Chino írta:Szerintem a középpályájukra célzott, ami -ha kissé túlzó is- közel áll az igazsághoz. Alonso lassan járókerettel fociik, Khedire hmmm..., Özil idáig egy jónak mondható szezont futott Modric pedig nem rossz, de azért még nem nyújtott olyat, ami miatt le kellene esni a székről. (bár lehet én vagyok a hülye, mert odaát megváltóként tisztelik) A tartalékokról pedig nem is beszéltem (Casemiro & co.). Szóval ha kizárólag középpályájukat tekintjük, nem egy top 3-as csapat.
Ha csak a középpályát vesszük figyelembe, akkor valóban közelebb állnak Laza szavai az igazsághoz, mint ha az egész csapatot nézzük.
Khedirával nem tudom, mi a bajod, szerintem top5 középpályás Európában, attól eltekintve, hogy nem.
Szóval a tunéziai nem egy Madrid-szintű emberke, Xabi sem a régi már, Casemiro meg tehetséges, de a kezdőtagságra még nem érett véleményem szerint. Így nem meglepő, hogy a madridisták többsége szeretne még legalább egy védekező középpályást látni a Realban.

Kérdés, kit fognak tudni leigazolni, mert például Kondogbia nem rossz játékos (róla is van szó), de Pogba, Verratti vagy Vidal sokkal minőségibb igazolás lenne nekik. Igaz, sokkal drágább is.
Özilt én alapvetően remek játékosnak tartom, az a 13 gólpassz a ligában idén nem rossz, más kérdés, hogy fontos meccseken még fontosabb ziccereket hibázott el. A túloldalon nagyon szeretik.
Modric pedig egyik személyes kedvencem (zseniális volt a Spursben), igaz, ebben a szezonban még nem sziporkázott annyira (azért a United elleni gólja...), ennél sokkal több van benne, ezt akár bizonyíthatja is jövőre. Csak ne a Clásicókon, ha lehet.
Ha Isco a Madridot választja, Özilt ki lehet tenni a jobb oldalra, és
-----Özil-----Isco/Modric------Céerr
Mondjuk most azt olvastam, hogy ha Isco Madridba megy, akkor Modric távozik.

Jó kis saga lesz itt is.
Sajnálnám amúgy, ha fehérbe öltözne a srác, elképesztő, amit tud, és ahová még fejlődhet.
Bárcsak ő lenne nálunk Iniesta utódja...
Thiago-Busquets-Isco...
Na jó, abbahagytam az álmodozást.
Isco, mennyé a Citybe.
visca el barca írta:most olvasom h higu megegyezett az arsenallal
nem ugy volt h a juveba megy?
Elvileg a Juve már egy ideje lemondott róla, az ágyúsok viszont már 1-2 hete ráhajtottak, azóta próbálják (próbálták?) megszerezni.