Rosell a a beszédében kihangsúlyozta,hogy már a jövőhét elején bejelentik az új edzőt...Alias már megvan...Nyílván egyrészről fel voltak készülve ha esetleg ez lesz,másrészt hamarabb tudták mint közölték...
Amúgy egészen a mai napig senki semmit nem tudott erről...Márpedig sztem ha egy éppen vmelyik klubbot irányító edzőről lenne szó,akkor tuti kiszivárgott volna vmi...
Innetől vagy szabad edző jön...Vagy belső ember veszi át...
Rijkaard Laporta embere volt,Rosell nem fogja visszahozni...Amúgy is vannak jobb alternatívák...
Heynckes real edző is volt,ő vert meg minket tavaly 7-0ra...Rosellt ismerve ez kizáró ok...Sztem nem is vállalná...
Sztem vagy Bielsa,vagy belső ember...
Korábban beidézték ide hogy nem a 2 segédedző közül lesz vki...
Innetől vagy Eusebio Sacristan,a B gárda edzője...Ami a marha kényelmes megoldás lenne...
Vagy Bielsa...Ami kockázatosabb,kérdés mennyire tartaná meg a Barca szisztémát...Na őt aztán pont hogy nem lehet irányítani...Sztem kezdő lépésként kirúgná Pedrot,meg Valdest...Megjegyzem nem mintha sírnék...De akárhogy is,tevékenysége hamar maga után vonzaná további igazolások szükségességét,amit nem tudom Rosellék akarnának e...Plusz közel nem biztos hogy annyira értékelné hogy ki katalán ki nem,meg az utánpótlásra sem feltétlen számítana...Szal sok baj lehet vele...És őt kordában tartani meg nem lehet...Amúgy zseniális fazon,de kérdés hogy ezek miatt hogy vállna be itt...
Amúgy ez az összes külsős edzőnél komoly probléma lehet...Aki nem a Barca ideológián szocializálódott,ott egyből nagy változások lehetnek...AMit nem biztos hogy akarnak,és közel nem biztos hogy jól sülne el...
Ha vmi komolyabbat váltani akarunk Bielsa kell...De persze nagy váltásba nagyon bele is lehet bukni...Kérdés hogy kell e váltani...Vagy csak a szintet kell visszaemelni a korábbira...
Amúgy ha nem,és nekem ez a tippem,Eusebio Sacristan lesz az új edző...
Azt hogy ténylegesen mi lesz kiderül,mint ahogy az is hogy jó vagy rossz lesz e...Hát nem egyszerű szezonnak nézünk neki,közel nem ideális,dehát a foci sok minden elképzelhetetlent tud produkálni...Pl a kirúgott Ancelotti segédedzője Di Matteo a balhé évében Blt nyert a Chelseavel...Jah hopp amúgy pl ő is szabad...Nem merült fel,de mindíg lehetnek meglepik...

De legjobb példa Pep 6/6 első évben...innetől bármi lehet...De igazából Tito épüljön fel,a legfontosabb ez most...A többi "csak" foci,nem élet-halál kérdése azért...De persze Visca el Barca!