Melkor írta:Én nem látom olyan borúlátón ezt a tornát - én pl nagyon akartam a továbbjutást!!
Ha ennél komolyabban gondoltam volna, abból sérülés lett volna.....
Most sajnos - külső és belső körülményeknek köszönhetően - így sikerült, nem volt szerencsénk. 2szer mi szúrtunk ki a milánnal, most ők nyertek, de legközelebb javíthatunk!!
Sajna az én véleményem:
Az 5.-dik tornán épp megismerkedtünk és a dícső 2. helyet sikerült elérni.
Ez betudható annak is, hogy nem ismertük egymást és mindenki bizonyítani akart magának és a másiknak.
Csak magamból kiindulva: a legjobb tornám az 5-dik volt és utána a
6-dik.
Az azóta eltelt tornákon flel annyira sem voltam jó mint a fent említetten.
Aztán jött a következő torna és mivel egy igen erős Róma mellett bebizonyítottunk, hogy van keresni valónk még nagyobb vehemenciával álltunk oda a soronkövetkező meccseknek, aminek az lett az eredménye, hogy meg is nyertük. (nem kis derby játszva a Milan bazi erős gárdájával)
Kiélveztük minden pillanatát a győzelemnek és jött a következő torna.
Szépen csepegtek a csoportselejtezők és csoportelsőként az Interrel sikerült összefutnunk akik az addigi felejthető teljesítményükkel a rendes játékidőben lejátszott döntetlennel és a teljesen mindegy végeredménnyel álltak neki a büntetőknek amit meg is nyertek, ugyanis címvédő csapatként nekünk kellett bizonyítani és nem nekik......
És ezzel szépen elértünk egy olyan hullámvölgyben amit nem vettünk észre bizonyos problémák miatt.
Persze, hogy ne csak a hiányosságokat sosroljam fel a keretből nagyon hiányzott Bartos Pali aki képes az alapvonalról is bomba gólokat lőni valamint Czinger Gabi aki a testalkatához mérten igencsak tudja uralni a középpályát!!!
Hogy befejezzem a mondanivalómat:
Az Inter új csapata bebizonyította az előző tornán, hogy a képességeket nagyban lehet pótolni a leleksedéssel és a hajtással.
Viszont sztem ők is egy kicsit "elszálltak" a mostani tornára és meg is látszott az eredményükön.
A Real is egy új csapattal állt ki (persze voltak régiek ) de mivel rengeteg friss ember volt a csapatukba csúsztak másztak, hogy bebizonyítsák, hogy nekik helyük van ebben a csapatban. És meglepő módon 2 helyezettek lettek.
A HFCB-ben nem voltak válogatások szinte mindenkinek "bérelt" helye volt a csapatban és kicsit elbíztuk magunka, hogy a folyamatos együttfocizás miatt majd nekünk jobban fog menni a szekér..............
Sajnálom, hogy ilyen hosszúra nyúlt a kis okfejtésem, de az
ÉN VÉLEMÉNYEM szerint és meglátásom szerint ezzel is problémák voltak!!!
Ha valaki nem ért velem egyet az megértem és várom is a nemtetsző hsz-ket!!!