Szerintem kamu.Varatrix írta: (Kamu v nem?)
Milyen nevek vannak, Torres, Handanovic, a három védőről már nem is beszélve...

Amúgy Depay-t mikor igazoljuk már le?
Szerintem kamu.Varatrix írta: (Kamu v nem?)
Ezt Torres maga nyilatkozta, vagy honnan veszed?!bence-barca írta:Castiel írta: Plusz Torres szélsőként sem bevethető...
Henry, Ibra, Villa.
Őket sem nagyon lehetett elképzelni szélen, mielőtt idejöttek, aztán csak az lett belőlük faragva több kevesebb sikerrel... Torresből is ez lenne. De akkor fog ő idejönni, ha Ibra is visszatér.
Castiel írta: Plusz Torres szélsőként sem bevethető...
EvidensÖsszefoglalva szerintem nem igazolunk erre a posztra, és puszta sajtóspekulációról van szó.
A védelemmel kapcsolatosakkal egyetértek, alighanem a Piquet, Mascherano kettős lesz középen stabilan, hacsak nem érkezik mégis Thiago Silva vagy valami más nagyágyú. De ha érkezik ha nem, Bartrára tényleg szükség lehet, máskülönben gyakorlatilag egy sérülés esetén nagyon vékonyak lennénk hátul.Barcaman14 írta:Egy két saját nevelést azért jobban is megbecsülhetnénk.Varatrix írta:http://www.mundodeportivo.com/20130612/ ... 67136.html
piacra került játékosaink: Valdés, Oier, Dos Santos, Bartra, Fontás, Rafinha, Thiago, Affelay, Krikic, Dufu, Cuenca, Villa, Alexis, TelloGondolok itt elsősorban Thiagora és Bartrára. Előbbi a legnagyobb tehetségünk, ráadáásul Xavit piszok nehéz lesz pótolni, erre itt van egy srác, akiben megvan a potenciál. Persze az más kérdés, ha ő akar menni.
Bartra szintén. Még ha igazolunk is egy középső védőt, akkor is simán elfér a jövő évi keretbe. Puyol helyzetét nem kell magyarázni. Magyarul a fix középső védőink Piqué,Mascherano plusz egy esetleges érkező. Szükség lenne jövőre Bartrára, aki ráadásul bizonyította is, hogy lehetne rá építeni a jövőben.
Alexis és Tello pedig szerintem maradni fognak. Bár utóbbi helyett továbbra is szívesebben látnék mást. (pl.:Cuenca)
Egy ekkora játékost sehogy sem lehet pótolni. Játszott Villa és Fabregas is középen, akik szintén nem kis zsugások, de ég és föld. Ha más csapatban játszana ott sem tudnák pótolni. Ezért felesleges igazolni.Varatrix írta:Csak adja az ég, hogy Messi ne sérüljön meg hosszútávon. Félek amíg ő itt van nem lessz a csapatban túl sok csatár, és ha lesz akkor sem hosszú ideig. Sajnos erőteljesen függ tőle a játékunk, és megértem azt is hogy nem sok épkézláb csatár akar versenyezni vele. Csak rá ne faragjunk.
Lehet hogy egyénileg nem tartott itt ahol most, de amikor Eto'o volt középen, a csapatjáték idillikusabb volt.
Csak nem biztos, hogy Villa akarna maradni kiegészítő embernek. Gondolom a VB-n játszani akar, arra pedig nagyobb esélye van, ha valahol stabil kezdőként játszik, mintha nálunk padozna. Én egyébként ha megy, nem is hoznék senkit, hisz jött Neymar, tehát létszámban megleszünk.pitta19 írta:Plána úgy, hogy van egy Villa-nk, aki legjobban középső támadóként tudna, vagy tudott volna nálunk bizonyítani. Én inkább őt tartanám meg. Jövőre a kezdő támadósor lenne Alexis (ha tudja tartani tartósan év végi formáját) - Messi - Neymar ( ő azért még hatalmas kérdőjel, de szerintem 57 milliós vételárral a nyakában, legyen bármilyen formában, nem fog padozni - csere Pedro ( ha marad, remélem visszanyeri 2 évvel ezelőtti formáját ) - Tello (van még hová fejlődnie, néha elég butának tűnik a focihoz, de Thiagon kívül benne érzem a potenciált) és a nagy kérdőjel, hogy mi lesz Villa-val.Barcaman1993 írta:Pff ez a Torres bizinisz... Elég kacsa szagú. Igazából őt akkor kellett volna leigazolni, amikor Eto'o el lett zavarva. Most már teljesen fölösleges. Szélre száműzni teljesen értelmetlen lenne, Messi meg nem hiszem, hogy bármikor is kimegy a jobbosra. 20 millió euró egy olyan játékosért, aki 29 éves és köztudottan formán kívül van 2 éve. Elég nagy túlzásnak érzem.
