A főoldali cikk írta:Sosem nézek futballt otthon a televízióban, mert Antonella unalmasnak találja. Hazajövök, elmondom neki, hogy lőttem 2-3 gólt, de általában nem igazán érdekli.
Ez valami kegyetlenül jó szerintem.

Durva, hogy milyen mindennapos dolog, amikor berámol egy raklapnyi gólt, ő is csak úgy odaveti, asszonyt meg nem is nagyon hatja meg.
- Drágám, ma porig aláztam a Real védelmét, meg lőttem 2 gólt, mi a vacsi?
- Fasírt.
[félig-meddig off, de elkapott az agymenés..]
Mindeközben:
CR:
- Asszony, vágtam egyet a Barcának, hatalmas király vagyok, mi?
- Tök jó, és Messi hányat rúgott?
- Inkább adj valamit enni...
Iniesta:
- Életem értelme, olyan szerencsés voltam ma, hogy két gólt is szereztem egy meccsen.
- Ó, ez csodálatos! Akkor most már megkaphatod azt az aranylabdát is?
- Nem, a gravírozó csak Messi nevét tudja leírni, az a legegyszerűbb, a többiekével nem vesződik...
Xavi:
- Elképesztően nagy bombát rúgtam ma!
- De jó! Végre ellőtted 5 méternél távolabbról is?
- Igen, jó mi?
- Most ugratsz, látom, hogy vigyorogsz, szóval? Megint lepasszoltad Messinek ugye?
- Háhh. Pontosan.
Rudolf:
- Drágám, képzeld, csoda történt, ma rúgtam egy gólt.
- Egy olyan igazit, amit tényleg meg is adtak meg minden?
- Igen!
- Ugye még a fociról van szó?
- Igen!
- Ahá... Gratulálok... Képzeld, én ma jártam a Holdon... Szép hely, és senki nem akar átverni...
Torres:
- Mujer, rúgtam 4 gólt a tegnapi meccsen.
- Gratulálok! Milyen csapat ellen? Barca? ManUtd? Real? Úgy örülök, hogy igazi profik ellen is ennyi gólt lőttél!
- Igazából Tahitinek...
- Az egy város vagy ország?
Balotelli:
- Lőttem egy gólt. Megin', de má' kezdem unni... Izé, tudod mi van na, megnyertük azt az izét... mi is az, na segíccsé má', amit kötni szoktak...
- Szvetter?
- Nem, nem izé, no, mindegy, a lényeg, hogy megint nem kell másik csávókkal csinálnod!
- *sóhaj*