:
Mondjuk Cesc ügyében valahol érthető, ha kezd kiábrándulni belőle az ember, mert ahogy Gündogan esetében érvelsz: egy jó fél éve se volt meg neki nálunk. Egy-egy kiugróbb teljesítmény, de aztán gyorsan feledteti is...
Mondjuk Cesc ügyében valahol érthető, ha kezd kiábrándulni belőle az ember, mert ahogy Gündogan esetében érvelsz: egy jó fél éve se volt meg neki nálunk. Egy-egy kiugróbb teljesítmény, de aztán gyorsan feledteti is...Ha marad, remélem nagyon összekapja magát. (Vagy ne, mert akkor Thiago több szerepet kaphatGergely írta:Kipukkant Fabregas????
Hmmm... Nem hinném!
Hihetetlen , hogy leírjátok ezt az embert!
Gündogan meg egyenesen vicc! Még az egy jó év se volt meg neki könyörgöm!
Vigye csak a Madrid 3 éve figyeltem a srácra fel amikor igazán be lett dobva azóta csak kiegészítő ember volt az elmúlt időszakban lett meg kapatva kissé! Egy szürke hétköznapi, sérülékeny , hisztis , TÖRÖK játékos!
Semmi több!
De nem baj hozzuk ide...
Komolyan nem értem...
Nem cserélném el Fabregas-t érte, de azért Mata-t nagyon szívesen megnézném Barca mezben.visca el barca írta: silva, mata, götze, özil, kroos, hamsik, oscar, reus, fellaini az első 10. hát én eből egyiket se cserélném el fabregasra. talán götzében meg oscarban látok fantáziát, de lehet 2 é mulva minkdettő kipukkan.
nem mindegy h ki hozza azt a szintet? persze benne van a pakliban h akit hozunk jobb lesz, de az is h még annyit sem fog mutatni.Tarsi88 írta:Pont ugyan így "pukkant ki" nálunk is Fabregas. A felsoroltak mindegyike hozná azt a szintet mint a mi fiunk.visca el barca írta:
csak ugy kivancsisagbol lehoztam a transfermarkt listáját az irányito középpályásokrol (ahol termreszetesen fabregas a top)
silva, mata, götze, özil, kroos, hamsik, oscar, reus, fellaini az első 10. hát én eből egyiket se cserélném el fabregasra. talán götzében meg oscarban látok fantáziát, de lehet 2 é mulva minkdettő kipukkan.
Pont ugyan így "pukkant ki" nálunk is Fabregas. A felsoroltak mindegyike hozná azt a szintet mint a mi fiunk.visca el barca írta:
csak ugy kivancsisagbol lehoztam a transfermarkt listáját az irányito középpályásokrol (ahol termreszetesen fabregas a top)
silva, mata, götze, özil, kroos, hamsik, oscar, reus, fellaini az első 10. hát én eből egyiket se cserélném el fabregasra. talán götzében meg oscarban látok fantáziát, de lehet 2 é mulva minkdettő kipukkan.
ez meg már itt egy totális paradoxon. találnál fabregasnál jobb "kiegészito embert, 4- számú embernek?"LG írta:Felőlem mehetne, és Thiago megkapná a játékperceit. Nem is hozném a helyére feltétlenül valakit, max. egy kiegészitő embert 4. számú embernek Xavi, Iniesta, és Thiago mögé. Szerintem sok mindent nem vesztenénk vele, elég felejtős teljesítményt nyújtott a 2 év alatt, fel lehet hozni a góljait, gólpasszait, de szerintem ez már néhányszor ki lett tárgyalva.visca el barca írta:azoktol kérdezném, aki gondolkodás nélkül eladnák h kit vennének a helyére?
Felőlem mehetne, és Thiago megkapná a játékperceit. Nem is hozném a helyére feltétlenül valakit, max. egy kiegészitő embert 4. számú embernek Xavi, Iniesta, és Thiago mögé. Szerintem sok mindent nem vesztenénk vele, elég felejtős teljesítményt nyújtott a 2 év alatt, fel lehet hozni a góljait, gólpasszait, de szerintem ez már néhányszor ki lett tárgyalva.visca el barca írta:azoktol kérdezném, aki gondolkodás nélkül eladnák h kit vennének a helyére?