SuperHeavy - SuperHeavy
ez az az album, amit utazás közben nem nyomok ki, hogy ne unatkozzak, ugyanakkor annyira foglal le, hogy nézelődök jobbra-balra az idő múlását egyre inkább várva. Damian nélkül erősen nem tetszene az album, de vele már más a helyzet. egyszerűen nyugtat a hangja, amihez hozzányúl (hozzáénekel), rögtön jobbá lesz.
ellenben van a csaj az albumról, borzalmasan idegesít a hangja...kezdett tetszeni az Energy szám, tényleg benne van az energia, ütősen indít, erre beleénekelt aztán számomra ott annyi volt. a Rock me gently számban is énekel, ott nem idegesít annyira, Marleyval a duett az elején meglepően kellemes volt és összeillett.
plusz nem volt jó, hogy 4 teljesen más hangszínű ember énekel 4 külön versszakot egymás után.
összességében nem mondom, hogy rossz album, de ennyi hang keveredése izmos volt, még ha van ismerős is közöttük.
kedvenc magasan a Satyameva Jayathe, nagyon eltalálták (ott tetszett a hölgy is).
ez egy 6/10
Zeds Dead & Omar Linx - Victor
rögtön a másik album után hallgattam, ez is női hanggal nyit, szóval kezdtem aggódni

, nem olyan rossz mint az elődje, viszont itt is ő húzza lefelé az album színvonalát nálam (bár a záró számnál minden klappolt)
van lendület a számokban, ugyanakkor néhol túl gépies ez a stílus nekem. a szöveg nem rossz.
out for blood egész jó volt, de az utolsó számnál kezdett mozogni a testem. meg mikor belehuhog a háttérben a lány az jó volt. szóval az tetszett a legjobban közülük, mindamellett hogy itt mégtöbb gépi zene volt
5/10