Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig engem tényleg hidegen hagy, hogy mit csinál a válogatottban, mivel nem vagyok sem brazil drukker, sem pedig Neymar "bálványimádó" (nem célozgatni akarok, mielőtt valaki ezért belém kötne). Engem csakis az érdekel amit majd a Barcában nyújt! Tény, hogy lőtt két szép gólt a tornán eddig, de kíváncsi leszek, hogy majd az olaszok ellen - vagy ha netán összekerülnek majd a spanyolokkal - mit csinál.visca el barca írta: ilyenkor jon az, hogy nem érdekel a válogatottban milyen jho... majd 2 hsz-el kesobb leirjak h tré, mert a válogatott meccseken sem csinál soha semmit...
Azért ez meg már a másik véglet. Semmivel sem vagy jobb, mint akiket szapulsz, elárulom. Az 57 milla nekem speciel nem csípi a szemem, de az már fogja, ha emiatt nem tudunk majd klasszis védőt venni. És nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz. Ami egy óriási óvodás, idióta hiba a vezetőség részéről. Az emberek többsége emiatt szkeptikus vele szemben. Mert Rosellnek kellett Neymar, a szupersztár akit ő hozott ide ("és nem Laporta bi-bi-biii"), csak épp ezzel egy kulcsposzt megint betöltetlen marad.sörvirsli írta:Jah, Neymar is épp olyan rossz a brazil válogatottban mint Messi az argentínban !![]()
Egyébként gyanítom az 57 misis vételára meg a celebsége(de utálom ezt a szót) az ami itt sokak szemét csípi. Vagy csak az,hogy ő majd kapásból kezdő lesz míg az oviválogatott menő a "ha a Barca kezdőbe nem tudom besírni magam lelépek" Tyiágó nem!
ilyenkor jon az, hogy nem érdekel a válogatottban milyen jho... majd 2 hsz-el kesobb leirjak h tré, mert a válogatott meccseken sem csinál soha semmit...sörvirsli írta:Neymar épp most akasztott egy óriási bombagólt kapásból Mexikó ellen!
Kérlek negatív ellendrukkerek gyertek és szidjátok még egy picit a srácot!