Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ivanovictól mentsen meg minket az ég.S.Agüero írta:Luizzal én is beérném, Ivanovic nekem inkább nem kéne, ő ilyen favágó típus, nem?messideco írta:Mondom én, Ivanovic/Luiz kell ide nekünkEgyiküket simán elengedi Mou...
erről beszélünk már több, mint egy hete.szarvasember írta:http://fcbfanstop.blogspot.com.br/2013/ ... 30-of.html
Ez valóban Peppel kezdődött, aki még megpróbált korrigálni is valamilyen szinten, hiszen ő legalább próbálkozott az igazolásokkal ezen a téren. Igaz hogy egyiksem jött be lásd.Csiga,Cáceres.stb. De ott legalább Masch megtudta állni a helyét ebben a szerepkörben. Viszont ez a probléma egyértelműen a Villanova korszakban jelentette a csapat bukását. Amit egyenlőre a leendő menedzsment, úgynézki hogy egyáltalán nem akar kezelni.connor írta:Rosell egyetlen hibája ha az igazolásait vesszük nagyító alá az a védelem megerősítésére tett legkisebb erőfeszítés hiánya. Mondhatni, hogy csapat ekkora böszmeséget nem csinált amit mi csinálunk.Persze azért ez nem teljesen az elnök hibája.
A 2010/11-es szezon kezdete előtt, azaz 2010 nyarán már ne mvoltunk meg létszámban hátul, mivel Csiga és Márquez is távoztak. A Puyol-Piqué kettős mögé így egyedül Milito maradt. Ez a probléma azóta sem került megoldásra, pedig az idei már a 4. nyári átigazolási időszak, amikor a prioritásnak egy középhátvédnek kellene lenni. Milito "helyére" azóta bekerült Mascherano, aki eredetileg nem középső védő volt, de ő legalább meg tudta állni a helyét. Rajta kívül évről évre félmegoldások, kényszermegoldások tömegét alkalmazta a csapat.
ése.
Ennek fényében rendkívül idegesítő, hogy idén is a szőnyeg alá akarjuk söpörni ezt a kérdést és olyan pocsék félmegoldásokkal, mint Mathieu vagy olyan rizikós emberekkel, mint Martinez vagy Agger számolunk. Ide egy olyan vezér kellene, aki Piqué-t képes seggbe rúgni adott esetben. Erre a szerepre pedig egy 20 év körüli fiatal teljességgel alkalmatlan.
Viszont Rosell szerint egyelőre 10-et kellett fizetni a brazilért, a többit 3 éven belül kell törleszteni. Az eladásokból is jöhet be pénz, ráadásul a tavalyi büdzséből is maradt, Valdes helyzete is tisztázódott. Szerintem nem az igazolási összeggel van itt a gond, azt Rosell elő tudná teremteni, inkább a fizetése lehet necces. Habár , ha VV 7,5 (?) milliója nem veri ki a biztosítékot, akkor nem értem. Viszont abban az esetben ha TS ide akarna jönni nem hiszem hogy nagy akadályok lennének, de ha nem akkor felesleges bármiről beszélni.Gareth Tello írta:Ezt azért lehetett már tudni egy ideje, pláne, hogy Neymar 57-ért jött.Chino írta:"Kategorikusan semmit sem lehet kijelenteni az életben. Mindenesetre, tudván hogy a klubja nem akar tárgyalni róla, lehetetlennek tartom. Másrészt Thiago Silvával nem tárgyalunk semmiről, mert a fizetése olyan magas, ami felborítaná az egyensúlyt az öltözőn belül." - mondta Rosell a brazilról.![]()
Iñigo Martínez lesz ebből szerintem, már ha veszünk egyáltalán védőt.
Ezt azért lehetett már tudni egy ideje, pláne, hogy Neymar 57-ért jött.Chino írta:"Kategorikusan semmit sem lehet kijelenteni az életben. Mindenesetre, tudván hogy a klubja nem akar tárgyalni róla, lehetetlennek tartom. Másrészt Thiago Silvával nem tárgyalunk semmiről, mert a fizetése olyan magas, ami felborítaná az egyensúlyt az öltözőn belül." - mondta Rosell a brazilról.
Ha Torresnek volna értelme a csapatban, akkor Lewandowskynak pláne van. A hátvéd kérdésnek meg van egy pofon egyszerű megoldása: bízni kell Bartraban, mint kezdő emberre. Fél év alatt beérhet, mire jönnek a komoly kupameccsek. Ha mégsem, akkor még télen is lehet igazolni.Vakmacska írta:Tudjátok én tényleg kinézem belőlük, hogy bekk helyett inkább vesznek egy csatárt, aztán valami középszintű KVK-t, hogy ő jó lesz majd hátvédnek.
A Sky Italia szerint a Real Madrid és a Dortmund megegyezett arról, hogy a Királyi Gárda 30 millió euróért cserébe megvásárolja Lewandowskit. Az információk szerint azonban a játékos nem kíván a Real Madridba igazolni.Vakmacska írta:Most olvasom, hogy állítólag a Lewandowskival felvette a Barca a kapcsolatot.
LG írta:+ EL döntőben is betalált Torres, tényleg jó kis játékos. Viszont fb-n csal 224 ezren lájkolják, ami kevésnek tűnik. Én inkább olyan embert hoznék, akit legalább 1 millióan lájkolnak, és a Fifában is nagyobb az overall-ja.
Messiért meg kár, remélem nem erőszakolják meg odabent.
