2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Piqué topicbólBarcaRulez43 írta:Úgy látom a többiek gratulálhatnak neki,csak én nem.Mér Csak engem kell bas,.ztatni?Ti bu,.zi fa,.[auto_cenzúra]ó kö,csögládák!Elmehettek a jó ku,.rva any,.átokba!
ozsimiki írta:
Mahone kb 1000%-ra kifisto,aka los banditos,vagy ki. Ő vmi Krisztián az fb csoportból. szóval az az 1 hónap abszolút jogos.
ez a martinecz méltó utódja lehet,de nem ő az. már ha az fb csoportból indulok ki, ő is hamar megy a levesbe.
Drigo írta:
Egyébként kumma ocsmány az új avatarod. De letiltottam ABP-vel, úgyhogy engem már nem zavar, csak először félre kattintottam, és a fórum hátteret tiltottam le, úgyh a szűrők közül ki kellett vennem, úgyhogy most még ideges is vagyok
Mahone kb 1000%-ra kifisto,aka los banditos,vagy ki. Ő vmi Krisztián az fb csoportból. szóval az az 1 hónap abszolút jogos.miihii írta:Felhívom a figyelmeteket a legújabb regisztráltunkra, MartineczDaniel nevűre. Ha jól emlékszem a FB csoportból, akkor ő Alexander MAhone, aki most lett kirakva egy hónapra, uh erősen sanszos, h újraregelt.
Rendben.miihii írta:Felhívom a figyelmeteket a legújabb regisztráltunkra, MartineczDaniel nevűre. Ha jól emlékszem a FB csoportból, akkor ő Alexander MAhone, aki most lett kirakva egy hónapra, uh erősen sanszos, h újraregelt.
Majd ha lesz hsz-e össze lehetne hasonlítani a kettőt, bár megnéztem a Mahone nicket és vagy 50 féle IP-ről van post-ja, néhány darab mindegyikről...
Ezt egyébként nehezen hoztuk fel, év elején nyeltük a gólokat (alig volt olyan meccsünk, ahol ne kaptunk volna gólt), amellett, hogy sokat is lőttünk, aztán az előző ~10 fordulóban már egészen jó volt a helyzet, de múlt héten is az a szabad gól, hét közben a kettő, most a három.Tim írta:Egyébként ha jól emlékszem talán még az előző fordulóig ugyanannyi gólt kaptunk idáig mint a madrid,holott nálunk kitünő a védelem (ma is az volt),és Iker sokkal jobb kapus..
Kitettem egy hétre. Charlienak meg ment a strigula, azt nem éreztem annyira súlyosnak, vagy?Alexander Mahone írta:Azért mert elfogult vagy Valdessel kapcsolatba te miskolci szerencsétlen? Tomikám, ezt a statot ilyen védelemmel a liga bármelyik kapusa lehozta volna. Szerinted a madridistán miért szomorkodnak, hogy nem hosszabbít?Charlie írta:Igen. Buta vagy mint a föld.Alexander Mahone írta:Valdes ezt a statisztikát egyes-egyedül az előtte álló védelemnek, és Tourénak meg Busquetsnek köszönheti, ahogy mind az 5 Zamora-díját is.
C.
Ki nem másoltam, de nem annyira nagy kaland volt, csak inkább a böszmesége miatt lett ügyozsimiki írta:Memóriából leírnátok mi volt az a beszélgetés?
nem másoltad véletlenül ki vhova?![]()
Erre írt annyit a margarin,h te meg minek gerjeszted a feszkót?Mezner2 írta:Ilyen korrekt,őszinte,és egyenes nyilatkozatot sem adnak minden nap a játékosok,mint most Piqué,jól kiosztotta a sajtót,ráadásul nem is feltétlen abból a szemszögből,amire az ember számítana egy katalán játékostól,le a kalappal előtte!
Most olvastam az emelkedett beszélgetést, hát vannak bajokTim írta:margarin nevű vajpótlék határozatlan időre kirakva a Barca vs Real topikban végzett tevékenységéért. Gondolom nem fog hiányozni senkinek.
Ha úgy gondolod hogy ezért már egyből bann jár akkor menjen. Asszem amúgy is visszaeső a srác, ilyenkor nem kell nagylelkűnek lenni.Tim írta:Szívem szerint egyből kiraknám,de mivel túl szigorúak vagyunk,ezért megkérdem a többieket. Sima törlés+strigula,vagy banán?FtcSikiHun írta: - és egyáltalán miért nyalja mindenki a zsidók seggét?
Tim írta:miihii írta:..végén még törölgetnünk kéne egymáséitRemélem nem úgy gondolod,mert azt nem szeretném kipróbálni.
miihii írta:..végén még törölgetnünk kéne egymáséit
Lassan a kérdéseink, észrevételeink átmennek szimpla hsz-szaporító tevékenységbe, így, reakció nélkül, uh a végén még törölgetnünk kéne egymáséitTim írta:FtcSikiHun írta: - és egyáltalán miért nyalja mindenki a zsidók seggét?
Szívem szerint egyből kiraknám,de mivel túl szigorúak vagyunk,ezért megkérdem a többieket. Sima törlés+strigula,vagy banán?
FtcSikiHun írta: - és egyáltalán miért nyalja mindenki a zsidók seggét?
Nem úgy értettem, h nem tudok róla semmit, mivel az egyik tali után még együtt is aludtam veleTim írta:Szerintem a staffból csak te nem ismered őtmiihii írta:Szasztok!
Kralo nevű felhasználóról tud vki vmit? Mert írt rám, h ki lett tiltva, de nem tudja miért. Őszintén szólva én sem, mert mostanában nemigen láttam, h aktív lett volna és a Listán sem szerepel.Egy nagyon rendes fickó,és erről papírja is van. Ha bannolva lett, biztos vagyok benne hogy csak valami tévedés lehet a dologban.
Szerintem a staffból csak te nem ismered őtmiihii írta:Szasztok!
Kralo nevű felhasználóról tud vki vmit? Mert írt rám, h ki lett tiltva, de nem tudja miért. Őszintén szólva én sem, mert mostanában nemigen láttam, h aktív lett volna és a Listán sem szerepel.