Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, nagyon eltalálták... mindenki író akar lenni innentől, nem hiába nőtt a magyar szakokra a jelentkezésdavi10 írta:Hát nekem Hank a favorit
Az eleje mondjuk fura volt, az első évad végéig nem igazán tudtam hova tenni a sorozatot, de rájöttem hogy ez bizony rohadt jó
Hatalmas sorozat, emlékszem én vizsgaidőszakban kezdtem el, és 2hét alatt végignéztemGery0704 írta:1,5 hete kezdtem, 5. évad közepén tartok
Nyelvvizsgára készülök szóval jobbnak láttam feliratosan nézni de egy két alkalommal problémám volt a felirattal szóval pár részt láttam szinkronosan és azzal sem volt bajom. Hank tényleg nagyon el van találva.
Tegnap amikor befejeztem a 4. évadot nem is nagyon finálét láttam sokkal inkább egy uj kezdetet (főleg hogy megint előkerült az első részből az apáca) és ma láttam az 5. évadban hogy jól gondoltam volt egy kis időugrás. Nem számítottam rá hogy Ben le is lesz cserélve de annak örültem hogy legalább anyagilag rendbe fordult Hank és Runkle élete
Persze!Gery0704 írta:Valaki nézi a Californicationt?
Ja az is nagy volt, meg amikor mondják neki, hogy van itt 1 dögö csaj:Sanama írta:
Masuka megtalálta a lányát![]()
![]()
?? Hihetetlen milyen 15másodperceket írnak neki
És ez?davi10 írta:Dexter
TUDTAM, hogy Deb majd megpróbálja megölni Dextert!
Na kíváncsian várom hogyan lesz tovább
A Cassonés feliraton beszartam ("Te is kiakadtál, amikor a csávó kibökte, hogy LaGuertát ki bökte ":D) szép magyar nyelv
Hát nem tudom mennyivel nagyobb játékerőt képvisel ígyjenooo írta: Nekem erre van egy egyszerű magyarázatom:
Egyszerűen csak annyi, hogy görnyedt-hátú vénemberként senkinek sem jelent komolyabb fenyegetést. Többek között ezért is van még életben és maradt a tanács tagja több király alatt is.
Nekem erre van egy egyszerű magyarázatom:miihii írta:7 infó, ami kiszivárgott a Comic Con-on![]()
Tényleg, az egyikről már akartam is írni korábban. Még az első évadban volt egy jelenet, amiben Pycelle kiegyenesedik és sokkal jobb formát mutat, mint amit tettet. Ez kimaradt a könyvekből, még csak utalás szinten sincs semmi. A sorozatban is csak ennyi volt és nem igazán értem, h ez miért volt fontos annyira, h beletették a sorozatba, hisz nem kezdtek vele semmit. Mondjuk túl sok mindenre nem alkalmas egy ilyen "skill", de azt hittem, h van v lesz vmi jelentősége. Bár még nincs vége a GoT-nak, uh bármi lehet...A végén puszta kézzel tépi le Dany sárkányainak fejét és ő lesz a KiráJ
![]()
Szépen levezetted és érvekkel, hasonlításokkal alátámasztottad, csak az az egy dolog maradt le (a nyitó szavak ízlések és pofonokon kívül), h nem biztos, h mindenkinek be kell jönnie, mert neked tetszik és 9.4-es az IMDB-nRinku írta:Csakis a türelmetlen, első évad félbehagyása és az egész sorozat lehúzása ezzel az, ami böki az ember szemét.
Én is most néztem meg az egész sorozatot, és szerintem a harmadik évad volt a legjobb. Ha ez nem jött át, akkor az ötödik szenvedés lesz, bár lehet, hogy a legbetegebb évad lesz, ha ezen a vonalon mennek, és az talán tetszhet. A negyedik meg a legpörgősebb, de akkor is a három a best. A harmadik évadban kérte a sorozat, hogy nézd-nézd a részeket, nem is lehetett abbahagyni. De utána már elment a lendület. Ahhoz képest, hogy a 4 + fél évadot egy hét alatt megnéztem, az 5-dik már napi kettő, néha egy rész volt, de talán volt olyan, hogy egy se.Sanama írta:Breaking Bad 3.évad