sörvirsli írta:A világ 2 legjobb kapusa (Iker,Buffon)kipipálva.
én nem akarom bántani Casillast, de most még a Top 10 közelében sincs fél év kihagyás után, rossz volt nézni sokszor és Buffon is már kiöregedőben van, de még mindig szenzációs kapus, de hogy jelenleg ők lennének a Top2 az elég meredek kijelentés
A világ 2 legjobb védelme(spanyol,olasz)kipipálva.

Spanyol???
Ahol egy Arbeloa rohangál, egy 2 éve magát nem találó Piqué (pedig anno még irigykedtem is miatta, nem tudom mi történhetett vele), Ramos aki annyira síkbuta sokszor, hogy nézni rossz?...
Alba, aki tény egy nagyon jó védő, kellett nektek nagyon, de ő se a védekezéséről híres...
Neymar, mint írtam már amikor megvettétek lehetett tudni, hogy jó vétel volt, egyedül, akkor lehetnek problémák vele, ha leszabályozzák, de csak nem lesznek (sajnos) ilyen hülyék a Barcánál.
szerk:
csak hogy ne értsék itt félre páran nem Neymar érdemeit akarom itt lehúzni, az nekem a bajom, hogy ilyen dolgokat állítanak, hogy egy Top2-esnek Casillasnak lőtt gólt Neymar, meg egy Top2-es védelemnek...
Nem kell itt ilyen hülyeségeket leírni (és ez már olyan kategória, ami nem nézőpont kérdése) azért, hogy Neymart az egekig felmagasztalja most éppenséggel sörvirsli, mert nincs szüksége rá, láthatta mindenki mire képes, nem kell itt beadni a jó népnek még többnek azt, amit bemutatott, mert ez így is eléggé meggyőző volt.