Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kód: Egész kijelölése
1. GT
2. messideco
3. TT
4. Tarsi
5. davi10
6. Game
7. vargaakos
8. soadroli
9. lui
Na jó, jövök én is, de én mindig késni fogokGareth Tello írta: Ez lesz a végleges?
1. GT
2. messideco
3. TT
4. Tarsi
5. davi10
6. Game
7. vargaakos
8. soadroli
1. GT
2. messideco
3. TT
4. Tarsi
5. davi10
6. Game
7. vargaakos
The Weeknd azisssten. Egyébként nagyon jó lett ez a video.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 7-vP7TnluYScumy írta:...
Te mondtad...Game90 írta:Szóval mindenki készüljön fel, jön 2 dábsztepp album...![]()
akkor hajrá. ezek mind igényesek és nagyon nagyon jók. bár én 3 szót nem tudok franciául, de szinte már mindegyiket rongyosra hallgattamScumy írta:Sziasztok srácok,
Épp készülök francia nyelvvizsgára, és arra gondoltam, hogy a jól bevált taktikát fogom alkalmazni, az élet apró, általam kedvelt szegleteiból is ennek a nyelvnek kell visszajönnie. Arra kérnélek benneteket, hogy aki tud jóféle, igényes francia hip-hop, rap formációkat, az ne restelljen megosztatni velem tudásátanno így turbóztam fel magam espanyolból is, sok hispán undeground rapszámmal szívtam magamba a tudást
![]()
Előre is nagyon köszi!
Töltsd le a Taxi1,2,3 filmet abban van jócskán. Tello is onnan szemezgetett ahogy látom.Sziasztok srácok,
Épp készülök francia nyelvvizsgára, és arra gondoltam, hogy a jól bevált taktikát fogom alkalmazni, az élet apró, általam kedvelt szegleteiból is ennek a nyelvnek kell visszajönnie. Arra kérnélek benneteket, hogy aki tud jóféle, igényes francia hip-hop, rap formációkat, az ne restelljen megosztatni velem tudását anno így turbóztam fel magam espanyolból is, sok hispán undeground rapszámmal szívtam magamba a tudást
Előre is nagyon köszi!
Pár album:Scumy írta:Sziasztok srácok,
Épp készülök francia nyelvvizsgára, és arra gondoltam, hogy a jól bevált taktikát fogom alkalmazni, az élet apró, általam kedvelt szegleteiból is ennek a nyelvnek kell visszajönnie. Arra kérnélek benneteket, hogy aki tud jóféle, igényes francia hip-hop, rap formációkat, az ne restelljen megosztatni velem tudásátanno így turbóztam fel magam espanyolból is, sok hispán undeground rapszámmal szívtam magamba a tudást
![]()
Előre is nagyon köszi!
Én mondtam...Game90 írta: Meghallgattam az új Kanye albumot. Nem tudom, hogy mi van az emberrel, de ez az új cucc szörnyű, egy olyan szám sincs rajta, amit nyugodt szívvel rátennék a telómra és hallgatnám, ha megyek valahova. Közben meg a kritikusok el vannak ájulva tőle... Amúgy érdekes, nem volt promózva az album, nincs official video, nincs album cover...
Pontosan. Magasra tette helyenként a mércét, ami azt mutatja, hogy tud Ő olyat is, éppen ezért mindig hasonló szintet várok tőle.ferninho írta: az itt a baj, hogy Tkyd annyira feltette pár számával azt a bizonyos lécet, hogy ha így állunk hozzá, akkor nagyon nagy problémák lesznek...![]()
ezért is félek az új albumától, ami 100%, hogy jó lesz, de vajon nem-e lesznek túl nagyok az elvárásaim
Igazából azért tettem be, mert ehhez klip is készült. Egyébként nekem sem annyira tetszik, de nem Tkyd miatt, a beat nem jön be, az ezelőtti Csont c. számánál is ezzel volt gond...ferninho írta:az itt a baj, hogy Tkyd annyira feltette pár számával azt a bizonyos lécet, hogy ha így állunk hozzá, akkor nagyon nagy problémák lesznek...kanty írta:Annyira nem jön be, Tkydnek azért van ennél sok jobb száma.![]()
ezért is félek az új albumától, ami 100%, hogy jó lesz, de vajon nem-e lesznek túl nagyok az elvárásaim
az itt a baj, hogy Tkyd annyira feltette pár számával azt a bizonyos lécet, hogy ha így állunk hozzá, akkor nagyon nagy problémák lesznek...kanty írta:Annyira nem jön be, Tkydnek azért van ennél sok jobb száma.Scooby Bent Bwoy írta:https://www.youtube.com/watch?v=IoJopBQYc-I
Annyira nem jön be, Tkydnek azért van ennél sok jobb száma.Scooby Bent Bwoy írta:https://www.youtube.com/watch?v=IoJopBQYc-I
2tvargaakos írta:
Ha jól gondolom, arról szól ez az egész, hogy valaki bedob egy albumot,