2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elsőre is ennyit láttam belőle és ez mondatta azt, h ez bizony falt volt. És ezzel változott meg végleg a leányzó fekvése.Primitive írta:Nem vagyok egy kosárlabda szakértő, viszont elég sokat nézem ezt a sportot ahhoz, hogy bizton állítsam: ez nálam falt volt!Zsombinho írta:itt a videó a kérdéses szituációról![]()
![]()
Alapvetően majdnem minden kontaktra faltot fújnak, kis túlzással persze. Ha a védő nem nyúl oda, akkor ez sima 2 pont a zsákban, és 1-0, valamint pályaelőny itt.
(más kérdés, hogy ekkora előnyt nem szabad leadni, és alapvetően ilyen kiélezett végjátékig el sem szabadott volna jutni)
![]()
Nem vagyok egy kosárlabda szakértő, viszont elég sokat nézem ezt a sportot ahhoz, hogy bizton állítsam: ez nálam falt volt!Zsombinho írta:itt a videó a kérdéses szituációról
Nemtom pontosan, mert egyrészt kis ablakban volt megnyitva, mivel mást is csináltam közben és nem éppen HD stream-em volt, de nekem úgy tűnt, h a kezére ütött a védő, amikor kiment a laszti. Uh esküdni nem mernék, mivel am is gyorsan történt, de erősen úgy láttam, h az biza falt voltZsombinho írta:
Csak nem arra az esetre gondolsz, mikor Sada kezéből kicsúszott a labda, amit később vissza is néztek és a Real jöhetett jogosan? Nem volt ott semmilyen fault.
Csak nem arra az esetre gondolsz, mikor Sada kezéből kicsúszott a labda, amit később vissza is néztek és a Real jöhetett jogosan? Nem volt ott semmilyen fault.miihii írta:Ma volt az első meccse a döntő párharcnak.
Belenézegettem a 3. negyedtől, utólag bár ne tettem volna![]()
Madridban volt a derbi, vezettünk is szépen előbb 5-6, aztán 8-10 ponttal ...a végéig. Az utolsó percekben szépen felhoztuk őket, majd az utolsó percben egál lett. Hoztuk a labdát, rávertek asszem Navarro kezére, de nem h faltot nem fújtak, de még a reálé lett a labda, 2.3 mp-nél. Na, lett is kakaskodás, lökdösődés a padoknál, kijött a feszkó. A vége techikai lett Navarronak, így a reál dobhatott, majd maradt náluk a labda. Bevágták a büntiket, ahogy az utána lévő gyors faltért kapottakat is. Így az első meccs vége 76:72 nemide![]()
Folytatás kedden 21-től szintén idegenben.
Erről is folyton érdeklődtek,úgy hogy szinte tíz percenként meg kellett néznem az állást. Kicsit sajnálom, hogy nem láttam eddig egyetlen meccset se a döntőben,talán a következőt már meg tudom lesni. Azért jó tudni,hogy egy ekkora verés után is fel tudtak állni a srácokKrojf írta:Bocsika hogy beleszólok, de nyertük a negyediket Madridban!!!
Szombaton este 19 órától játszuk a mindenről döntő 5. meccset a Palauban!
Azt az öreg ördög tudja, hogy a Sportklub ezt adja-e élőben, vagy a milwaukee-i IndyCar-versenyt, de az biztos, hogy valamikor szombaton este látható lesz az is!
Most ez minden foci EB-meccset elhomályosít!!!
K.
Egész este ezt az eredményt kérdezték tőlem,de már nagyon idegesített. Nem láttam a meccset,de a 2. és a 3. negyedben dobott összesen 19 dobott pont szánalmas.A vége 85-59 lett. Remélem lesz rá valami elfogadható magyarázat: mondjuk csak tólószékben léphettünk pályára és bekötött szemmel kellett játszanunkcsababarca írta:Mi van a kosárcsapatunkkal? évek óta verték a madridot,idén meg betli van ellenük...?
Most is 2. negyedben 9 pont az mi? 3. negyedben is 12-4 a realnak?
nagyot kell javulni,ez a meccs már elment,de talán a következőn sikerül javítani,de elég kilátástalan a játék.
Igen, sajnos elveszett. A következő két meccs Madridban lesz, tehát egyet minimum hozni kell a Barcelonának, hogy otthon döntse el a párharcot. Vagy nyerjen kétszer a fővárosban, de arra nem sok esélyt látok.Lionel85 írta:A második meccsen nyert a Real, így akkor elveszett a Barcelona pályaelőnye? Most Madridban lesz a következő meccs?
A sírból hozta vissza a meccset a Barca, ugyanis a vége előtt 5 perccel még a Real ment 13 ponttal.Pavel írta:Ki nézte az első meccset.
Az utolsó negyed az valami fantasztikus volt.
És az az utolsó dobás.
ÁÁÁ, nem hittem, hogy meg lesz, de az utolsó dobás...utána meg az ellenfél edzője csak bólogatott s lement a pályáról. Csodás mérkőzés volt.Pavel írta:Ki nézte az első meccset.
Az utolsó negyed az valami fantasztikus volt.
És az az utolsó dobás.