Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor egy oldalon állunk.ozsimiki írta:Primitive!
Japánokra értettem,h remélem,h nyernek![]()
Olaszok,franciák,németek nálam rühellem kategória,szóval mindig ellenük drukkolok:D
Én meg remélem nem!ozsimiki írta:Félidőben vezetnek a Japánok 2-1re az olaszok ellen! volt 2-0 is..
remélem nyerni tudnak vhogy...
/m1 live/
Kíváncsian várom a Jesé-Deulofeu páros mit tud majd hozzátenni a Spanyolok támadásaihoz. Amúgy a kapusok közül ezt az Ortolá gyereket akarta/akarja a klubvezetés a B csapathoz hozniGareth Tello írta:- #19 Adrian Ortolá (19, Villarreal)
- #10 Jesé Rodríguez (20, Real Madrid)
- #17 Gerard Deulofeu (19, Barcelona)
Én azért Kokét is idevenném! Számomra Koke valamivel jobb mint Illaramendi, de ezen nem fogunk összeveszniGareth Tello írta:Thiago- Isco- IllarramendiKiemelkedtek a mezőnyből, élmény volt nézni a játékukat. Szerintem simán alapemberek lesznek a felnőttválogatottban is a Xavi-féle generáció visszavonulása után.
Kód: Egész kijelölése
A csoport:
Franciaország
Ghána
USA
Spanyolország
B csoport:
Kuba
Dél-Korea
Nigéria
Portugália
C csoport:
Törökország
El Salvador
Kolumbia
Ausztrália
D csoport:
Mexikó
Görögország
Paraguay
Mali
E csoport:
Chile
Egyiptom
Anglia
Irak
F csoport:
Új-Zéland
Üzbegisztán
Uruguay
Horvátország
Ott is vannak az aláírásomban itt is, ott is.ferninho írta:Spanyolok meg egyértelműen megérdemelték, ez a Thiago- Isco- Illarramendi hármas nagyon durva volt ott középen
Jól játszott, ahogy azt megszokhattuk tőle ezen a tornán.Erxy írta: Nem néztem a döntőt, szóval ha valaki írna Bartra-ról azt megköszönném.. Hogy játszott? Benne volt valamelyik kapott gólban?
na na..messideco írta:A portugáloknál ott van a Barca B-ben többnyire városnéző Ié-Cá páros
ha már oda-vissza másolgatod a madridom-os kommentjeidet ide, az ittenieket meg a madridom-ra legalább ilyenekre figyelj már....messideco írta:...
A portugáloknál ott van a Barca B-ben többnyire városnéző Ié-Cá páros![]()
Svájcot tartom a titkos esélyesnek. :hmmm:Chilét fogom fokozott figyelemmel követni. Hadd szóljon
- Már válaszoltak.recrea írta:Mikor lesz ma az u21-es döntő?
Közvetíti valami tv?
Ki jutott be spanyolok mellett?
Mit vártok?
Este 6-tól.recrea írta:Mikor lesz ma az u21-es döntő?
Közvetíti valami tv?
Ki jutott be spanyolok mellett?
Mit vártok?
Ez volt az utolsó alkalom.bence-barca írta:Köszi!
Nem hittem volna, h válaszolni fogsz még ily segítőkészen a PL-es topikban lévő aktivitásom után.![]()
Köszi!Gareth Tello írta: Sérült.