Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem Miskolcra gondoltam, de tudnak mondani telepuleseket ahol nem volt normalis beton utCharlie írta:Ezt bírom nagyon amikor így Kelet Mo. meg úgy.....bazzeg,ti mit hisztek magatokról?Azé ne mond már hogy pl. Miskolcra nincs rendes út.....bazzeg sztráda jön ideboggabor írta:Nekem Bp 100km de Pozsony is 100 de lehet Becs is az 160km csak ne kelet -magyarorszag arra meg normalis utak sincsenek mindenhol![]()
![]()
![]()
C.
Ezt bírom nagyon amikor így Kelet Mo. meg úgy.....bazzeg,ti mit hisztek magatokról?Azé ne mond már hogy pl. Miskolcra nincs rendes út.....bazzeg sztráda jön ideboggabor írta:Nekem Bp 100km de Pozsony is 100 de lehet Becs is az 160km csak ne kelet -magyarorszag arra meg normalis utak sincsenek mindenhol
Mondjuk az 5-0ás madrid elleni meccset...Bodi írta:Itt egy csomó jó ötlet van,ha megszervezzük biztos egy nagyon jó buli lesz!!!!!!!
Tényleg valami jó Deam Team által játszott el classicot kellene megnézni.
Azért a huliganizmust kéretik melőzni.mademan írta: A Figo mezen kívül elégethetnénk még 1 reálos zászlót (amit majd valami hülye reálos haverommal csináltatnék meg, mert ilyenre pénzt nem adok ki) is elégethetnénk, jelképezve ÉGÉSÜKET a Nou Campban
ronaldinho írta:azon gondolkodtam h pesten kéne csinálni és az utolsó bajnokin és egy egész napos programot hogy mondjuk délelött focizgatunk vhol(ha sokan leszünk akko vmi kupa féleséget akkor együtt kajálni du. lejátszani a helyosztókat és mondjuk este barca meccs utána meg buli reggelig
mit szóltok?
csak a barca![]()
heheh:DZsolti írta:Régen szarvas volt mo. közepe,tehát legyen itt!
Végül is Fehérvár majdnem a közepén vanredlions írta:Akkor majdnem Kecskemét is...eszter21 írta: Jó, tényleg Pusztavacs az ország közepe(én is szoktam földrajzot tanulni...), de Pest is majdnem a közepén van