3. szettben is egyenlőre 4-2-re vezet az ellenfele.

Mondjuk így Federernek könnyebb lesz megnyernie a tornát.

Persze nem lepődnék meg, ha a spanyol behúzná így is.
Sőt, a másodikat is behúzta, 7-6-ra.Gareth Tello írta: Nadal ellenfele, a belga Darcis egyelőre egész jól tartja magát.
szerk.: Olyannyira, hogy 7-6-ra meg is nyerte az első szettet.Rafának nem megy.
Hát a szervezők mindent megtettek ezértGareth Tello írta:
Most azt érzem, hogy Djoko fogja nyerni a tornát.
Eastburnben most nyomják a döntőt egymás ellen.Gareth Tello írta: Simon - Feliciano López
Úgy lesz!Gareth Tello írta: Most azt érzem, hogy Djoko fogja nyerni a tornát.
Off:S.Agüero írta:Asszem meglesz a programom a következő két hétre...
(Amúgy az asszem mióta "szó"? Nem húzza alá pirossal, nem tudok róla, hogy benne lenne a szótárban.)
Ne is mondd, most, hogy vége van az érettséginek, egész nap Federeréket fogom nézni.Primitive írta:Érdekes lesz, már várom!
az még hagyján, de ennek mindenhol fogak vannak a szájábanDeus írta:Horgászok figyelem!
Ki látott már olyan halat, amelyik a fogazata hasonlít az emberéhez? o.O Halfaj neve: Sheepshead... Magyarul Juhfej.
Murrayt kifelejtettem, nem véletlen, hiszen távol áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől. Inkább nyerje Noszály Sanyi a Wimbledont, mint Andy.piton írta:Murray is visszatért, ő nem Halleban hanem a londoni Queen's Clubban játszik. Már pedig ő is nagynak számít, pláne füvön. Könnyen eljuthat a döntőig idén is Wimbledonban, és ott is bárkit képes megverni.
Vagy Roger.Bob_Marley írta:Rg "sima" volt, nagyon nem szeretem Nadalt, de a 8 az bizony nyolc, de majd Wimbledonban megfogja Djoko, legalábbis nagyon bízom benne.
Bob_Marley írta:Itt megtalálod:yasofix írta:Sziasztok!
Lehet hogy nem idevaló téma, de megkérdezem:
nem-e tudja vki, hogy honnan tudnám letölteni az idei nadal - djokovic roland garros elődöntö meccsét??
Nem láttam, de szivesen megnézném, még így az eredmény tudatában is!
Vamos RAFA!!!
Előre is köszi!
Forca Barca!!!
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 07-06-2013
Rg "sima" volt, nagyon nem szeretem Nadalt, de a 8 az bizony nyolc, de majd Wimbledonban megfogja Djoko, legalábbis nagyon bízom benne.
Itt megtalálod:yasofix írta:Sziasztok!
Lehet hogy nem idevaló téma, de megkérdezem:
nem-e tudja vki, hogy honnan tudnám letölteni az idei nadal - djokovic roland garros elődöntö meccsét??
Nem láttam, de szivesen megnézném, még így az eredmény tudatában is!
Vamos RAFA!!!
Előre is köszi!
Forca Barca!!!