Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor jó, kösz. Amúgy a szeizmográfról asszociáltam.Vito írta:nem volt annyira hülyeség, ha jól belegondolsz
Na, ezért megérte beírnom a hülyeségemet. Most már legalább tudom, mit jelent.Vito írta:törést jelent.
Talán valami földrengéssel kapcsolatos dolgot jelenthet. Mivel nem tudok spanyolul, ez korántsem biztos.S T U P I D S H A R K írta:Az a Seísmo mit jelent?
Talán mert a hírszerkesztők dolgozni, és egyetemre (estleg minkettőre) járnak és még nem volt idejük megírni a cikket...Kluivertinho írta:madridistán még azon gondolkoznak h fogalmazzák meg a meccsen látottakat mert még nem volt kint a főoldalon
Bocsánat! Nem szállok vitába, mert a gólonként elfogyasztott 2pálinka és a végeredmény vélhetőleg elhomályosította az elmémet és a látásomat...Ordog írta:sztem azt a csodálatos Pavon csinálta. Nem Ramos:)
Sztem ez a Pavon gyerek meg a mi Oleguerünk 1 szinten van... nem gondoljátok???:)
Az igazi nem az lett volna, hanem ami utána történt!!!Vito írta:ez bex@rás volt.
ezt nem hiszem el... sőt, ha a végén még bemegy az a kapufa. az lett volna az igazi
mondtam én, hogy jó ez a Zaragoza.