Ha valóban felmerült helyette Torres a vezetőség fejében, akkor nem tudom mit szednek, de küldhetnek nekem is belőle, hogy jövőre le tudjak majd ülni meccset nézni Torresszel a kezdőben, ha mondjuk Messi sérült vagy eltiltott lesz.
Ha elmegy, akkor én egy Reus-ban gondolkodnék leginkább. Fiatal, tehetséges, tudna még mit itt tanulni, és a támadószekció bármely posztján otthon érzi magát, de legszívesebben annak örülnék, ha Villa maradna, és végre játszhatna néha középen is sörmeccseken legalább.
De lehetne Messit is többet pihentetni, mert mondjuk 4-0 -nál a 60. percben nyugodtan lejöhetne, azért eléggé szokták faragni.
Plána úgy, hogy van egy Villa-nk, aki legjobban középső támadóként tudna, vagy tudott volna nálunk bizonyítani. Én inkább őt tartanám meg. Jövőre a kezdő támadósor lenne Alexis (ha tudja tartani tartósan év végi formáját) - Messi - Neymar ( ő azért még hatalmas kérdőjel, de szerintem 57 milliós vételárral a nyakában, legyen bármilyen formában, nem fog padozni - csere Pedro ( ha marad, remélem visszanyeri 2 évvel ezelőtti formáját ) - Tello (van még hová fejlődnie, néha elég butának tűnik a focihoz, de Thiagon kívül benne érzem a potenciált) és a nagy kérdőjel, hogy mi lesz Villa-val.Barcaman1993 írta:Pff ez a Torres bizinisz... Elég kacsa szagú. Igazából őt akkor kellett volna leigazolni, amikor Eto'o el lett zavarva. Most már teljesen fölösleges. Szélre száműzni teljesen értelmetlen lenne, Messi meg nem hiszem, hogy bármikor is kimegy a jobbosra. 20 millió euró egy olyan játékosért, aki 29 éves és köztudottan formán kívül van 2 éve. Elég nagy túlzásnak érzem.
Egy két saját nevelést azért jobban is megbecsülhetnénk.Varatrix írta:http://www.mundodeportivo.com/20130612/ ... 67136.html
piacra került játékosaink: Valdés, Oier, Dos Santos, Bartra, Fontás, Rafinha, Thiago, Affelay, Krikic, Dufu, Cuenca, Villa, Alexis, Tello
érdekes egy névsor. kb egy honapja leníyilatkozta a vezetoseg h sanchez nem eladó. lehet eladják 40-ért és megvesszük torrest helyetteVaratrix írta:piacra került játékosaink: Valdés, Oier, Dos Santos, Bartra, Fontás, Rafinha, Thiago, Affelay, Krikic, Dufu, Cuenca, Villa, Alexis, Tello
Varatrix írta:http://www.mundodeportivo.com/20130612/ ... 67136.html
piacra került játékosaink: Valdés, Oier, Dos Santos, Bartra, Fontás, Rafinha, Thiago, Affelay, Krikic, Dufu, Cuenca, Villa, Alexis, Tello
Van ügye pár meglepetés...
Bartra- azt írják nehéz kérdés. Nagyban függ a jövője attól hogy tudnak e szerződtetni középső védőt. Tito alapvetően számol vele, de Marc fél attól, hogy ha lesz érkező akkor háttérbe szorul. Szerintem ez érthető.
Rafinha- kölcsön szerződésről lenne szó. Elvileg a Celta Vigo szeretné soraiban tudni Luis Enrique kérésére.
Dufu- kölcsön. Dortmund, Sevilla
Cuenca- az Ajax szeretné meghosszabbítani a szerződését egy évvel, és Izsák is szívesen maradna.
Thiago- örök téma. Több játéklehetőséget akar. Elvileg a két Manchesteri klub, és a Bayern érdeklődik utána.
Thiago,Sanchez,Tello ,marad a többi mehet amerre lát.
Alexis- a vezetőség elégedett vele, és megerősítették a helyét a csapatban, de az olaszok nagyon utaznak rá, és megfelelő ajánlat esetén elengedik.
Tello- komolyabb kérője a Liverpool, de az ő esete nekem kicsit hiányos.
A többiek szerintem nem szolgálnak túl sok magyarázatra, viszonylag indokoltan kerültek listára.
A mundo továbbá említi, hogy még mindig opció egy befejező csatár leigazolása, és Thiago távozása esetén Sergi Roberto pótolná a helyét.
Torres- háp háp háp
Szerintem ez a 22 gól minden szinten elég kevés, főleg egy ilyen kaliberű játékostól.nemespatro írta:http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... tole,56421
Kell ő nekünk ?? :O :/ fel tudja egyátalán venni ujra a spanyol ritmust ?