Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gundi azt mondta,hogy 60meccsen 14gól... akkor most mi van?ab1daL írta:Ha csak a futballra koncentrálna 100%osan Balo, top5 csatár között lenne szvsz. Amúgy Chicharito statjai nem semmik: válogatottban 55 meccsen 33 gól!
én is, de inkább így írom-e, mert sokan csípik +1Mezner2 írta:Lehet,hogy Balo az életben sötét mint az éjszaka,de a pályán minden megmozdulásáról süt,hogy átlagon felüli játékintelligenciával rendelkezik,szinte mindig a megfelelő megoldást választja!! Csípem a tagot !
A japánoktól én is sokkal többet vártam. Bár igaz, hogy az ázsiai csapatok ellen muzsikáltak jól, ott pedig ugye nincsenek Brazília szintű ellenfelek.recrea írta: Megértem, ha nem erőltették tegnap, a beharangozott japánok nehezen megfogalmazható produktumot tettek ki a pályára.
Részben egyetértek, sok válogatott előttük jár, bár Scolari garancia lehet a jó szereplésre. A tegnapiból nem lehet kiindulni, a játékosok nagy része 40-60 meccset játszott a szezonban, hiányzik nekik ez a (szerintem teljesen felesleges) kupa, mint tanyára a villany. Igaz, jövőre is hosszú szezon után érkeznek. Én biztosan reformálnék ezen.Capon írta:Elég gyenge ez a brazil csapat, bár az angolokat így is lefocizták pár napja. Tegnap a japánok ellen viszont tényleg rémesen gyengék voltak. Az is érdekes, hogy egy brazil csapatban hátul a védelemben vannak a legnagyobb nevekAlves, Silva, Marcelo. Kp rémesen gyenge és ötlettelen, a támadó sorukra pedig nem is tudok mit mondani. Hol vannak már a nagy nevek!?
Hazai rendezésű VB ide vagy oda marha nagy csalódás lesz ez számukra. Megint mezt fognak váltani utána...
Végig néztem több oldalt is, de semmit nem találtam a mellőzésüknek... nem sérültek, nincs az, hogy nem engedte el őket a klubjuk... szal nem értem...salas9 írta:Ramirest és Gansot nem tudom miért hagyta ki az öreg, viszont Damiao megsérült a torna előtt és helyére került be Jo.Subinho írta:Lehet tudni miért nincs ott a selecaoban Ramires és Ganso??? Mi van a nagy tehetségnek kikiáltott Damiaoval??? Nem vagyok képben....
Ramirest és Gansot nem tudom miért hagyta ki az öreg, viszont Damiao megsérült a torna előtt és helyére került be Jo.Subinho írta:Lehet tudni miért nincs ott a selecaoban Ramires és Ganso??? Mi van a nagy tehetségnek kikiáltott Damiaoval??? Nem vagyok képben....
Valóban nem,viszont rá számítani nem lehet, sehol, semmikor, sajnálom, mert nagy spílernek indult !kanty írta: Jó, erről nem éppen ő tehet. Arról igen, hogy rossz formában van. Persze a kettő összefügg.
Jó, erről nem éppen ő tehet. Arról igen, hogy rossz formában van. Persze a kettő összefügg.Mezner2 írta:Arra a negyedórára amíg le nem sérül??? értelme nincs..kanty írta:mondjuk Pato formába lendülhetne.
Arra a negyedórára amíg le nem sérül??? értelme nincs..kanty írta:mondjuk Pato formába lendülhetne.
Egyetértek,számomra is teljesen váratlan volt,hogy ink. alapvonlon kívülre passzolta,mintsem a tőle 4m-re lévő társának. Nagyon ördöngös, a srácZotyaFace írta:
Abban a fogalmatlan Marceloban több a kreativitás,mint az egész válogatottban együttvéve. Egyedül ő meri meghúzni a váratlant,
Abban a fogalmatlan Marceloban több a kreativitás,mint az egész válogatottban együttvéve. Egyedül ő meri meghúzni a váratlant,meg Isten Jr. csakhogy ő is elvan tűnve. Egyébként rémgyenge a meccs,a brazilok ezzel a kp-val semmire sem fognak menni.lui1698 írta:Azt azért remélem tudod, hogy a világ legjobb balbekkjéről beszélsz.Mezner2 írta:Olyan fogalmatlan lett ez a Marcelo,hogy fáj nézni,sokszor 4m-re se tud pontos labdát adni,siralmas... Fogjon kezet Danival...
Azt azért remélem tudod, hogy a világ legjobb balbekkjéről beszélsz.Mezner2 írta:Olyan fogalmatlan lett ez a Marcelo,hogy fáj nézni,sokszor 4m-re se tud pontos labdát adni,siralmas... Fogjon kezet Danival...