Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó is lenne egy 12 pontos rajtmessideco írta:12 pontos rajt, okés
A Levante hazai pályán kezdésnek tökéletes lesz, jó, hogy nem gyengébb csapat érkezik a Nou Campa. A Malagat is meg lehet verni idegenben, a Valencia itthon nem szokott gondot okozni, a Sevilla már rég túl van a mumus kategórián.
Akik játszottak a KK-n azok csak 29.-én állnak edzésbe.bandika0101 írta:Meg tudná valaki mondani, hogy a B.München- Barcelona meccsen a teljes keret utazik, vagy lesznek kimaradók?? (gondolok itt a konföderációs kupán játszottakra) Előre is köszönöm!!
Ebből kíváncsi vagyok mennyi volt ténylegesen is azGareth Tello írta: - Messi ellen 74-szer szabálytalankodtak, ez a legtöbb a csapaton belül. Őt Alexis 56 elszenvedett szabálytalansággal, majd Busquets 51-gyel, Iniesta pedig 44-gyel követi.
Off: Vessző után szóközt alkalmazunk, mert igy helyes!Mondat kezdetekor,írásjel után,NAGY BETŰVEL kezdjük a következő mondatot Mr. Green Egyébként egyetértek,ez pont egyszer sem vicces (mármint ez a most már állandóvá váló kijavítgatás)
A meccs meg tényleg jó volt,bár nem tudom,hogy Pedrot milyen helyzetbe kell hozni,hogy végre egyszer betaláljon..
mess2009 írta:nos az idény utolsó meccsén erdményes első félidő után, a béna kacsák(Pedro-Sanchez) vették át a főszerepet, és a védelem is megidézte a valódi formáját.(négy sakk-matt egy félidőben) ettől eltekintve egy jó kis csapat ellen élénk, változatos jó iramú játékot láttam. ezuttal gördülékeny, sokszor szép és hatásos összjáték mozgatta a pálya első harmadában a csapatot, bár legalább három klasszikus kontrát bénáztak el, vagy lassítottak be feleslegesen. Tito összeállítása és cseréi nem hoztak semmi újat, az eredmény (ezuttal) őt igazolta, nyilván lett volna más emberekkel is jó játékot remélni. nekem feltűnt, hogy Pique sokat bénázott elől, nyilván gólt akart lőni, de az akarat ezuttal kevés volt többre pedig nem futotta. Pedró kínos vigyorgásai a kihagyott helyzeteknél jól jellemzi a helyzetét, Villa sem hazudtolta meg eddigi teljesítményét, csakugy mint Sanchez aki rövid játékidejében is ki tud hagyni mindent, még akkor is így van, ha mindháromnak voltak ügyes megmozdulásaik is. Abidalt sajnálom én szerettem a játékát, talán egyszer megtudjuk ki és miért döntött a távozása mellett.
összességében néhány keserű pirula mellett szép szezont hagytunk magunk mögött, remélem jövőre rá tudunk még tenni egy lapáttal.
mindenkinek kellemes nyári szünetet kívánok.
valszeg összevissza van vagdosva a nyakames írta:A meccs elejen a kommentator azt mondta, hogy 31 fokban jatszanak a fiuk. Akkor miert volt sal Tito nyakan ?
Én nem sajnálom Thiagot!! Annyi labdát ad el egy meccsen, mint a többiek összesen...speciel az iménti gólt is az ő labdavesztéséből kaptuk...3 perce volt a pályán.DonAndres írta:Szép volt Tito!
Egy sörmeccsen se nézzük meg hogy mit tud egy Deulofeu egy nagyobb csapat ellen...Ne adjunk lehetőséget egy bizonyos Bartra nevű úriembernek sem,aki egyébként megállta a helyét egy Bayern ellen...Minek?Jövőre jön egy védő,játszik 2 meccset és eltűnik a süllyesztőben,miközben lehet hogy késöbb alapember lehetne a képességei alapján...
Thiago?Minek játszon,úgyis csak az a baja hogy nem kap lehetőséget...
Tello?Idén enyhe túlzással berobbant,jól játszott egész idényben,de ne,őt se tegyük be,inkább játszon az egész szezonban b*szott gyengén játszó Pedro,mert ő megérdemli...
No comment...
Na, jó, most már elég lesz!sjd írta:Magyarul azt akarod mondani, h a hozzászólás megírásakor nem állt lehetőségedben szerkeszteni a kimásolt szöveget?S.Agüero írta:A kezdőt a hivatalos oldalról másoltam, nem az én hibám, hogy nincs pont a végén.