Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem fogok ennyit adni érte, pedig Pepet nagyon megnézném...salas9 írta:Én túl sóher vagyok, nem szeretnék 12-15.000 Ft-ot kiadni értük (Ennyi ugyanis a hivatalos jegyár)![]()
A Honvédnak és a Vidinek sok sikert a mai napra
Én túl sóher vagyok, nem szeretnék 12-15.000 Ft-ot kiadni értük (Ennyi ugyanis a hivatalos jegyár)TT írta:Amúgy megy valaki a Győr-Bayern meccsre? Lehet kimegyek megnézni strestiket
Bizony, kötelező. A Vidinek meg kötelező lenne magabiztosan nyernie is.Gareth Tello írta:Nem lesz MB1 - Mennyei Bajnokság a topik neve?![]()
Hogy ne legyek off: ma játszik a Vidi és a Honvéd is EL-sejejtezőt (visszavágó).
Kötelező a továbbjutás mindkét csapatnak.
Nem éppen könnyű ellenfél sajnos, de ha odatesszük magunkat, akkor azért nem is a verhetetlen kategória. Ha Coulibaly-t sikerül megtartani, akkor tuti ott leszünk a következő körben.Alcantara írta:A Lokinak is van már ellenfele:Strömsgodsettel találkozik a második körben.
egyrészt az a tavaszi Eger, amelyik zsinórban nyerte a meccseket a másodosztályban sokkal összeszedettebb, rendezettebb volt, hazai stadionban játszhatott, nem volt gond az anyagi háttérrel.Messa írta:mint egy Eger, akik számomra azóta is érthetetlenül jutottak fel, az utóbbi évek leggyengébb újoncai voltak.
Ebben a bajnokságban mindenki kap hátszelet, legalábbis a szurkolók szerint aki elér valamit, az biztos.Barcaman14 írta:Valóban nem. Viszont amennyire tiszta ez az egész magyar bajnokság...nem lennék meglepve, ha kapnának egy kis hátszelet.
Valóban nem. Viszont amennyire tiszta ez az egész magyar bajnokság...nem lennék meglepve, ha kapnának egy kis hátszelet.Messa írta:Jól mondod, viszont gondolom soha nem láttad még játszani őket.Barcaman14 írta:Az biztos, hogy az idény meglepetés(?) csapata már most borítékolható.![]()
Jól mondod, viszont gondolom soha nem láttad még játszani őket. Én igen, a Vidivel is toltak egy edzőmeccset nemrég, 4-3ra nyertünk, és igen jó kis csapat. A Vidiből "leselejtezett" játékosok alkotják a gerincet, Szakály és Polonkai viszi őket főleg, meg Zsolnai, ők akik idősebbek, rutinosabbak. Most még állítólag Vaskó is csatlakozik majd a védelembe, minden poszton lesz legalább 1 rutinos játékosuk, és persze fiatalok vannak még a keretben, Zsótér Donát is ott fog játszani szeptembertől, meg most csatlakozott vagy 10 ifista. Nem lennék meglepve, ha ott lennének az első 10-ben. Persze a gólokat majd Orbán Viktor fogja rúgni, nyilván.Barcaman14 írta:Az biztos, hogy az idény meglepetés(?) csapata már most borítékolható.![]()
Van egy sanda gyanúm. Bár abban biztos vagyok kevés gól lesz.Alcantara írta: "Érdekes" meccsre van kilátás! Az önkormányzati államtitkár csapata a miniszterelnök csapata ellen! Vajon milyen eredménynek kell majd születni?
"Érdekes" meccsre van kilátás! Az önkormányzati államtitkár csapata a miniszterelnök csapata ellen! Vajon milyen eredménynek kell majd születni?salas9 írta: Én viszont nem tudom, hogy fogom kibírni de csak augusztus végén lesz a Mezőkövesd-Puskás Akadémia rangadó
Én viszont nem tudom, hogy fogom kibírni de csak augusztus végén lesz a Mezőkövesd-Puskás Akadémia rangadóGareth Tello írta:MTK-Mezőkövesd rangadót már alig várom, biztos lesznek vagy 30-40-en a találkozón.![]()
Nem vagyok egy hatalmas Loki fanatikus, ezt inkább földrajzi kötődésnek mondanám.davi10 írta: A színvonalhoz csak annyit, hogy klasszikust idézzek: "kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk"
Tény, hogy látunk érdekes dolgokat, de ennek ellenére (nem tudom mennyire vagy Debrecen "drukker") menni kell és szurkolni a csapatért!