Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is ment riválishoz Figo,ugye?!S T U P I D S H A R K írta:De nem úgy van hogy rivális csapathoz nem mehet a játékos. Ugyanez volt Figónál is. Nem?TeeeB0R írta:akkor vegyük meg Maldinit, ő se sokkal idősebb... vagy Stamot, vagy Roberto Carlost, úgyis úgy hallottam, hogy megy el a Madridtől
Javítsatok ki ha nem.
De nem úgy van hogy rivális csapathoz nem mehet a játékos. Ugyanez volt Figónál is. Nem?TeeeB0R írta:akkor vegyük meg Maldinit, ő se sokkal idősebb... vagy Stamot, vagy Roberto Carlost, úgyis úgy hallottam, hogy megy el a Madridtől
Cufre kimondottan jó játékos, Mexes is az volt az Auxerre-ben, csak valahogy a Romában nem jött össze neki sokáig. Azt, hogy idén hogy játszik, nem tudom, mert nem sokszor láttam őket a szezonban. Mondjuk szerintem Oleguernél jobb, de azért nem tüntetnék laporta háza előtt a leigazolását követelve.visca el barca írta:mexes egyszeruen nem barca szintu jatekos. ennyi erovel akkor cufret is lehetne hozni.sőt. szerintem vegyuk meg az egesz Rómát.
(nah, maj' mingyá' kapom Boixostól...)
És Mexes?Nóbi írta:Cziprusz írta:Szerintem nemartana egy tapasztalt védöt is veni és aztán egy fiatal tehetseget mivel a barszanak msot is kell egy stabil védö és nem 3-4 év mulva mikora igazán beérik!Mondjuk:Gallas(igaz önála lehet kicsit fiatalabb is) Szerintem a megfelelö Mexés vagy Chivu lene mind2 a Romaban jatszik ahonan viszonylag olcsón meglehetne vasarolni a club rossz anyagi álapota miat és meletük meg ezt a Ferdinand gyereket!
anton ferdinandtól nem tudom miért vagytok annyira elájulva, azért mert lőtt egy bődületesen nagy gólt??? csak ezért ne igazoljon vki a barcába. chivu mesés igazolás lenne, nálam ő egy ideális hátvéd, egy gond van vele: ha jól tudom, nincs eus útlevele.
Cziprusz írta:Szerintem nemartana egy tapasztalt védöt is veni és aztán egy fiatal tehetseget mivel a barszanak msot is kell egy stabil védö és nem 3-4 év mulva mikora igazán beérik!Mondjuk:Gallas(igaz önála lehet kicsit fiatalabb is) Szerintem a megfelelö Mexés vagy Chivu lene mind2 a Romaban jatszik ahonan viszonylag olcsón meglehetne vasarolni a club rossz anyagi álapota miat és meletük meg ezt a Ferdinand gyereket!
Van rá elővásárlási jogunk, még minden lehetS T U P I D S H A R K írta:Sztenm ez nem lenne alami jó csapat. De ez csak az én véleményem. Alves konkrét vagy csak találgatás?fcjoc írta:Szerintem ha jönne Anton meg Alves akkor valahogy így néznénk ki(Henryról nem is beszélve)
Valdes..
Alves..Anton..Puyol..Gio..
Xavi..Marquez..Deco..
Messi..Eto'o(Henry)..Dinnyó
Sztenm ez nem lenne alami jó csapat. De ez csak az én véleményem. Alves konkrét vagy csak találgatás?fcjoc írta:Szerintem ha jönne Anton meg Alves akkor valahogy így néznénk ki(Henryról nem is beszélve)
Valdes..
Alves..Anton..Puyol..Gio..
Xavi..Marquez..Deco..
Messi..Eto'o(Henry)..Dinnyó