Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó tudni végre a valóságot!hady írta:http://www.youtube.com/watch?v=DPpSRdT0nxg
Lionel Messi az adócsalásról....
...ha volt már,...bocs

Messi mára a világ legjobb játékosa, ezt szerintem nyugodtan kijelenthetjük.
A világ legjobb játékosa, a világ egyik legjobb klubbjában játszik, kinek legnagyobb és legfőbb riválisa a Real Madrid. A VB cimet tőle nem mi KÖVETELJÜK, Barca szurkolók, hanem azok, akik keresik azt a pontot Messi pályafutásában, ahol még nem alkotott maradnadót. (Gondolom minden egyes gólja belegravirozódott a Real szurkolók emlékezetébe, nem beszélve azokról a gólokról, amik még győzelmet is jelentettek) Na már most, mivel Messi még nem nyert VB cimet, és mondhatni olyan hú de nagyot nem is alkotott, ebből alakult ki az a dolog, hogy Messi-t folyamatosan "zalklatják" kivülállók, rosszakarók és szakértők egyaránt, hogy bezzeg amig nem nyer VB-t addig nem lehet a világ legjobbja. Elismerem azt, mint Barca szurkoló, hogy egyetlen nagy rivális talán C. Ronaldo, de mivel ő sem nyert VB-t, felmerül a kérdés, őt miért nem zaklatják? Mindig a legjobbat, az egyetlent fogják megtalálni a kivülállók, és mindig tudni fognak hova szúrni. Kérdés, a sok egyéni és klubbszinten elért rekordja után van-e értelme a VB cimmel jönni...Mert szerintem nem
Messi mára a világ legjobb játékosa, ezt szerintem nyugodtan kijelenthetjük.Miksi Józsefné írta:Sziasztok !!!
Én sokszor elgondolkodom azon hogy a VB cim csak egy ember érdeme??? Mert tudjuk,hogy melyik hires sportoló nyert foci VB-t... De hát az a baj ,hogy sok ember nem tudja,hogy ki volt még az a 1o ember aki a hires emberen kivül nyert VB-t,mert anélkül nem megy. Csak hát évek mulva egy emberes lesz a Foci VB cim. Nem csak Messin mulik a cim, hozzáteheti a tehetségét de kell még az a 1o másik ember akivel együtt VB-t nyernek. Szerintem. Ha meg nem fog nyerni , más sem nyert az ő érdemeit nem fogja már elvitatni senki sem. Főleg évek mulva., legfeljebb kimarad a sorolásból - ha nem nyer - a VB cim. Tul sokat tulajdonitanak benne. Éppen néztem a 2oo9-es Olimpián mikor játszott Messi hogy bizony ezek a mostani VB-s csapattársak voltak már akkor is, hát ha sikerül nekik. Majd meglátjuk. Én is drukkolok neki,hog y álma teljesüljön..

Gudi reakciója a legnagyobb az egészben. Áll, egyszercsak rájön mi történt és fogja a fejétS.Agüero írta:
Én azt olvastam most, hogy az egész esemény elmarad a szervezők miatt.Miksi Józsefné írta:T.Fórumozók! Ha valaki ért spanyolul irja már meg legyenszives,hogy Messi miért nem mehet Los Angelesbe ő miért nem játszhat ott és a többiek miért igen??? Nem értem mi történt ???
Mert kitiltották kokaincsempészésért az egész államból...Miksi Józsefné írta:T.Fórumozók! Ha valaki ért spanyolul irja már meg legyenszives,hogy Messi miért nem mehet Los Angelesbe ő miért nem játszhat ott és a többiek miért igen??? Nem értem mi történt ???
Ezek más kaliberű meccsek, itt nincs olyan hogy potenciális sérülésveszély.visca el barca írta:marhára hiányoznak a játékosoknak ezek a hakni meccsek... inkább pihennének, minthogy 2 naponta utaznak meg bohóckodnak...