http://www.mundodeportivo.com/20130612/ ... 67136.html
piacra került játékosaink: Valdés, Oier, Dos Santos, Bartra, Fontás, Rafinha, Thiago, Affelay, Krikic, Dufu, Cuenca, Villa, Alexis, Tello
Van ügye pár meglepetés...
Bartra- azt írják nehéz kérdés. Nagyban függ a jövője attól hogy tudnak e szerződtetni középső védőt. Tito alapvetően számol vele, de Marc fél attól, hogy ha lesz érkező akkor háttérbe szorul. Szerintem ez érthető.
Rafinha- kölcsön szerződésről lenne szó. Elvileg a Celta Vigo szeretné soraiban tudni Luis Enrique kérésére.
Dufu- kölcsön. Dortmund, Sevilla
Cuenca- az Ajax szeretné meghosszabbítani a szerződését egy évvel, és Izsák is szívesen maradna.
Thiago- örök téma. Több játéklehetőséget akar. Elvileg a két Manchesteri klub, és a Bayern érdeklődik utána.
Alexis- a vezetőség elégedett vele, és megerősítették a helyét a csapatban, de az olaszok nagyon utaznak rá, és megfelelő ajánlat esetén elengedik.
Tello- komolyabb kérője a Liverpool, de az ő esete nekem kicsit hiányos.
A többiek szerintem nem szolgálnak túl sok magyarázatra, viszonylag indokoltan kerültek listára.
A mundo továbbá említi, hogy még mindig opció egy befejező csatár leigazolása, és Thiago távozása esetén Sergi Roberto pótolná a helyét.
Torres- háp háp háp