visca el barca írta:aludván egyet a történetre és továbbra is tartom, hogy sztáredző nem fog jönni, talán heynes meg bielsa, de kb 5%-ot látok rá
további 80% adok arra, hogy a belterjes spanyol ligában edződött edzők vmelyike: aguirre, emery, juande ramos, valverde, caparros stb
Ez a rendkívüli sajtó tájékoztató is annyira volt rendkívüli, hogy jó pár napja tudták már, szerintem. Rosell és Zubi már tudja ki lesz az edző, ezért vagy jóval korábban tudták Tito lemondását, és volt idejük tárgyalni, vagy szabadúszó edző jön, ezért Bielsára én jóval több esélyt látok. Jupp neve nálam azért nem játszik, mert ő volnult vissza. Nem mindíg értem a saját szurkolóink részéről, hogy miért gondolják egyesek, hogy a Barcáért mindenki borítaná a terveit.

Beltejes sapnyol én nem hinném, de ha igazad van remélem Simeonét hozzák, akkor elkönnyezem magam. Egyik legjobb edző. (Számomra biztos.)
Hétfő vagy kedd meglesz a bejelentés, szvsz: Bielsa, Enrique, Laudrup hármasból jön valaki. Igazából ha nem Rubi, és Roura közül valaki ül le a kispadra, én cslódott nem leszek.