Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már vártam az ehhez hasonló hozzászólásokat. Az is megalázó, ha egy csapat csak lötyög ellened fél gőzzel, és "cicázik" veled. Tény, hogy sok ez a 10 gól, de még így is lehetett volna közte több.CsacsMate írta:Messze nem volt ez elfogadható a spanyoloktól. Az ellenfél megalázása nem része a futballnak általában. Szerencsére nálunk ezt már valamilyen szinten szabályozzák, mint amikor első félidős 3-0 után visszaáll a csapat... Persze volt itt is 8 gól már, de nem ujjszopkodással.
Könyörgöm nemár..CsacsMate írta:Messze nem volt ez elfogadható a spanyoloktól. Az ellenfél megalázása nem része a futballnak általában. Szerencsére nálunk ezt már valamilyen szinten szabályozzák, mint amikor első félidős 3-0 után visszaáll a csapat... Persze volt itt is 8 gól már, de nem ujjszopkodással.
M1.House írta:Biztos? Nem az van kiírva.. Streamet tud adni valaki?
Biztos? Nem az van kiírva.. Streamet tud adni valaki?Rohamcsiga írta:Megerősítve az infó,adják a meccset este!
M2 20:30
Konföderációs Kupa 2013 Spanyolország-Tahiti
Labdarúgó mérkőzés
Élő közvetítés Brazíliából
M2 adjaMQuC írta:Komolyan nem adja magyar TV csatorna a spanyol meccset?
Az egész tornán kiemelkedő volt, a döntőben pedig egyértelműen MOM. Azt hittem ezzel eldöntötte a torna legjobbja díjat is. Mégis Isco kaptaGareth Tello írta:Thiago nálam egyértelműen MVP.
Szerintem rendes magyar kommentár lesz. Vagyis úgy gondolomBritishKnight írta:A mai spanyol meccset hogy fogja közvetíteni a telesport? Rendes magyar kommentár? Vagy hogy fog ez lemenni?