+ EL döntőben is betalált Torres, tényleg jó kis játékos. Viszont fb-n csal 224 ezren lájkolják, ami kevésnek tűnik. Én inkább olyan embert hoznék, akit legalább 1 millióan lájkolnak, és a Fifában is nagyobb az overall-ja.palesz77 írta:Csak nekem egyértelmű, hogy Torrest miért akarjuk leigazolni?Messi most ugye adócsalás miatt 6 évre börtönbe kerül, és hát ugye kell valami spíler csatár a helyére.. Ezért kell Torres. Szerintem jól fogja pótolni a bolhát, elvégre a Pl-ben első évében valami rekordot megdöntött annyi gólt lőtt kezdőként - Messi egyet se lőtt.. -, az EB döntőn is gólt lőtt - Messi egy gólt se lőtt Eb döntőn.. -, a Barca-Chelsea párharcon egy szédületes szóló után elfektette Valdest, és kiejtette minket - Messi itt szintén nem talált be.. -, ismeri a válogatottból a fél csapatot, termet ott is elege már - Messi egy gólt se lőtt a Spanyol válogatott színeiben.. -, ráadásul magasabb is a kis Argentínnél, jól fogunk vele járni szerintem!
![]()
Egyetértek az elejével, de nem csak a média hibája. Az internet is gondolkodó felhasználót kíván. Szóval az az illető felelőssége ha bedől az ilyen pletykáknak, és elhamarkodottan kommentel. " A vezetőség milyen hülye mert eladja Thiagot" kijelentésen én is meglepődtem. Előbb várd ki a végét ember! Ugyanakkor nem lehet csak a firkászok nyakába varrni ezt. Én ezt szeretem itt hogy többnyire meg lehet beszélni ezeket a híreket, értékeled, elhiszed, vagy nem hiszed el. Ez a módja! Nem véletlen az sem hogy a Facebookon meg „xy” sportoldalakon mi megy a kommentek között, buta emberek tényként kezelik amit leír egy angol napilap a spanyol fociról, ami átmegy még három magyar sportoldalon, és kész a katasztrófa.barca99 írta:Leírom, miért zavar az egész. Tegyük fel, hogy rólad elkezdenek hülyeségeket terjeszteni, ami alapján téged valakik hülyének tartanak/elítélnek, te meg nem érted, hogy miért, mikor az állításokból semmi nem igaz.
Ugyanez megy nagyban, már most hülye rosselestül, titostul mindenki, mert a (~)Sport szerint eladjuk Thiagot, mert kell a pénz. Thiago hülye, mert a Realba megy. Teljesen abszurdum az egész.
Szerintem igenis lehet kritizálni a médiát, hozzászoktattak ehhez, hogy minden nap új hírek, ennyi minden viszont nem történik, ezért akár kreálják is a dolgokat. Nekünk meg kell, hogy legyen miről beszélni, és egyszer csak ott járunk, hogy a hazugságok sem igazán érdekelnek. Ami azért elég ijesztő szerintem.
Persze lehet kritizálni, de ez így volt így lesz mióta világ a világ. A média ne felejtds el ebből él többek között. Bedob olyan híreket is amelyeknek tényleg nincs igazából valóságalapja, de az emberek olvassák és vitatkoznak róla, ez a lényeg:-)barca99 írta:Szerintem igenis lehet kritizálni a médiát, hozzászoktattak ehhez, hogy minden nap új hírek, ennyi minden viszont nem történik, ezért akár kreálják is a dolgokat. Nekünk meg kell, hogy legyen miről beszélni, és egyszer csak ott járunk, hogy a hazugságok sem igazán érdekelnek. Ami azért elég ijesztő szerintem.
Leírom, miért zavar az egész. Tegyük fel, hogy rólad elkezdenek hülyeségeket terjeszteni, ami alapján téged valakik hülyének tartanak/elítélnek, te meg nem érted, hogy miért, mikor az állításokból semmi nem igaz.Chino írta:Mivel véget ért a bajnokság a következő barátságos meccsünk is még jóval odébb van, nyilvánvaló, hogy az átigazolások a téma. Ezt a média is tudja, úgyhogy nem kell ezen csodálkozni. Lefogadom, hogy a fórum 99%-a nem örülne neki, ha csak a hivatalos híreket hoznák le. Ezért tudok röhögni, hogy mindenki agyba-főbe szídja a médiát, ha pedig nem jönnének hírek max. a barátok közt-ről dumálhatnánk. (vagy annak is vége van?)barca99 írta:Folyamatosan hülyít bennünket a média, és mi minden egyes nap kajáljuk ezeket. Komolyan, csak egy kicsit próbáljatok már belegondolni a dolgokba, mielőtt itt szánalmasozzátok a vezetést. Majd ha itt lesz Torres, Thiago-t meg eladjuk, akkor több létjogosultsága lesz a kritikának.
Mégegyszer: amit leír bármelyik spanyol sportmédium, az még nem lesz igaz, főleg nem szentírás.
Mivel véget ért a bajnokság a következő barátságos meccsünk is még jóval odébb van, nyilvánvaló, hogy az átigazolások a téma. Ezt a média is tudja, úgyhogy nem kell ezen csodálkozni. Lefogadom, hogy a fórum 99%-a nem örülne neki, ha csak a hivatalos híreket hoznák le. Ezért tudok röhögni, hogy mindenki agyba-főbe szídja a médiát, ha pedig nem jönnének hírek max. a barátok közt-ről dumálhatnánk. (vagy annak is vége van?)barca99 írta:Folyamatosan hülyít bennünket a média, és mi minden egyes nap kajáljuk ezeket. Komolyan, csak egy kicsit próbáljatok már belegondolni a dolgokba, mielőtt itt szánalmasozzátok a vezetést. Majd ha itt lesz Torres, Thiago-t meg eladjuk, akkor több létjogosultsága lesz a kritikának.
Mégegyszer: amit leír bármelyik spanyol sportmédium, az még nem lesz igaz, főleg nem szentírás.